göğüs ucu yaralarına engel olmak için canım
aaaa çok iyiymiş o zaman
teşekkür ederim canım ben bunu not edeyim hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüs ucu yaralarına engel olmak için canım
Hazır mı alıcan yoksa malzeme alıp kendin mi yapıcan canım.
Ceyzim ben hem doğum da hem mevlütte aynı ürünü dağıtmayı planlıyorum.Sadece ürün içeriğini değiştirmeyi düşünüyorum.
Kendi kafamda olanları detaylandırayım.Paylaştıkça neler çıkar daha ortaya :)
İlk kendim yapmayı düşündüm.İlk fikrim kitap ayracı idi.Keçeden ve magnetli ama baktım çok uğraştıracak direk vazgeçtim.
Örnek 1 Eki Görüntüle 564610 bunun dışını istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz.Tamamen yaratıcılığınıza kalmış.
Daha değişik birşeyler bakarken bebek şeker kavanozlarını gördüm.
Eki Görüntüle 564615 Eki Görüntüle 564622 Bu ürünleri yapmakta çok kolay.
110Tane boş kapaklı kavanozun 40tl+kargo
Üzerine Etiket ben tanıdık matbadan fiyat aldım.Ama yuvarlak kesim olduğu için kesme işi bana ait olucak şekilde her kavanoza çift etiket 20-25TL.
Kurdele ve iç malzemesi ise kullanılan kaliteye göre değişiyor. Maksumum 110 kavonuzun maliyeti 110-120tlye gelmiş olur.
Gene çeşitlendirmek sizin elinizde.Misal tülle kaplayabilirsiniz.Kavanozun içine şeker bonibon lokum kurabiye ne isterseniz koyabilirsiniz.
Kavanoz fikri kafama yatmışken hazır bir ürünle karşılaştım.Ama daha tuzlu.
Eki Görüntüle 564618 En az 10 adet sipariş verebiliyorsunuz.1 adet fiyatı 3,90
İçi bonibonlu, etiketli ve kurdelalı şekilde size ulaşıyor.Ben 80adet için 250tl fiyat alabildim.
Ceyzim ben hem doğum da hem mevlütte aynı ürünü dağıtmayı planlıyorum.Sadece ürün içeriğini değiştirmeyi düşünüyorum.
İlk kendim yapmayı düşündüm.İlk fikrim kitap ayracı idi.Keçeden ve magnetli ama baktım çok uğraştıracak direk vazgeçtim.
Örnek 1 Eki Görüntüle 564610 bunun dışını istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz.Tamamen yaratıcılığınıza kalmış.
Üzerine Etiket ben tanıdık matbadan fiyat aldım.Ama yuvarlak kesim olduğu için kesme işi bana ait olucak şekilde her kavanoza çift etiket 20-25TL.
Kurdele ve iç malzemesi ise kullanılan kaliteye göre değişiyor. Maksumum 110 kavonuzun maliyeti 110-120tlye gelmiş olur.
Gene çeşitlendirmek sizin elinizde.Misal tülle kaplayabilirsiniz.Kavanozun içine şeker bonibon lokum kurabiye ne isterseniz koyabilirsiniz.
İçi bonibonlu, etiketli ve kurdelalı şekilde size ulaşıyor.Ben 80adet için 250tl fiyat alabildim.
