Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebek şekeri için ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Ben yarın emınonune gıdıyorum bebek sekerı ıcın:)
ben o hazırlıklara hiç başlamadım daha yaamevlütte dağıtmak için eminönünden bakınayım diyorum,çevremde tülünü şekerini biblosunu alıp kendi yapanlar da var ama hiç öle el becerilerim yok,resimli kartını yazısını ben hazırlayacam sadece. şerbet bardağının süslerini de ben yapabilirim belki basit şekilde.
Kızlar belfünün sorusuna ek olarak benm sorumu da cevaplarmısınız. Bebek şekeri sadece mevlütte mi dağıtılıyor, yani hastaneye gelen eşe dosta da bişeler verilsin istiyorum da ben. bebek kurabiyesi yapıyor arkadaşım, ondan mı versek hastanede?
cidden çok sinir bozucu bir durum bende aynı sorunları yaşıyorum ama şimdiye kadar hiç terslemedi Allah'tan ama ilgi alaka pek yok sorarsan kilosunu falan söylüyor o kadar.arkadaşlar söylemişler ailenin yanında doğum yap diye ama uygun olmadığını söylemişsin...benimde 1200 km uzakta ama uçakla gidecem sonuçta o kadar yol karayoluyla gidilmez burada birçok arkadaşımda bu şekilde doğuma gitti hiçbir sıkıntı yaşamadı...eşimin doğuma yetişip yetişmemesi bende çok düşünüyorum o konuyu doğumdan önce yanımda olsun diyorum ama napalım nasip kısmet artık o da...şuan bebeğimin sağlığı,sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi daha önemli varsın eşim doğumdan sonra gelsin napalım...senin oradaki durumu bilmiyorum ama bebek için sonrasında dr.da çok önemli diye düşünüyorum bizim burada çocuk dr.uda olmadığı için ailemin yanı en iyisi...karar senin ama bence gitmen en hayırlısı.kızlar çok keyifsizim yaa. burda malesef bir türlü doktor sevemiyorummm.. az önce kontrolden geldik, doktor azarladı azarlıcak bekliyorum. bu kadar sertine ilk defa rastladım, düşünün o kadar merak ederek gittiğim halde çocuğun kilosunu bile sormamışımdoğum iznini konuşmak istiyorum dedim, 31. haftadayım dedim. 'daha ne doğum izninden bahsediyorsun, sen 30. haftandasın'' dedii... tersledi tersledi gönderdi benii
bide özel hastane olacak. sonra epidural anesteziyi sordum. ben normal doğumu çok istiyorum, epidural anestezi ile dedim, oda burda epidural verilmiyor, öyle bir hizmet yok dediii
şuana kadarki bütün hayallerim, planlarım hoppp suyaaa.. artık özel hastaneden kesin vazgeçtim. zaten iki doktor var diğeri bundanda beter, çok ilgisiz.. devlet hastanesine gidicem. orayıda hiç ama hiçç sevmiyorum ve oradada epidural anestezi yokmuşşş.. zaten başka hastane yok. bi devlet birde özel hastane hepsi bu... kızlar batının kıymetini bilin. bildiğiniz işkence çekiyorum şuan.
![]()
![]()
işte benimde anlamadığım vede kızdığım sende hamilesin gebelik süreci nasıldır bilirsin güvenirsin 9 ayda doktoruna korkuların vardır bide bana 38. haftada alırız diyodu.sırf biraz para kazanma uğruna.en azından kendinin ayrılacağı tarih belli ozamanda sonrasına kalanları kabul etme .çok kızgınım ya anlatamam doktor bunu yaparsa gerisinden ne beklersin bari son gittiğimde söylese oda yok bide randevu verdi sonrada ayrıldı randevuyu iptal etti
Ben yarın emınonune gıdıyorum bebek sekerı ıcın:)
ben o hazırlıklara hiç başlamadım daha yaamevlütte dağıtmak için eminönünden bakınayım diyorum,çevremde tülünü şekerini biblosunu alıp kendi yapanlar da var ama hiç öle el becerilerim yok,resimli kartını yazısını ben hazırlayacam sadece. şerbet bardağının süslerini de ben yapabilirim belki basit şekilde.
