Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
şimdi gördüm yazdıklarını cnm cok cok gecmıs olsun..rabbım hem saglık hem metanet hem de ferahlık versın içine.. at kafandan su erken dogum meselesını... allahın ıznıyle hıc bısey olmıcak...hem de 27. hafta ıtıbarı ıle ve allahın ıznıyle en zor dönemı atlatmıs bulunuyoruz.. bebeklerımız bıze erken de gelseler artık hayatta kalmaları ıcın cıgerlerı dısında herseylerı tamam:)) akcıgerler de olusmus durumda ama sadece doguma kadar bıtmek bılmeyen bır gelısım sürecı var cigerlerde.. yanı 40. haftaya kadar hala gelısımı söz konusu.. ola kı erken oldu.. küvezde kaldıgı süre ıcınde zaten doktorlar o tamamlayıcı evreyı ellerınden geldıgınce hızlandırıyorlar... sen sımdı rahat ol... evlatcıgını ve esını sevmeye, dua etmeye devam et... rabbım yanında sızınle olsun:))

tam bır teknolojı özürlü olarak sıze linkler koyamayorum bamanız ıcın.. affınıza sıgınıyorum..
bebek arabamız casualmarka. pasific model kızlar. nakıt 330 a aldık. nettekı gördüğümüz renklerden cok daha farklı ve 2012 ürün. o yüzden nette 300 lıra olan modellerın renklerın yenı sezonu oldugundan 330 a aldık. renk farketmez eskısı de olsa olur dersenız 290 a bıle verıyorlar nakıtte... pierre cardın den tutun da chiccoya kadar hepsıne tek tek deneyerek sürerek baktım kızlar... pıerre genel olarak cok agır ve hantal... hafıflerı de takur tukur ses cıkarıyo sallanıyo ...hem de cok kötü sekılde süreken tekerlerı ayaklarınıza carpıyo arabayı önden sürdügünüzde.. chicco da güzel modeller var ama 400 ve fazlasını gözden cıkarmanız gerekıo cift yönler için... bastonda ıse 300 luk var.. ama benım tercıhım olmadı..
kararsız kalan arkadaslara tavsıyem casual ... ısmı cok duyulmus degıl ama kızlar.. ben cok cok bekendım.. 7 kılo.. hem de cok sık... özellıklerını model ısmını yazın cıkar.. pusetı de sunny baby den aldım.SB 402 HONEY. pesın 90... gayet kullanıslı ve sık..
dogum cantası olarak da % 50 ındırımde MOLLY M-615 mavı renk aldım... 70 lıraya..
lınklerı koyamıyorum malum.. tek tek yazıp bakın kızlar.. fikir olur size bı görmüş olun.. bı de yorumlarınızı da yazarsanız sevınırım..

eşimi seviyorum çok geçmiş olsun canım.umarım meleğin zamanında doğar.benim ki hala küvezde.çok yavaş kilo alıyor.hergün düşünmekten ve ağlamaktan harap oluyorum.ama nasip böyleymiş.dualarınızı bekliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.

eşimi seviyorum çok geçmiş olsun canım.umarım meleğin zamanında doğar.benim ki hala küvezde.çok yavaş kilo alıyor.hergün düşünmekten ve ağlamaktan harap oluyorum.ama nasip böyleymiş.dualarınızı bekliyorum.Rabbim yardımcınız olsun.

canım benim sütün azalır ağlayıp üzme kendini(demesi kolay biliyorum ama onun sana ihtiyacı var), sağlıklıysa kilo sorun değil. aklıma geldikçe bebişine dua ediyorum. inş. iyi olacak benim kuzenim 7 aylık doğdu şimdi 16 yaşında ama yaşıtlarına taş çıkarır maşallah. senin bebişin de iyi olacak.

