- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
Bacım sen polistin bide dimi :))) ahhah çok güldüm ya kız hiçmi okulda konusu geçmedi veya türk filmlerindeki bacaklarını ayır sıcak su getir görüntüsünü izlemedin :))senin kardeşin kakası bulaşmış demek :)) ehehh iyiydi ya :)
canım ben 1 senelik memurum daha zaten olmaz olaydım.bide eğitimle bunların ne alakası varki.köydeki ilkokul mezunu kızlar bile biliyo bunları.ben 5 sene önce öğrendim. sürekli hastalık dert keder konuşuyoruz 2 dk gülme molası olsun demiştim ama biraz pişman oldum.
sabah aç karnına şeker ölçtüm 107 çıktı.kahvaltıdan 1 saat sonra 195 oldu ki öyle çok ahım şahım değildi.bal tereyağı ve peynir.yanınada şekersiz çay içmiştim. 2 saat sonra 170 çıktı. eşim diyete daha bi sarılarak devam ediyosun dedi.öyle canım çekti diye misafirlikte yolda falan kaçamak yapmak yok.unut artık dedi.haklıda.ben iniyo sanıyordum ama inmeyormuş.normalde daha 4 kilo aldım toplamda.33+1 olduk bugün.çok yemiyorum ama gene rejimin rejimini yapmak ne zormuş.acaba strestenmi oldu diyorum.sabah aklıma bir olay geldi.çok sinirlendim.elime ne geçtiyse dağıttım bardakları fırlattım kırdım döktüm sonrada onları temizlemeye çalıştım o yüzdenmi çıktıki. hani derler ya çok kızdı şekeri fırladı diye. benimdemi öyle olduki.cuma günü kahvaltıdan 1 saat sonra 150 idi ben artık sinire bağladım.kaçamak yapabilirim dimi arada sırada,en azında günde 3 meyve fazladan yiyeyim yaa