kızlar bebişimin yatağı 70 e 130 bu uyku seti bizim yatağa uymaz değil mi?
http://www.unnado.com/urun/detay/MTc1NTcz
2 tane yan koruma 45x140 yazıyor onu anlayamadım canım ben şahsen. diğerleri oluyor da.
Günaydınnn:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişimin yatağı 70 e 130 bu uyku seti bizim yatağa uymaz değil mi?
http://www.unnado.com/urun/detay/MTc1NTcz
anlamadım sadece bende değil birsürü hasta.kadın yana doğru şişmandı göbek çıkıntısı yoktu
Günaydın kızlarr,
Sağlık ocağından sonuçlarımızı aldık.B12 biraz düşük çıktı kırmızı et yemeyi arttırmam gerekirmiş.
Işılayım canım bence doktora gitmekte gecikme canım benim.
İlkokul canım fena olmuş doktorunda hamile olmasıİyi tarafından bakmak gerek daha vaktimiz var nasılsa yeni bir doktor belki de daha iyi olacaktır
![]()
işte benimde anlamadığım vede kızdığım sende hamilesin gebelik süreci nasıldır bilirsin güvenirsin 9 ayda doktoruna korkuların vardır bide bana 38. haftada alırız diyodu.sırf biraz para kazanma uğruna.en azından kendinin ayrılacağı tarih belli ozamanda sonrasına kalanları kabul etme .çok kızgınım ya anlatamam doktor bunu yaparsa gerisinden ne beklersin bari son gittiğimde söylese oda yok bide randevu verdi sonrada ayrıldı randevuyu iptal etti
Pes ya :) hakkaten ilk defa böylesini duydum hamile olduğunu hem belli etme hemde hiç söyleme tam traji komedi, Allah yardımcın olsun canım üzülme sağlığın yerindeyse herkes doğurtur yani sen şimdi bir araştır doktor.
Canım senın şeker sayıların 100 gr sonrası kaçtı?
yap yap ben de doğuma kadar bunu yapıp doğumla beraber ikisini de yapacağımHadi yaaa iyi kaynatmadan filan oluyo demekki :) tamam bende aliyim ozmn ayvada yapayim hemen canim cok tesekkurler sonuclarida paylasiriz bakalim.. ben lansinoha da basladim ayni zamanda cifte etki planliyorum :)
Merhaba arkadaşlar ve beklenen şeker sonuçlarını aldım. Sonuç rekor seviyede paylaşıyorum.
Açlık - 86 (Kadın direk ölçüp 103 yazmıştı anlamadım pek listede farklı çıkmış)
1. Saat - 217
2. Saat - 207
3. Saat - 165
Şimdi doktorla papaz olucaz haftaya çarşamnba randevum var ve söylemiycem ozamana kadar korkuyorum doktora gitmesemmi diye bile düşünesim var oof off:2::2::18::18::26:
heh şimdi olduucanım ben karışık anlatıyorum galiba ya sen de sorun yok:) bebişim adet tarihine göre 2-3 hafta kadar önde gidiyor,o yüzden usg ye göre değil de son adet tarihine göre rapor verilse iznimin tamamında bebeğimle olurdum ama öyle olmuyormuş malesef. Şöyle anlatayım. Son adetime göre rapor verilse 32-37.haftalar izne çıkardım ama aslında bebeğimin gelişimine ve usg ye göre 34-39. haftalar oluyor.yani tam bebeğimin doğacağı zamanlar izne çıkmış oluyorum.37den 40.haftaya kadar doğumu beklemek yerine raporumu geç başlatmış ve bebeğimi 2-3 hafta kdar daha çok görmüş oluyorum.
Kızlar bu konuyu dünden beri gündeme getiriyorum hakkınızı helal edin![]()
gözün aydın canım sorun etme o kadarınıGünaydın kızlarr,
Sağlık ocağından sonuçlarımızı aldık.B12 biraz düşük çıktı kırmızı et yemeyi arttırmam gerekirmiş.
Işılayım canım bence doktora gitmekte gecikme canım benim.