tam bır teknolojı özürlü olarak sıze linkler koyamayorum bamanız ıcın.. affınıza sıgınıyorum..
bebek arabamız casualmarka. pasific model kızlar. nakıt 330 a aldık. nettekı gördüğümüz renklerden cok daha farklı ve 2012 ürün. o yüzden nette 300 lıra olan modellerın renklerın yenı sezonu oldugundan 330 a aldık. renk farketmez eskısı de olsa olur dersenız 290 a bıle verıyorlar nakıtte... pierre cardın den tutun da chiccoya kadar hepsıne tek tek deneyerek sürerek baktım kızlar... pıerre genel olarak cok agır ve hantal... hafıflerı de takur tukur ses cıkarıyo sallanıyo ...hem de cok kötü sekılde süreken tekerlerı ayaklarınıza carpıyo arabayı önden sürdügünüzde.. chicco da güzel modeller var ama 400 ve fazlasını gözden cıkarmanız gerekıo cift yönler için... bastonda ıse 300 luk var.. ama benım tercıhım olmadı..
kararsız kalan arkadaslara tavsıyem casual ... ısmı cok duyulmus degıl ama kızlar.. ben cok cok bekendım.. 7 kılo.. hem de cok sık... özellıklerını model ısmını yazın cıkar.. pusetı de sunny baby den aldım.SB 402 HONEY. pesın 90... gayet kullanıslı ve sık..
dogum cantası olarak da % 50 ındırımde MOLLY M-615 mavı renk aldım... 70 lıraya..
lınklerı koyamıyorum malum.. tek tek yazıp bakın kızlar.. fikir olur size bı görmüş olun.. bı de yorumlarınızı da yazarsanız sevınırım..

canım güle güle kullanın fiyatı çok iyi.. marka önemli değil ismi duyulmasa da olur önemli olan bebişin ve annenin rahatlığı.. içine sindiyse kimseye bakma...

canım güle güle kullanın fiyatı çok iyi.. marka önemli değil ismi duyulmasa da olur önemli olan bebişin ve annenin rahatlığı.. içine sindiyse kimseye bakma...

dogru söylüyosun aslında .. ama ınsan acaba dıyo.. park yatagımızı da almıstık zaten.. cok şükür eksıkler gıt gıde azalıyo... darısı kararsız kalanlara..

ınsaallah bebısın bırden bıre hızla büyüyecek ve sasıcaksın nasıl oldu dıe.. sadce bır bılemedın ıkı ay daha.. sonrasında fark hızla kapanıyo ınan bana.. saglıklı olsun da kılo alır melegın meraklanma..rabbım yardımcın olsun

