• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
[FONT=Comic Sans MS[B]çok sağol desteğin için
işin garip yanı ne biliyor musun?
1 hafta olmadı daha eniştesi de oldu kalp ameliyatı ama hem de şuan aynı hastanedeler:50:
ayyy kurtulmam lazım bu psikolojiden
ALlahım tüm hastalara şifa versin[/B]][/FONT]

ee daha iyi yaa eniştesi atlatmadımı? içi rahatlar o oldu bende atlatıcam diyee rica ederim üzülme biz babamda korkmadık önmeli olan güvenilir bir hastane canım.

Kızlar bu göğüslere sürülen krem varya lansinoh, kullanıyormusunuz. Ben havuzluhanda alışveriş yaparken onu da alayım dedim ama pişman oldum. Eczaneden almadığım için aklımda sorular kaldı. 1.si üzerinde tarih yazmıyordu,2.si sıka sıka zor çıkarıyorum kremi, aşırı katı bir krem. 3.ve en önemlisi göğüs uçlarımı acıtıyor. haftasonundan beri sürmüyorum ve acısı geçti. kremden oluyordur dimi. sizin kremleriniz nasıl? eczaneden yeni alsam mı.

evet katı bir krem zor çıkıyor içinden son kullanma tarihi bende göremedim üstünde ama bozulmamıştır bence kendi öyle sert katı

selam kızlar geçmişe baktım bi arkadaşım erken dogum riski olmuş
ama erken dogumdan korkmayın çünkü 33-35. haftalardan sonra bebeğin erken dogsa bile tehlike arz etmiyo diye biliyorum..
arkadaşım 33. haftada 1750 kilo bebeği dogdu şimdi 1 yaşında çok sağlıklı
bebeklerimiz artık büyüdü kızlar :16:

Bu arada kızlar dişimin ağrısını söylemiştim size
Cuma günü acil gömülü diş ameliyatı oldum..
çok korktum bebeğime birşey olacak diye
2-3 tane morfin yedim..
ağzım dikiş dolu şuan..
günde 2 tane 1000'er mg. lık antibiyotik ve dayanılmıyacak baş ağrımdan ötürü hergün 2 parol içiyorum :(((
çok zor geçiyo günlerim..
bebeğimin her an hareketlerini kontrol ediyorum
Allaha şükürler olsun şuan iyi ama içimde hep bir korku :14:
ilaç içmek istemiyorum ama mecburum :14:

Geçmiş olsun temiz bak ağzına tekrar problem çıkarmasın

1 dilim kepek ekmek 1 yumurta 2 dilim domates - salata ve 1 çarliston biber 3 siyah zeytin - 1 büyük bardak süt - 1 kibrit k. peynir

1. saat 138 çıktı sonra sade 1 soda içtim 2. saat 145 çıktı nasıl olur yaa soda arttırabilirmi? ayy hakkaten anlamıyorum

bana soda içme demişti diyetisyen belli bir zaman sonra normal çıkıyo

Günaydın güzel anneler ve kuzucukları :)
Herkes umarım iyidir.Okuma fırsatım olmadı geçmişi henüz.

Ben rezil bir durumdayım hemoroidim had safhada :( sancı çekmekten deliriyorum 2 gündür:( Hele hamilelikle hiç olmuyor.
İki sancı birden bastırınca deliriyorum resmen :( Allah kimseye yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben çalışabilir raporu aldım ama barkod yapıştırın kısmı boş bu bir sorunmu bide benim gibi sözleşmeli olan varmı 2 nüsha halinde işyerine verdim ama kadın bi işlemmi yapılacak diye bana soruyo idari işlerde acaba biri bakanlığamı gidecek yoksa sgk yamı bundan sonra ne olacak lütfen yardım

1 dilim kepek ekmek 1 yumurta 2 dilim domates - salata ve 1 çarliston biber 3 siyah zeytin - 1 büyük bardak süt - 1 kibrit k. peynir

1. saat 138 çıktı sonra sade 1 soda içtim 2. saat 145 çıktı nasıl olur yaa soda arttırabilirmi? ayy hakkaten anlamıyorum

Limonun glisemik indeksi düşüktür sodana limon sıkıp içmeyi dene birde belki işe yarar

kızlar bide yeni farketttim ameliyattan sonra gögsümden sarı su gelmeye başladı
fazla değil az ama korktum bi an normalmi bu sizde varmı ?

