Kızlarr bebişimin gardrobunu aldık,bembeyaz,üstünü de stickerlarla süsledik,içi için de kapitonelerimizi sipariş ettik vee maviş maviş minik askılarımızı da aldık

hepsi hazır olunca foto çekip koyarım buraya da.Park yatak konusunda henüz bir karar verebilmiş değiliz ne yazık ki.
yok canım bilmiyordum ama ben matematikçi olduğum için oğlum zaten haftada 30 saat matematik dinlemek zorunda kalıyor,inşallah o da işe yarıyordur=)bazen derste kim çözer soruyu dediğim zaman oğlum tesadüf hareketleniyor,gülümsüyorum=)Bir de cdmiz var ingilizce ninniler,melodileri çok hoş ama çok dinleyince sıkıyor:120:
Canım kendini kötü hissetmiyorsan sat.a göre yazması daha iyi,bebeğinle daha çok zaman geçirirsin.Maşallah oğluşuna da sağlıkla doğar inşallah zamanında.
Maşallah kuzuya annesi,biraz uzun mu olacak gibi?yorum yapıyor mu doktorunuz.bizimki sürekli normal diyor,uzun kısa şişman zayıf hiçbişi yok.
Evet canım 32+0dan sonra veriliyor diye okudum ben de,2.dönemi kapatabiliyor musun peki o şekilde?hesapladım da benim mayıs ortasında bitiyor iznim,rapor veya izin gerekiyor kalan zaman için.Maşallah senin bebiş uslu gibi görünüyor=)
Of bu kilo konusu sıkıntı gerçekten,9-10 kilo ile bitirenler nasıl başarmış acaba,ben şimdiden o kadar aldım.Neyse doğumdan sonra artık tutucaz boğazımızı vericez=)Dayanabildiğimiz yere kadar dayanalım da zamanımızı bebişlerimizle miskinlik yaparak kullanalım
Belfücümm umarım gönlüne göre bir sonuç alırsın sınavdan.