slm kızlar hasta olanlara sıkıntıları olanlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda alatırsınız inş.bende perşembe dr.a gittim ve uçuş raporumu aldım 25inde ankara yolcusuyum hayırlısıyla sizi çok özlicem ve merak edecem annemin netinde sıkıntı var onu halledemezsen çok giremicem muhtemelen nete.bu arada siz nst ye girmeye başaldınızmı dr. sadece ultrasonla baktıda bana
cnm çok geçmiş olsun.bende de benzer sıkıntılar var.acayip nefes darlığı.sanki astımım varmış gibi.yatakta rahat edemiyorum. rahat ettiğim pozisyonda oğlum rahatsız oluyo.kıpırdanıyo ki ne kıpırdanma.sanki kasıklarıma kramp giriyo.uyuşuyo gibi.doğurucam zannediyorum.alıştım artık 4 e kadar uyuyamıyorum. benimde otururken sıkıntı yok ama yan yatınca göğsüm kolum sanki bağrıma baskı yapıyo.ayaklarımın altına yastık, bacaklarımın altına yastık belime yastık.yatağın içi yastık doldu.artık eşimle ayrı yorganlarda yatıyoruz bizde
cnm sanırım ben üşüütmüşüm şimdi daha iyiyim. bende ayırdım eşimle o yorgan örtüyor ben battaniye :) çünkü yorganla çok terliyorum ve gece sık wcye kalktığımdan terim üstümde soğuyup hasta oluyorum. bide ev topluyorum çok üşüyorum ufoyu peşimde taşımam sıkıntı oluyor.çok geçmiş olsun sanada inş toparlarsın sende
nerdesin sen ama bişey yapmalı böyle nasıl dayanacaksın ile gitme şasnsın yokmu
şırnaktayım cnm.burada ha deyince dr.a gidemiyorsun eşim çok yoğun çalışıyor hava kararıncada tehlikeli :(25 inde ankaraya gidiyorum dişimi sıkacam o zmmana kadar
Kizlar dünden beri yazdiklarinizi okudum da, herkes hasta, herkesin bir yeri agriyor, herkes birseylerden sikayet ediyor, ay gülsem mi aglasam mi.
Bende araniza katilmak icin düsündüm düsündüm, evet, benim de reflüm cok kötü, geceleri sürekli yanmalarla uyaniyorum, 3 hafta icinde bir sise Rennie Duo'yu bitirdim ama banamisin demedi, oda son raddeye kadar direniyorum ama en sonunda dayanamiyorum, benim en büyük sikayetm bu baska sikayetim yok. Ha bide uzanip televizyon izledikten sonra kuyruk sokumum cok agriyor. Ama düsündüm baska da bisey yok :9:
Son zamanlaimiza yaklastik kizlar, ki ben hemen hemen en son doguracak olanlardanim, biraz tadini cikarin bu anlarin, yeni dogum yapmis olan arkadaslarim var, sadece uyu diyorlar.
Bizimde bu aksam saat 7de randevumuz, bugün tam 30 haftalik oldum, bakalim bebegimin kilosu boyu kac cok merak ediyorum:emir_bebek:
cnm geçmiş olsun çok alemsin ayrıca :)))
slm kızlar ben geldim, iki gündür hastanede yatıyorum moralim çok bozuk, salı günü okulda çıkınca rutin kontrol için hastaneye gitmiştim, nst de ağrı çıktı hiç hissetmememe rağmen üstelik 80-90 larda. zaten sınır 100.... 2 gün boyunca nst ye girmeye devam ettim sancım hiç azalmadı ilk gün 2 ikinci gün 3 şişe serum yedim. alınan kanın idrarın haddi hesabı yok. erken doğumdan çok korkuyorum kızlar nolur benim için dua edin. haa birde lekelenme tarzında kanamam oldu.. hepiniz hamlesiniz dualarınız kabul olur.. daha yavrum çok küçük, 34. haftaya yeni girdim. bebeğim 2.200 gr... dün ciğer geliştirici iğne yaptılar sabah. sonra akşamki nstde tesadüf müdür bilmem ağrı çıkmadı çok sevindim tamda ziyaretçi saatiydi eşimde yanımdaydı, doktorla görüştük iki gündür burdayız Allaha şükür suyum gelmesi, kanama vs olmuyor, şimdi sancıda çıkmadı ben evime gitmek istiyorum dedim önce olmaz kalman gerekir dedi, sonra çok acil sıkıntılı bir durumun yok ama kalsan iyi olur dedi, bende ısrarla çıksam deyince imza karşılığı çıkabilirsin ama sana yarında ciğer geliştirici iğnenin ikinci dozunu vurmamız gerekiyordu dedi, bende sabah gelir vurunurum dedim. oda iğneleri yanıma verdi bugün tam 24 saat geçince yani 10.00 da aile hekimden vurundum geldim.
cnm benim kaç gündür nete giremiyorum çok çok geçmiş olsun yeni gördüm ve çok üzülldüm...kendini çok mu yordun hırpaladın acaba...beni arkadaşım uyarmıştı bu konuda evi düzenlemiş o zman kendini baya yormuş ve nstde sancısı yüksek çıkmış. 2 hafta dinlenme vermiş dr. Allahtan annen geldi sen yat hiç kalkma dinlen sürekli off bende çok korkuyorum evi topluyorum dinlene dinlene artık...şuan bebek için çok erken ne kadar kilosu falan iyi olsada.arkadaşımda 36. haftasındaydı dr. riskli demiş ona bile 38 e kadar dayanmak gerekiyormuş...inş sende vaktinde doğurursun...dualarımız seninle sende strese sokma kendini vaktinde gelecek oğlun...öpüyorum seni çok geçmiş olsun

