Iyi haftalar kizlar,
dün hamile olan bir arkadasimi ziyarete gittim, esimin arkadasinin hanimi, cok samimi degiliz ama kendisine sahsen hayran kaldim dün

Kendisi Ocak Annelerinden 23 yasinda, ikinci bebegine hamile, birincisini 18 yasinda dogurmus.
Size dün aramizda gecen bir konusmayi aktarmak istiyorum:
Ben: Eee kiz az kaldi valla, korkuyormusun?
O: Yoo ne korkucam ki, kimin icinde kalmis cocuk, gelince catir catir dogururum valla
Ben: :44: hic mi korkmuyorsun? Doktoruna felan cok güveniyorsun herhalde
O: Belli basli bi Doktorum yok ki, canim kime isterse ona gidiyorum. Bazen Devlet hastanesine bazen özele, degisik degisik yerlere.
Ben:

Ee peki takibini yapan doktorun yok mu? Yani dogumu nerde yapicaksin peki?
O: Yoo ne gerek var, cocuk tekmeledigi sürece bi sorun yok. Zaten cok sIk gitmiyorum, iki ayda bir gidiyorum doktora, hangisine gidersem bakiyor. Sonucta hepsi doktor degil mi? Dogum sancim basladiginda da o an en yakin hastane nerdeyse oraya giderim. Zaten dogum aninda doktorun ne önemi var, o an Allahla senin arana kimse giremiyor valla.
Ben: Ama ben o kadar herseyi kafama takiyorum, herseyimi doktora soruyorum bide ayrica internette takildigim bi forum var orada kizlar var onlarla paylasiyoruz felan, acaba biz mi kafayi cok takiyoruz?
O: Valla benim internetim felan yok, gelince bi sekilde cikiyor o cocuk, hic kafaya takamam. Zaten dogumdan sonra doktorunla isin bitio, bi kac saat icin onca para bayamam.
Kizlar yorum yapmiyorum