Geçmiş olsun benimde iki dişimde operasyonla alınmıştı birisinde 3 birisinde 2 dikiş vardı çok zor oluyor Allah kolaylık versin canım bikaçgün yemek yerken sıkıntı çekersin sonra geçer inşlh.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Bu hafta doktora gıdecegız hem kontrol hem de 32. hafta calısabılır raporu için:D
Bu haftasonu da finallere sakaryaya gideceğim, neyse ki bir finalim var, ahh şu master bir bitse dogurmadan:D
Proje sunumu da 26 ocakmıs ne yapacagım bilemiyorum:)))
İnşallah bebişleriniz ve siz saglıklısınızdır;)

Bravo cnm kariyerde yaparım çocukta yaparım diyorsun yani...Bol şans diliyorum.

Günaydın güzel anneler ve kuzucukları :)
Herkes umarım iyidir.Okuma fırsatım olmadı geçmişi henüz.
Ben rezil bir durumdayım hemoroidim had safhada :( sancı çekmekten deliriyorum 2 gündür:( Hele hamilelikle hiç olmuyor.
İki sancı birden bastırınca deliriyorum resmen :( Allah kimseye yaşatmasın.

Geçmiş olsun hamilelerin büyük problemlerinden biride bu olsa gerek.Bol bol kayısı kurusu ye rahatlatıyor.

Kızlar bu göğüslere sürülen krem varya lansinoh, kullanıyormusunuz. Ben havuzluhanda alışveriş yaparken onu da alayım dedim ama pişman oldum. Eczaneden almadığım için aklımda sorular kaldı. 1.si üzerinde tarih yazmıyordu,2.si sıka sıka zor çıkarıyorum kremi, aşırı katı bir krem. 3.ve en önemlisi göğüs uçlarımı acıtıyor. haftasonundan beri sürmüyorum ve acısı geçti. kremden oluyordur dimi. sizin kremleriniz nasıl? eczaneden yeni alsam mı.

Ceyzcim bende internetten sipariş verdim. henüz gelmedi acısı krememi bağlı acaba? korktum bak şimdi.

nasılsınız bakalım minikler nasıl?
kızlar hani hatırlarsanız ben 32.hafta raporunu 1 hafta erken almıştım ya
doktorum 10 ocağa kadar çalış dedi ama rapora göre 35 gün yani 5 hafta 4 ocakta doluyor
ben de rapor aldığım hastaneyi aradım dedim böyle böyle
ben 10una kadar çalışayım mı dedim
hayır çalışma rapor tarihiine göre çık izne 37.hafta raporunu al o 1 haftanı erken doğum diye ekletirim dedi:52:
valla da billa da benım kafam basmıyor bu izin işlerine yaa
ama neyse öyle ya da böyle ALlahın izniyle 4 ocakta izne çıkıyorum

Bu izin işini benimde aklim almıyor bir türlü.32 hafta çalışabilir raporumu aldım.Ben devlet memuruyum ve çalıştığım yere verdim.verirkende sordum erken doğum olursa ekleniyormu sonrasına diye. İzne ayrıldıktan itibaren 112 gün izin hakkımız varmış. Düşünüyorum düşünüyorum anlamıyorum şu ekleme işini..

Geçmiş olsun benimde iki dişimde operasyonla alınmıştı birisinde 3 birisinde 2 dikiş vardı çok zor oluyor Allah kolaylık versin canım bikaçgün yemek yerken sıkıntı çekersin sonra geçer inşlh.

.

canım cuma günü aldırdım ama hala ağrılarım var bide ağrılar beynime vuruyor..
gece uyutmuyor. napacam bilmiyorum. acaba geçermi o ağrı normalmi

Git Belfüm ihmal etme geç kalma annem normal doğum yaptı ve 4 sene sonra hemoroid ameliyatı oldu ve doktorlar sen ansıl dayandın demiş.

:(( Fenaymış ışılayım :( annene de çok geçmiş canım.Kimselere yaşatmasın:( Bakalım yarın artık ne duyucaz.

belfüm çok geçmiş olsun... bendede aynı sıkıntı var ama şuan için dayanıyorum... bu arada 2 ay bile kalmadı doğuma ama henüz isim bulamadım nolur yardımcı olun :) cimcime bi kızım olacak hiç bi ismi yakıştıramıyorum nedense bi türlü bulamadım...