slm kızlar hasta olanlara sıkıntıları olanlara çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda alatırsınız inş.bende perşembe dr.a gittim ve uçuş raporumu aldım 25inde ankara yolcusuyum hayırlısıyla sizi çok özlicem ve merak edecem annemin netinde sıkıntı var onu halledemezsen çok giremicem muhtemelen nete.bu arada siz nst ye girmeye başaldınızmı dr. sadece ultrasonla baktıda bana

cnm sanırım ben üşüütmüşüm şimdi daha iyiyim. bende ayırdım eşimle o yorgan örtüyor ben battaniye :) çünkü yorganla çok terliyorum ve gece sık wcye kalktığımdan terim üstümde soğuyup hasta oluyorum. bide ev topluyorum çok üşüyorum ufoyu peşimde taşımam sıkıntı oluyor.çok geçmiş olsun sanada inş toparlarsın sende

şırnaktayım cnm.burada ha deyince dr.a gidemiyorsun eşim çok yoğun çalışıyor hava kararıncada tehlikeli :(25 inde ankaraya gidiyorum dişimi sıkacam o zmmana kadar

cnm geçmiş olsun çok alemsin ayrıca :)))

cnm benim kaç gündür nete giremiyorum çok çok geçmiş olsun yeni gördüm ve çok üzülldüm...kendini çok mu yordun hırpaladın acaba...beni arkadaşım uyarmıştı bu konuda evi düzenlemiş o zman kendini baya yormuş ve nstde sancısı yüksek çıkmış. 2 hafta dinlenme vermiş dr. Allahtan annen geldi sen yat hiç kalkma dinlen sürekli off bende çok korkuyorum evi topluyorum dinlene dinlene artık...şuan bebek için çok erken ne kadar kilosu falan iyi olsada.arkadaşımda 36. haftasındaydı dr. riskli demiş ona bile 38 e kadar dayanmak gerekiyormuş...inş sende vaktinde doğurursun...dualarımız seninle sende strese sokma kendini vaktinde gelecek oğlun...öpüyorum seni çok geçmiş olsun

Canim ne zamandir su Ankara'ya bi ayak atsaydim gerisi kolay diyordun, demek sonunda geldi catti o tarih. Hadi bakalim hayirlisi, umarim istedigin gibi bi doktor ve hastane bulursun bir an önce. Senin adina cok sevindim, Allah esinede tez zamanda kavusturur insallah. Kendine iiyi bak, özletme, havadislerden mahrum birakma bizi.:10:

kızlar ağrı çekenleriniz erken doğum tehdidi yaşayanlarınız var çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcımız olsun inş.
size bir sorum olacak kızlar,geçen gün karşı komşumuz doğum yaptı hem de 12 gün önce sezeryanle.epidural anestezi olmuş ve kafasını kaldıramıyordu ağrıdan.ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olursa tam anestezi mi istesem diyorum?Sizden böyle bişe duyan oldu mu?yarın hemen ilk iş çantamı hazırlıcam,erken doğumdan korkmaya başladım.

off canımmm benimmmmmm , geçmiş olsun kotkma cesaretini kaybetme sakın , minişin sana yardım edecek tabiiki herşey yolunda gidecekk ♥ anneliğin el kitabının ilk sayfalarındayız şuanda sanırım.. fiziksel ve duygusal işkencenin ilk etapları.. :49: canım benim yaa ben de kasıldım şimdi ama şükrediyorum , sanki günaharımdan arınıyomuşum gibi geliyo her sancım her ağrım her kasılmam her gözyaşımda
ordan bakınca çok salak göründüm dimi :) ama ne yapayım ben böyle inanıyorum ve kendimi bu şekilde motive ediyorum

ben de aynısını face de okumuştum ve geçenlerdeki rahatsızlığımda da yaptım ve ertesi gün direk iyileştim. tabi sarımsaklarımın da etkisi vardır dimi :)) vikse alışkınım, eklem ve kalp romatizmasıyım çocukluğumdan beri eklemlerime sürüyoruz kışları. şu sıralar tek sıkıntım kalbimle ilgili. sol kolumda uyuşmalar aşırı arttı. daha önce kalbin taşımayabilir diye önerilmemişti bana hamilelik. ama ameliyat da olmak istememiştim. 32 yi devirdiğim şu günlerde daha da geç kalmak istemedim ve gözümü karartmıştım hamile kalmak için.