İlkokul canım fena olmuş doktorunda hamile olmasıİyi tarafından bakmak gerek daha vaktimiz var nasılsa yeni bir doktor belki de daha iyi olacaktır
![]()
Günaydın anneler ve minik bebişlereee
Göğüs ucu için krem vs kullanan arkadaşlar,ben de lansinoh krem almıştım ama içinde 32.haftadan sonra kullanılımı önerilir yazıyor,sanırım erken doğumu tetikliyormuş,dikkat edin,sıkıntı olmasın sonradan.
Bir de şu izin olayını anlamadım ben hala. biz 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyoruz ve inşallah tamamlarsak 37.haftadan sonra 16 haftalık iznimiz başlamıyor mu?yani 37.haftadan sonra doğumun ne zaman olduğunun izin açısından bir önemi yok anladığım kadarıyla.Yanılıyor muyum?:44:
yap yap ben de doğuma kadar bunu yapıp doğumla beraber ikisini de yapacağım
ne demek doktora gitmesem mi demek
o doktora gidilecek ne gerekiyorsa o yapılacak
canını alacak değil yaa
heh şimdi olduu
gözün aydın canım sorun etme o kadarını
et yersinolur biter kaç
vuuhuuu gerçekten mi erken doğum haaa
ama bir arkadşaım da şunu demişti göüğs uçları ile oynanmamalı erken doğumu tetikliyor diye mantık aynı mantık
canım i,izn mevzu bildiğim ya da anladığım kadarıyla şöyle
şimdi 37 de izne ayrıldığımız düşünülim
doğum öncesi 8 haftanın sadece 3 haftasını kullanmış olacağız 5 hatfa cepte
8 haftada doğumdan sonra 5+8=13 hafta oluyor diye biliyorum
amma velakın bir arkadaşım 35 haftalık erken doğum yaptı nasıl başardılarsa 8+8=18 haftalık izni var şimdi:26:
8+8=18:44: 2 hafta da bonus mu verdiler naptılar=))Canım senin yaptığın hesap 40.haftada doğum yapılınca geçerli değil mi?Ben hiç sanmıyorum kuzumla o kadar bekleyebileceğimizi.
Bir de doktorlar 32.haftayı yazarken bir hafta sonrasını yazar mı acaba rica etsek:26:
Canım Tek gebelikte 16 hafta 8+8
Erken doğum olursa kullanılmayan hafta doğum sonrasına kalıyor.
Eskiden kayıba uğruyordu ama artık en azından bu durum yok :)
Diyelim 37de izne ayrıldın 38de doğurdun kaç günün kaldıysa 40.haftaya sonrasına ekleniyor.
Canim ya üzülme ama seni iyi anliyorum, ben doktorumdan o kadar memnun olmama ragmen, sadece muaynehanesinde andevu veren kadin bile benimle aksi konusunca hemen moralim bozuluyor, sanirim biraz da biz cok alinganlik yapiyoruz, cünkü herseyin en iyisini istiyoruz. Tabii ki hakli olan biziz cünkü bebegimiz icin herseyin en iyisini istemek, herseyi dogru yapmaya calismak bizim hakkimiz ama anlayan cikmio maalesef. Kendini yalniz hissetme, senin durumunda olan bissürü insan vardir eminim.
Ayrica bide söyle düsün Insallah bi kac aya kadar bitecek ve bi daha o insanlarla isimiz olmucak, bize suan en cok destek vermeleri gereken dönemde olsa, hic bitmicekmis gibi de gelse, bi yandan da hepsinin gecici oldugunu düsün. Ama devlet hastanelerinden her ne kadar tirssamda, senin yerinde olsaydim devlet hastaneisini tercih ederdim, en azindan devletin himayesi aldinda olurdun, burda ki özel hastane secenegi cok oldugu icin pek kötü davranamiyorlar ama ordakiler simarmislar.