Canım bak bunlarda 2 kg olduğuna göre 1 kolide 100 adet var sanırım 65 TL buda gayet güzel
Size Özel Çikolata, Logolu çikolata, çikolata, Madlen çikolata, Firmalara özel, hediye çikolata, ucuz çikolata, kutulu çikolata, Resimli çikolata, Doğum Günü, size özel, Yılbaşı çikolatası, madlen
Buda güzel
Aramıza Hoşgeldin Bebek Çikolatası
bence çok uygun bu site
O zaman kizlar bu cikolatalari eyer internetten siparis vericeksek, dogumdan bi kac gün kala da yapabiliriz dimi? Yani acelesi yok :))
Kizlar ben Park Yatagimiza gelinligimin Duvagini cibindirik olarak yapmak istiyorum ama park yataklara asmak icin hani su cibinligi tutan demirler varya, adini da bilmiyorum onlari nerden bulabilirim???:44:
bence de çok uygun ilk linktekini beğendim en çok. ama bir kolide 21 tane mi var onu anlayamadım. 100adet olduğu nerde yazıyor canım
herkese slm kızlarrr
cidden çok sinir bozucu bir durum bende aynı sorunları yaşıyorum ama şimdiye kadar hiç terslemedi Allah'tan ama ilgi alaka pek yok sorarsan kilosunu falan söylüyor o kadar.arkadaşlar söylemişler ailenin yanında doğum yap diye ama uygun olmadığını söylemişsin...benimde 1200 km uzakta ama uçakla gidecem sonuçta o kadar yol karayoluyla gidilmez burada birçok arkadaşımda bu şekilde doğuma gitti hiçbir sıkıntı yaşamadı...eşimin doğuma yetişip yetişmemesi bende çok düşünüyorum o konuyu doğumdan önce yanımda olsun diyorum ama napalım nasip kısmet artık o da...şuan bebeğimin sağlığı,sorunsuz bir şekilde dünyaya gelmesi daha önemli varsın eşim doğumdan sonra gelsin napalım...senin oradaki durumu bilmiyorum ama bebek için sonrasında dr.da çok önemli diye düşünüyorum bizim burada çocuk dr.uda olmadığı için ailemin yanı en iyisi...karar senin ama bence gitmen en hayırlısı.
çok haklısın cnm cidden çok sinir bozucu ve bencilce bir hareket...bi de kendisi de hamile sizin halinizden anlaması gerekinş içine sinen bir dr. bulursun
haa size birde bişey sorucam. bu bepantholun mükemmel bir nemlendirici olduğunu duyuyorum hep üstelik yeni oluşan yaralara izlerede iyi geldiğini, bende eczaneden aldım çatlaklarım için ( hem yeni oluşanları önlemek hem oluşmuşları olabildiğince geçirmek için) ama hamilelikte kullanılabiliyormu bir türlü emin olamadım. içindede bununla ilgil hiçbir şey yazmıyor. aranızda kullanan yada doktorundan bilgi alan var mı kıslarr![]()
Canım o mükemmel bir krem ama aynı zamanda ilaç. yarına kadar sürme bence,yarın doktoruna danışırsın daha iyi olur.Bilgisi olan varsa yazar gerçi ama benm bilgim yok.
Canım o mükemmel bir krem ama aynı zamanda ilaç. yarına kadar sürme bence,yarın doktoruna danışırsın daha iyi olur.Bilgisi olan varsa yazar gerçi ama benm bilgim yok.
tekrar okudum da ben bepanthenle karıştırdım sorduğun kremi, bepantholu hiç bilmiyorum canım.
Canım bişey söyliycem bu güzel uyku seti ama ben Bellona'dan çok uyguma aldım bilginiz olsun diye vereyim 100 TL hemde çok güzel ama çeşit yok.
Twinmini Balon Bebek Seti - Bellona Mobilya
Bebek Grubu - Bellona Mobilya
8+8=18:44: 2 hafta da bonus mu verdiler naptılar=))Canım senin yaptığın hesap 40.haftada doğum yapılınca geçerli değil mi?Ben hiç sanmıyorum kuzumla o kadar bekleyebileceğimizi.
Bir de doktorlar 32.haftayı yazarken bir hafta sonrasını yazar mı acaba rica etsek:26:
bildiğim kadarıyla 38de doğum yapsan 37de izne ayrılmış olsan yine benım hesabım gibi 5+8 oluyor37 haftadan sonra ayrılıyorsun izne 3 hafta iznin daha oluyor. 3 hafta dolmadan erken dogum oldu diyelim 38. haftadan dogum olursa o kalan 2 haftan yanıyor.
dogum sonrasına sadece 5 haftayı aktarabiliyorsun..
canım emzirirken yara olup kanayabiliyormuş göğüs ucu onun içinayva çekirdeğini ne için kullanıyorsunuz canım ??
Kızlar bebek şekeri için ne yapmayı düşünüyorsunuz.
haa size birde bişey sorucam. bu bepantholun mükemmel bir nemlendirici olduğunu duyuyorum hep üstelik yeni oluşan yaralara izlerede iyi geldiğini, bende eczaneden aldım çatlaklarım için ( hem yeni oluşanları önlemek hem oluşmuşları olabildiğince geçirmek için) ama hamilelikte kullanılabiliyormu bir türlü emin olamadım. içindede bununla ilgil hiçbir şey yazmıyor. aranızda kullanan yada doktorundan bilgi alan var mı kıslarr![]()