şu son haftaya kadar da kalbimle ilgili fazla sıkıntı yaşamadım ama son bikaçgündür hele çekilmez halde. şuan da sol kolum ve elim hissizleşmiş halde..bikaç saate kadar açılıcak ama, öyle oluyor

İnsallah sikintisiz atlatirsin yasa takilmayin ben 36 yasimdayim ve ilk bebegim :)

Günaydın kızlar,
Umarım tüm anneler ve kuzular iyidir.

Edacım tedbir amaçlı söylediğini düşünüyorum doktorun.İnşallah hiçbir sorun çıkmayacaktır canım.

Havvam kısmetli kuzun desene :) Sağlıkla sevgiyle büyüsün fıstığın :)

Ben dün akşamdan beri migren belasıyla uğraşıyorum.Mide bulantısı ile beraber tahammül edilmez oluyor.İlaç almamak için çabalıyorum hala.
Kızım da bugün pek hareketli değil.Hıçkırığını ve minik poposunu hissediyorum o kadar:(

ya canım benimkide dün geceden beri hıçkırıp duruyo..neden hıçkırıyolar acaba merak ediyorum.buarada çok geçmiş olsun canım bendede vardı o migren ama hamileliğim boyunca hiç yaşamadım.çok kötüdür bilirim allah kimseye yaşatmasın o ağrıyı.

kızlar ağrı çekenleriniz erken doğum tehdidi yaşayanlarınız var çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcımız olsun inş.
size bir sorum olacak kızlar,geçen gün karşı komşumuz doğum yaptı hem de 12 gün önce sezeryanle.epidural anestezi olmuş ve kafasını kaldıramıyordu ağrıdan.ben normal doğum istiyorum ama sezeryan olursa tam anestezi mi istesem diyorum?Sizden böyle bişe duyan oldu mu?yarın hemen ilk iş çantamı hazırlıcam,erken doğumdan korkmaya başladım.

benim 4-5 arkadaşım epiduralle sezaryen yaptı, hiç birinde bir yan etki duymadım aksine çok memnunlardı, yalnız dün dr.umla konuştuk, "spinal olunca çok baş ağrısı yapabiliyor ancak epiduralde de tam olarak uyuşamayan hisseden çıkıyor, bünyeye göre değişir tabii" dedi. hatta birini öyle uyuşmadığı için sonradan genel anestezi yapmak zorunda kalmış onu anlattı ama ben yine de epidural istiyorum:)

Epidural degilde spinal olmus olabilir ikiside belden yapiliyor o yan etki bildigim spinalde oluyor

kızlar bahsetmiştim size 20 lik dişimin ağrısına dayanamıyorum artık diye
15 gündür her gece uykudan uyanıp ağlıyorum :(
doktorlar ameliyatla alınacagını son 3 ay erken doguma neden olabieceği için çok acil bir durum olmadıkça almadıklarını söylüyorlar..
kuzenim diş doktoru şimdi onu aradım
bana antibiyotik kullanmamı söyledi.
ağrı kulagıma vurdugu için iltihap olduğunu penisilin içmemi söyledi.doktorunla görüş başla ve sakın dişini aldırma şuan dedi.
antibiyotik ağrınıda azaltır dedi

şimdi kızlar antibiyotik kullanacagım mecburen
bir zararı olurmu bebege??? :44:
kuzenim olmaz bebek gelişimini tamamladı tehlikeli dönemi geçtin dedi.
ben parolu korkarak içerken şimdi antibiyotik beni korkutuyor ama dayanılacak gibi değil ağrım :(:14::14:

canım ben kullandım antibiyotik hatta benim hamile bi arkadaşımda kullanmıştı.bende aynı senin gibi diş ağrısı sebebiyle gittim hatta dişimide çektirmiştim ama son 3 ayıma girmemiştim sanırm çok hatırlamıyorum neyse işte doktor bana antibiyotik verdi aynı senin gibi korka korka içmiştim bende.