Kızlar belfünün sorusuna ek olarak benm sorumu da cevaplarmısınız. Bebek şekeri sadece mevlütte mi dağıtılıyor, yani hastaneye gelen eşe dosta da bişeler verilsin istiyorum da ben. bebek kurabiyesi yapıyor arkadaşım, ondan mı versek hastanede?
bunun dışını istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz.Tamamen yaratıcılığınıza kalmış.
Bu ürünleri yapmakta çok kolay.
En az 10 adet sipariş verebiliyorsunuz.1 adet fiyatı 3,90280
225
57 insülin kullanıyorum şimdi açlık 107-117 arası tokluk 140-176 arası düşmedi hala
kızlar bebişimin yatağı 70 e 130 bu uyku seti bizim yatağa uymaz değil mi?
http://www.unnado.com/urun/detay/MTc1NTcz
Kızlar şu ayva çekirdeği her kafadan bir ses çıktı ben bir türlü net anlamadım.
1- Çekirdek sademi hafif etlimi olmalı?
2- Su ilemi gül suyu ilemi karıştırılacak?
3- Kaynatıyormuyuz? Yoksa bekletiyormuyuz?
4- Ne kadar bekletiliyor?
5- Hamilelikten ne kadr önce kullanmaya başlayabiliyoruz?
Yazılı soruları gibi oldu ama bu sorulara cevap veren biri çıkarsa sevabına artık bu konu kapatılır :))
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen Club Ürünler
Kızlar arkadaş 140 çikolatayı 45 TL ye yaptırdı bu sitede ben hastanede dağıtmayı düşünüyorum. Hemde baskılı.
Bakın bundan ek olarak yaptırmanız jest olur hemde dağıt dağıt bitmez
Özel Kutlama Çikolatası
Sadece çekirdeklerini suya koyuyorsun,kaynatma falan yok,suda 1-2 gece bekleyince jöle kıvamına geliyor,miktarına göre değişebilir tabi,jöle kıvamına gelene kadar beklersin.Bu karışım normalde yüzdeki lekelere de kullanılıyor,ben onun için yapmıştım ama göğüs için kullanacaksan 32.haftadan sonra kullanmanı öneririm.
ışılayım rakamlar çok uygun gerçekten![]()
konu nedir ben hiçbirşey anlamadım kusura bakmayın :44:Kızlar şu ayva çekirdeği her kafadan bir ses çıktı ben bir türlü net anlamadım.
1- Çekirdek sademi hafif etlimi olmalı?
2- Su ilemi gül suyu ilemi karıştırılacak?
3- Kaynatıyormuyuz? Yoksa bekletiyormuyuz?
4- Ne kadar bekletiliyor?
5- Hamilelikten ne kadr önce kullanmaya başlayabiliyoruz?
Yazılı soruları gibi oldu ama bu sorulara cevap veren biri çıkarsa sevabına artık bu konu kapatılır :))
konu nedir ben hiçbirşey anlamadım kusura bakmayın :44:
ayva çekirdğini ne için kullanıyorsunuz
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen Club Ürünler
Kızlar arkadaş 140 çikolatayı 45 TL ye yaptırdı bu sitede ben hastanede dağıtmayı düşünüyorum. Hemde baskılı.
Bakın bundan ek olarak yaptırmanız jest olur hemde dağıt dağıt bitmez
Özel Kutlama Çikolatası
Kızlar yaa bişi sorcam size. Benim göğsümden sıvı geliyor, ama çok değil. Yani şöyle ki akşam işten eve döndüğümde sütyenime baktığımda tam meme ucunun denk geldiği yerde az bir nemlilik oluyor. Ama benim aklıma takılan kokusu, yani pek hoş olmayan mayhoş bir koku... Süt müdür o, öyle mi kokuyor ilk başlarda![]()
45TL olanlara bayıldım.Hastanede ikram için süper süper süper:) MEvlütte de bebeğimin resmi ve doğum tarihi yazan güzel bişeler yapmak istiyorum saklanabilsin diye,40 ı çıkana kadar anca yapılır![]()