• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
Kızlar bu göğüslere sürülen krem varya lansinoh, kullanıyormusunuz. Ben havuzluhanda alışveriş yaparken onu da alayım dedim ama pişman oldum. Eczaneden almadığım için aklımda sorular kaldı. 1.si üzerinde tarih yazmıyordu,2.si sıka sıka zor çıkarıyorum kremi, aşırı katı bir krem. 3.ve en önemlisi göğüs uçlarımı acıtıyor. haftasonundan beri sürmüyorum ve acısı geçti. kremden oluyordur dimi. sizin kremleriniz nasıl? eczaneden yeni alsam mı.

ben şimdilik ayva çekirdeği jelini sürüyorum 3 gündür onda sıkıntı yok lanoline başlıycağım birkaçgğn sonra canım bozuk olabilirmi acaba ?

Belfücüm hiç gitmedinmi genel cerraha benim doktorum baktı ve 3. ayda hemen genel cerraha dedi geçmezse değil hemen gitmelisin doğumdan sonra ameliyatlık olabilir benim annem olmuştu kardeşimden sonra

Işılayım hiç gitmedim ben cerraha:( 1 taneyle idare ediyordum.Şimdi böyle olunca yarına randevu aldım :(
En çok normal doğumda sıkıntı olmasından korkuyorum :(

Kızlar bu göğüslere sürülen krem varya lansinoh, kullanıyormusunuz. Ben havuzluhanda alışveriş yaparken onu da alayım dedim ama pişman oldum. Eczaneden almadığım için aklımda sorular kaldı. 1.si üzerinde tarih yazmıyordu,2.si sıka sıka zor çıkarıyorum kremi, aşırı katı bir krem. 3.ve en önemlisi göğüs uçlarımı acıtıyor. haftasonundan beri sürmüyorum ve acısı geçti. kremden oluyordur dimi. sizin kremleriniz nasıl? eczaneden yeni alsam mı.

Ceyzim ben lansinoh kullanıyorum.Eczaneden aldım.Dediğin gibi zaten katı bi krem parmaklarının arasında yumuşatıp uyguluyorsun.Belki ilk uyguluyorsan acı hissetmiş olabilirsin ama bende olmadı.Kolonya + krem olayını yapıyorum gün aşırı.

Yaaa lahana sarmasindan bahsetmisler onceki sayfada.. Coook canim istedii :((( ufff :(

Oyy kıyamammm :)

Git Belfüm ihmal etme geç kalma annem normal doğum yaptı ve 4 sene sonra hemoroid ameliyatı oldu ve doktorlar sen ansıl dayandın demiş.

belfüm çok geçmiş olsun... bendede aynı sıkıntı var ama şuan için dayanıyorum... bu arada 2 ay bile kalmadı doğuma ama henüz isim bulamadım nolur yardımcı olun :) cimcime bi kızım olacak hiç bi ismi yakıştıramıyorum nedense bi türlü bulamadım...

Işılayım hiç gitmedim ben cerraha:( 1 taneyle idare ediyordum.Şimdi böyle olunca yarına randevu aldım :(
En çok normal doğumda sıkıntı olmasından korkuyorum :(

Ceyzim ben lansinoh kullanıyorum.Eczaneden aldım.Dediğin gibi zaten katı bi krem parmaklarının arasında yumuşatıp uyguluyorsun.Belki ilk uyguluyorsan acı hissetmiş olabilirsin ama bende olmadı.Kolonya + krem olayını yapıyorum gün aşırı.

Oyy kıyamammm :)

Canım peki kremin kutusunda tarih filan yazıyormuydu. havuzlu hana güvenmelimiyim:(:(

belfüm çok geçmiş olsun... bendede aynı sıkıntı var ama şuan için dayanıyorum... bu arada 2 ay bile kalmadı doğuma ama henüz isim bulamadım nolur yardımcı olun :) cimcime bi kızım olacak hiç bi ismi yakıştıramıyorum nedense bi türlü bulamadım...

İsim zor cnm gerçekten,inş. içinize sinen bir isim bulursunuz. Ben mina,zeynep,beyza,azra,ece,nur,aymiray isimlerini severim.Bunların hepsi akrabalar tarafından konulduğu için benm kızımın ismi de elvin olck inş. :)

helaaall diyorum sana ! ♥♥♥ :nazar:

benim bikaç haftadır sürekli.. sürekli hıçkıran zirzop bi oğluşum var karnımda.. doktora sordum ''sorun yok , şu sıralarda normal ''demişti

sen böyle yaptığında çok üzülüyorum. ne desek boş onun da farkındayım çünkü yıllar önce ben de yaşadım bu duyguları.. yani ilk evlendiğim dönemde.. düzelecek bu dönem dicem ama çok etkili olamayacak biliyorum ..inanki oturduğum yerden terrane okumuyorum , heybemde fevkalade yaralar fevkalade tecrübeler var.. ki kiminle konuşsan aynı şeyi söyleyecektir sana eminim.

kendine bunu yapma
o son cümleyi kurma, öyle düşünme ,kendini de eşini de o tazecik kurulmuş çatıyı da yıpratırsın.. yapma bunu :50:

ezan okunmaya başladı , çok güzel okunuyor ♥ bu ezanın hürmetine ol diyecek ve olacak inşallah ♥ herşey çok güzel olacak ♥

termessos Katılıyorum ayrıca şu 10 yıllık evlilik tecrubemde bizde çok problem yaşadık ama şunu öğrendimki karşıdakini değil kendinizi değiştirin. kendi içiniz ne kadar rahat olursa kendinize ne kadar güvenirseniz herşey o kadar güzel oluyor ki son 2 yıldır biz 2. baharımızdayız eskiden şuna kızar mı buna sinirlenir mi derdim problem çıkardı şimdi yaptığım şeylerde içimi rahat tutuyorum ve her şey harika. Biliyorum ki bunu bir anda yapabilmek gerçekten çok zor. öğrenmem zaman aldı ama sonuçları gerçekten çok güzel :)

ceyz gerçekten önerdiğin isimler çok güzel bakalım sonunda bi karar vericem... senin düşündüğün isimde çok güzelmiş Allah uzun ömür versin kuzularımıza....