kızlar bahsetmiştim size 20 lik dişimin ağrısına dayanamıyorum artık diye
15 gündür her gece uykudan uyanıp ağlıyorum :(
doktorlar ameliyatla alınacagını son 3 ay erken doguma neden olabieceği için çok acil bir durum olmadıkça almadıklarını söylüyorlar..
kuzenim diş doktoru şimdi onu aradım
bana antibiyotik kullanmamı söyledi.
ağrı kulagıma vurdugu için iltihap olduğunu penisilin içmemi söyledi.doktorunla görüş başla ve sakın dişini aldırma şuan dedi.
antibiyotik ağrınıda azaltır dedi

şimdi kızlar antibiyotik kullanacagım mecburen
bir zararı olurmu bebege??? :44:
kuzenim olmaz bebek gelişimini tamamladı tehlikeli dönemi geçtin dedi.
ben parolu korkarak içerken şimdi antibiyotik beni korkutuyor ama dayanılacak gibi değil ağrım :(:14::14:

artık diş ağrısı öyle bir hal aldıki yanagımdan kulanıma dogru oldugu gibi ağrıyor.
iltihap olmuş herhalde :(
doktoruma aradım ameliyattaymış
mecbur bekliyoruım arayıp sorcam hangi antibitotiği alıyım diye hemen içmeye başlıcam
başça çerem yok :((

ama bizim burada bi abla şey anlattı
ablası hamileliğini 9. ayında ayakları şişmiş ağrı filan hastanede antibiyotikli serum bağlatmış 2 saat sonra bebeğin kalbi durmuş :(
böyle diyince korktum Allah yardım etsin bilmiyorum
Allaha emanetiz :14:

canım kötü düşünme böyle.doktorum bana klamoksin vermişti hemde 1000 mg bende eşimde alırken çok endişe etmiştik ama sonuç olarak hem kadın doğumcum hemde diş doktorum bişey olmaz dediği için kullandım

Arkadaşlar biraz önce haberlerde okudum Bostancıda İstanbul Hello Baby açılmış ve %80 indirim varmiş! Giden varmı? Gördüğüm kadarı ile çok yoğundu.

bugün kontrolümüz vardı,artık her hafta göreceğim dedi doktorum şeker çıktığı için bende
nst ye 2 hafta önce gittiğimde girmiştim bugün de girecektim kalabalıktı,pazartesi akşamı gireceğim
haftasıyla uyumlu dedi bebeğime ama geçen hafta başka bir hastanedeki ağırlığından biraz daha az çıktı ağırlığı canım sıkıldı,ultrason cihazına göre değişiyor mudur acaba? :44:

Arkadaşlar biraz önce haberlerde okudum Bostancıda İstanbul Hello Baby açılmış ve %80 indirim varmiş! Giden varmı? Gördüğüm kadarı ile çok yoğundu.

Biz eşimle gittik ama maalesef bişi alamadan çıktık.Akıl karı değil inanılmaz bir kasa kuyruğu vardı ayakta beklememiz imkansız.Çok çok yoğun hayret ettim karnı burnunda kadınlar fırıl fırıl geziyor vede kasa kuyruğunda bekliyorlardı.En az bekleme süresi rahat 50 dak.hesap edin sürekli anons veriyorlardı tüm hafta indirimlerimiz devam edecek diye bizde çıktık:))

Biz eşimle gittik ama maalesef bişi alamadan çıktık.Akıl karı değil inanılmaz bir kasa kuyruğu vardı ayakta beklememiz imkansız.Çok çok yoğun hayret ettim karnı burnunda kadınlar fırıl fırıl geziyor vede kasa kuyruğunda bekliyorlardı.En az bekleme süresi rahat 50 dak.hesap edin sürekli anons veriyorlardı tüm hafta indirimlerimiz devam edecek diye bizde çıktık:))

Canım gerçekten çok büyük indirim varmıydı,yoksa reklammı? birde adresini bulamadım oranın,özelden tarif edebilirmisin?

Back
X