- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlar dogum korkusu baslayan varmı tek benmi korkuyorum bu kadar yoksa benim 1. oglum sezeryandı genel anesteziydi uyanıiım cok kötüydü cok canım yandi uyandıgımda ve bende o korku takıntı hastalıgı yaptı bende 2. oglumu subat ilk haftası alcam insalah erken dogum olmazsa ve bu defa daha cok korkuyorum bu sitede 4 sene önce epidural sezeryan yapanlarn yazılarını okudum baya rahatladm cok rahat gectini bişi hissetmedklerini sölüolar ama yinede oan geldiginde cok korkacam galiba elimde degil ama insalah bu defa genel anestezi olmucam o kesin bi sorun cıkmazsa ama nette sezeryan dogum izledim neler yapılcanı bile bile gözüm acık kaldırabilirmiyim acaba bilmiyorum cok korkuyorum yaa anlatamam esim destek oluo ama yinede nede olsa biz girioz ameliyata bizi anlayamadklarını düsünüyorum neden bu kadar cesaretsizim anlamıyorm aranızda ben gibi olan varmı birbirimizin korkusunu yenerz belki
canım benim nasipse ik bebeğim olacak ve ben de isteğe bağlı sezeryan olacağım
tabi zorunlu da olabilir oğlum hala ters duruyor bakalım yarın doktor ne diyecek
ben konuştum doktorumla epidurali çok rahat olduğunu artık, bir iki güne ayağa kalkabileceğim, söyledi
ama her bünye farklı tepki gösterebiliyor o ayrı
umarım sağlıkla korkusuz hayırlı doğumlarımız olacak hiç korkma
benım korkum şu epiduralde uyanık olacğaım ya o ürkütüyor hisseder miyim bir şey diye
ama kaç kişiyle konuştursam epidural olan sadece dokunuşları hissettiklerini ve çok rahat olduğunu söylediler