nasılsınız bakalım minikler nasıl?
kızlar hani hatırlarsanız ben 32.hafta raporunu 1 hafta erken almıştım ya
doktorum 10 ocağa kadar çalış dedi ama rapora göre 35 gün yani 5 hafta 4 ocakta doluyor
ben de rapor aldığım hastaneyi aradım dedim böyle böyle
ben 10una kadar çalışayım mı dedim
hayır çalışma rapor tarihiine göre çık izne 37.hafta raporunu al o 1 haftanı erken doğum diye ekletirim dedi:52:
valla da billa da benım kafam basmıyor bu izin işlerine yaa
ama neyse öyle ya da böyle ALlahın izniyle 4 ocakta izne çıkıyorum

canım geçmiş olsunn:16::16::38::38:

kızlar nolur duanıza ihtiyacım var kayınvalidem anjiyo olacak ameliyat demesinler nolur dua edin

kızlar nolur duanıza ihtiyacım var kayınvalidem anjiyo olacak ameliyat demesinler nolur dua edin

canım çok geçmiş olsun sigara içmiyordur inşallah babamda oldu çok şükür ameliyata gerek kalmadı inşallah sizde atlatırsınız Allah'ın izniyle Allah acil şifalar versin.

inşallah olmaz canım
çok sağol canım benım
senin miniğin nasıl yeni haberler var mı?

canım çok geçmiş olsun sigara içmiyordur inşallah babamda oldu çok şükür ameliyata gerek kalmadı inşallah sizde atlatırsınız Allah'ın izniyle Allah acil şifalar versin.

amin canım amin çok sağol
sigara içmiyor inşallah biz de sizin gibi atlatırız
o kadar üzlüyor ki
ben torunum odasını hazırlayacağım daha diyee:50:
Allahım herkese şifa versin

1 dilim kepek ekmek 1 yumurta 2 dilim domates - salata ve 1 çarliston biber 3 siyah zeytin - 1 büyük bardak süt - 1 kibrit k. peynir

1. saat 138 çıktı sonra sade 1 soda içtim 2. saat 145 çıktı nasıl olur yaa soda arttırabilirmi? ayy hakkaten anlamıyorum

çok sağol canım benım
senin miniğin nasıl yeni haberler var mı?

amin canım amin çok sağol
sigara içmiyor inşallah biz de sizin gibi atlatırız
o kadar üzlüyor ki
ben torunum odasını hazırlayacağım daha diyee:50:
Allahım herkese şifa versin

canım üzülmesin dahada kötü üzülmesi rahat olsun ameliyat bile olsa milyon kişi oluyor ameliyat Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz siz rahatlatmaya çalışın.

canım üzülmesin dahada kötü üzülmesi rahat olsun ameliyat bile olsa milyon kişi oluyor ameliyat Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz siz rahatlatmaya çalışın.

[FONT=Comic Sans MS[B]çok sağol desteğin için
işin garip yanı ne biliyor musun?
1 hafta olmadı daha eniştesi de oldu kalp ameliyatı ama hem de şuan aynı hastanedeler:50:
ayyy kurtulmam lazım bu psikolojiden
ALlahım tüm hastalara şifa versin[/B]][/FONT]

nasılsınız bakalım minikler nasıl?
kızlar hani hatırlarsanız ben 32.hafta raporunu 1 hafta erken almıştım ya
doktorum 10 ocağa kadar çalış dedi ama rapora göre 35 gün yani 5 hafta 4 ocakta doluyor
ben de rapor aldığım hastaneyi aradım dedim böyle böyle
ben 10una kadar çalışayım mı dedim
hayır çalışma rapor tarihiine göre çık izne 37.hafta raporunu al o 1 haftanı erken doğum diye ekletirim dedi:52:
valla da billa da benım kafam basmıyor bu izin işlerine yaa
ama neyse öyle ya da böyle ALlahın izniyle 4 ocakta izne çıkıyorum

Cok geçmiş olsun inş. ameliyatsız hemencecik atlatır.
İzin konusunu nasıl yapacak ben anlayamadım canım ya kafam karıştı:)) doğum yaptığın tarihi erken doğum diyemi göstercek. neyse artık:) benm de son günüm 8 ocak. Sata göre 35.haftam ama dr.ultrasona göre 37.haftamda verecek çalışamaz raporumu. Kesin ben evde 5 hafta patlayacam:( Aslında bir yönden iyi, artık zorlanıyoruz, belim kaburgalarım kemiklerim ağrıyor.sıcak basıyor kar yağsa bile camı açıyorum millet bişe de diyemiyor:D Evdeki son eksiklerle ilgilenmek,gezmek vs de güzeldir heralde:)

1 dilim kepek ekmek 1 yumurta 2 dilim domates - salata ve 1 çarliston biber 3 siyah zeytin - 1 büyük bardak süt - 1 kibrit k. peynir

1. saat 138 çıktı sonra sade 1 soda içtim 2. saat 145 çıktı nasıl olur yaa soda arttırabilirmi? ayy hakkaten anlamıyorum

tatlı bişiler ye bakalım noolcak??

Back
X