Ben Istanbul'un göbeginde oturmama ragmen kendimi bazen cok yalniz hissediyorum cünkü Almanya'Dan geldim buraya ve hic arkadasim yok. Bazen bu forumla karsilastigim icin bile cok seviniyorum, sizler arkadasim gibi oldunuz.
aptal insanlarla uğraşmak zor canım
peki doğum için annenin kayınvalidenin bulunduğu yere gitme şansın yok mu?oralarda kim ilgilenecek seninle?
ya ben şuan çok mutlu oldum son adete göre rapor veriliyor dimi yanlış anlamadım. ozaman ben bu hafta rapor almıyorum çünkü son adetime göre 28.haftamdayım
Canım üzüldüm okuyunca, doğum için başka şehire gidemezmisin yakınlarının yanına filan. pedagog doğru söylemiş hastane seçeneği çok olunca tercih edilmek için çaba gösteriliyor burda ama orda sınırlı sayıda olduğu için rahatlar.Ben senin yerinde olsam öncelikle doğum için ailemin yanına giderdim imkanlar yoksa da devlete giderdim canım.
Günaydın anneler ve minik bebişlereee
Göğüs ucu için krem vs kullanan arkadaşlar,ben de lansinoh krem almıştım ama içinde 32.haftadan sonra kullanılımı önerilir yazıyor,sanırım erken doğumu tetikliyormuş,dikkat edin,sıkıntı olmasın sonradan.
Bir de şu izin olayını anlamadım ben hala. biz 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyoruz ve inşallah tamamlarsak 37.haftadan sonra 16 haftalık iznimiz başlamıyor mu?yani 37.haftadan sonra doğumun ne zaman olduğunun izin açısından bir önemi yok anladığım kadarıyla.Yanılıyor muyum?:44:
canım ben karışık anlatıyorum galiba ya sen de sorun yok:) bebişim adet tarihine göre 2-3 hafta kadar önde gidiyor,o yüzden usg ye göre değil de son adet tarihine göre rapor verilse iznimin tamamında bebeğimle olurdum ama öyle olmuyormuş malesef. Şöyle anlatayım. Son adetime göre rapor verilse 32-37.haftalar izne çıkardım ama aslında bebeğimin gelişimine ve usg ye göre 34-39. haftalar oluyor.yani tam bebeğimin doğacağı zamanlar izne çıkmış oluyorum.37den 40.haftaya kadar doğumu beklemek yerine raporumu geç başlatmış ve bebeğimi 2-3 hafta kdar daha çok görmüş oluyorum.
Kızlar bu konuyu dünden beri gündeme getiriyorum hakkınızı helal edin![]()
neden adete göre iyiydi sen daha geç mi almak istiyorsun raporu ay kafam basmadı
canım ben de tam bunu yazmak için girdim
evet aldım ayve ve yaptım
bir ayvdan yaklaşık 10 küsür çekirdek çıktı
onu aldım çeyrek çay bardağı suyun içine koydum
hemen koyulaşmaya başladı
ama o su bile fazla geldi
yanı suyu epey az tutmak lazım
çekirdeklerin çevresinde büyüyor jel
gece yatarken süreceğim
deneyin siz de/FONT]
bende aynı konuda kaç gündür düşünceliyim
dünde oyüzden konuyu ben açmıştım siz helal edin :)
bende aynı şeyi düşünüyorum..
bebegin gelişime göre erken verse raporu o son 3 hafta yanmıyacak yoksa son adet tarihine göre izne ayrılınca dogum erken olursa 3 hafta yanacak
bende ondan korkuyorum
ayva çekirdeğini ne için kullanıyorsunuz canım ??
yok canım o 3 hafta erken dogum olursa yanmıyor artık eskiden yanıyordu ama artık devrediyor sonraya 38.haftanda dogurdun diyelim 13+2 hafta oluyor
ayva cekirdegini emzirirken gögüslerde yara olmasın diye kullanıyoruz s,mdiden önlemini almak gerekiyormus canım
ciddimi yanmıyormu ben yanıyor biliyordum hatta geçen gün müdüre sordum oda yanıyor dedi
kafam karıştı en iyisi sgk yı arayıp sormak lazım emin olmak için :)
ayva çekirdeği olayı iyiymiş bende yapıyım ne kadar çekirdeğe ne kadar su koyuyorsunuz
ve hemen o günmü kullanmak lazım
bir kaç gün kullanılabilirmi o su![]()