mailde G7W001GCOGCK Graco Quattro Reverse Travel Bebek Arabası Gecko diye geçiyor yani travel olarak. sipariş detayına girdiğimde hiçbir içerik yazmıyor sadece 'Siparişinizde yer alan ürünlerin marka kampanyası 17.12.2012 - 20.12.2012 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.
Ürünlerin sevkiyatı kampanya bitiminden sonraki 1 hafta içerisinde yapılacaktır.' yazıyor. limangonun sitesine baktığımda benim aldığım travel sistem yok hiç çıkmıyor ama ben linki kaydetmiştim onda düzeltme yapmışlar bugün Graco Quattro Reverse Bebek Arabası Gecko şeklinde çıkıyor yani sadece bebek arabası olarak https://kids.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2597539
işte bugünde eşimi arayıp bir hata olduğunu sadece bebek arabasının fiyatının o olduğunu istersek iade edebileceğimizi söylemişler.eşimde o benim sorunum değil ben nasıl aldıysam o şekilde isterim demiş tekrar arıyacaklar ama daha aramadılar.olmadı iptal edecem ama şikayette edecem baştan adam gibi kontrol edip sisteme koysunlar
Aslında vazgeçmezseniz kayıt altındadır telleri alırsınız parçaları sıradan bir markette başka bir ürünün etiketi var diye adam kasada kıyametleri koparıp 60 tl lik ürünü 20 ye alıp çıktığını duymuştum yani tüketici hakkı çok zorlarsanız alırsınız. Zaten kendi hataları olmasa hediye çeki vericez derler. Para iadesi yapmazlar.
Son düzenleme: