iyi günlerde kullanın inşallah canım benimmmmm
canım ben de kararsızım çok... doğumda çikolata istiyorum kısmet olursa inşallah (isilayyy verdiğin link fiyatları süppermiş bu arada, sen yedin mi tatları nasıldı acabaa??)
şekeri de mevlütte dağıtalım diye düşünüyorum resimli çerçeveli modellerden istiyodum ama bi yandan da magnetli olanlar daha bi kullanışlı gibi geliyo bilemedim yani.. ama kendim yapmayacağım çünkü maliyeti aynıya geliyo hatta kendim yaparsam daha çok özenip oda olsun buda olsun diyerek daha bile pahalıya çıkıyodu son hesapladığımda... loğusa şerbeti takımları içinde hazır olan bebek biblolu süslerdern alıcam gibi görünüyo çünkü silikonun kokusuna hiç dayanamıyorum buara yine koku hassasiyetimiz had safhada çünkü
resimli kart yazısı nasıl bişi canımmmm :26:
yoo istediğin gibi yapabilirsin güselim, bi arkadaşım şekerleri doğumda dağıtıp mevlütte sadece şerbet ikram etmişti bi başkası da hem magnet süslerini hemde çikolatasını mevlütte dağıtıp hastanede sadece şerbet ikram etmişti.. biz de sanırım çikolata ile şerbeti doğumda ikram edip şekerleri mevlütte ikram edeceğiz gibi görünüyo en azından ben öyle istiyorum

kurabiye de çok hoş olur bence doğumda, hem bi ayı aşkın süre dayanıyo folyolu olanlar (bende yapıyorum ordan biliyorum

)
Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah, prensesinizin kısmeti bol olsun canım inşallah
hadi gözün aydın tatlım, darısı başımıza inşallah, bizde kısmetse cuma günü gideceğiz hayırlısıyla bakalım
canım işi istediğimiz zaman bırakabiliyoruz orda sorun olmuyomuş ama herhangi bir rapor vs. geçerli değil sonuçta sen çalışabilir raporu alıyorsun çalışamayacak durumda olsaydın zaten o raporu alamazdın diye bir mantık kurulmuş sevgili kanunlarımızda, Allah korusun bi rahatsızlık durumunda işverenin insiyatifine kalmış oluyoruz canım..
belfüm hayırdır ne sınavı ??? nasıl geçti buarada inşallah iyi sonuçlar alırsın canım prensesin şansına aminn