Sağol tatlım.İsim olayı sıkıntılı:) Gönlüne göre bulursun inşallah :)
Ben ömrüm ismini düşünüyordum ilk başta çok manalı gelir hep:)

Canım peki kremin kutusunda tarih filan yazıyormuydu. havuzlu hana güvenmelimiyim:(:(

Canım tarih benimkinde de yok. Havuzluhanda bunu riske atacaklarını sanmam canım, hep bizlere yönelik çünkü.için rahat olsun kuzum

nasılsınız bakalım minikler nasıl?
kızlar hani hatırlarsanız ben 32.hafta raporunu 1 hafta erken almıştım ya
doktorum 10 ocağa kadar çalış dedi ama rapora göre 35 gün yani 5 hafta 4 ocakta doluyor
ben de rapor aldığım hastaneyi aradım dedim böyle böyle
ben 10una kadar çalışayım mı dedim
hayır çalışma rapor tarihiine göre çık izne 37.hafta raporunu al o 1 haftanı erken doğum diye ekletirim dedi:52:
valla da billa da benım kafam basmıyor bu izin işlerine yaa
ama neyse öyle ya da böyle ALlahın izniyle 4 ocakta izne çıkıyorum

Zaman ilerliyor kuzu :) Çok takılma rapor olayları karışabiliyor.

canım geçmiş olsunn:16::16::38::38:

kızlar nolur duanıza ihtiyacım var kayınvalidem anjiyo olacak ameliyat demesinler nolur dua edin

Canım benim annemde 3-4 kere anjiyo oldu genelde anjiyoda herşey çözülüyor.Sağlıkla atlatır inşallah.

Soda ödeme sebep verebiliyormuş belki bir etkisi vardır ışılayımm

Bravo cnm kariyerde yaparım çocukta yaparım diyorsun yani...Bol şans diliyorum.

Geçmiş olsun hamilelerin büyük problemlerinden biride bu olsa gerek.Bol bol kayısı kurusu ye rahatlatıyor.

Ceyzcim bende internetten sipariş verdim. henüz gelmedi acısı krememi bağlı acaba? korktum bak şimdi.

Bu izin işini benimde aklim almıyor bir türlü.32 hafta çalışabilir raporumu aldım.Ben devlet memuruyum ve çalıştığım yere verdim.verirkende sordum erken doğum olursa ekleniyormu sonrasına diye. İzne ayrıldıktan itibaren 112 gün izin hakkımız varmış. Düşünüyorum düşünüyorum anlamıyorum şu ekleme işini..

çağlacım lansinohtan mı oldu bilmiyorum ki hassaslık vardı zaten onu zor sürdüğüm için huylandım belki de:)

canım cuma günü aldırdım ama hala ağrılarım var bide ağrılar beynime vuruyor..
gece uyutmuyor. napacam bilmiyorum. acaba geçermi o ağrı normalmi

Ağrılar birkaç gün sürebilir.İlaç almıyormusun? Acil şifalar diliyorum.

çağlacım lansinohtan mı oldu bilmiyorum ki hassaslık vardı zaten onu zor sürdüğüm için huylandım belki de:)

Bakalım bende kullanmaya başlayınca anlarım durumu :)))

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben çalışabilir raporu aldım ama barkod yapıştırın kısmı boş bu bir sorunmu bide benim gibi sözleşmeli olan varmı 2 nüsha halinde işyerine verdim ama kadın bi işlemmi yapılacak diye bana soruyo idari işlerde acaba biri bakanlığamı gidecek yoksa sgk yamı bundan sonra ne olacak lütfen yardım

arkadaşlar bilen kimse yokmu

selam hanımlar nasılsınız?

kabızlığı olanlar varmış geçmiş olsun,ben de 1-2 ay önce yaşamıştım doktorum duphalac vermişti hamilelikte ve şeker hastalarında da kullanılabiliyor bana iyi gelmişti ilk kızımın doğumundan sonra da olmuştum o zaman da tek iyi gelen şey duphalactı tavsiye ederim

Bu izin işini benimde aklim almıyor bir türlü.32 hafta çalışabilir raporumu aldım.Ben devlet memuruyum ve çalıştığım yere verdim.verirkende sordum erken doğum olursa ekleniyormu sonrasına diye. İzne ayrıldıktan itibaren 112 gün izin hakkımız varmış. Düşünüyorum düşünüyorum anlamıyorum şu ekleme işini..[/QUOTE]

cnm 32. haftadan sonra çalışmayı bıraktığın andan itibaren 16hafta yani 112 gün izinli oluyorsun.çalışmayı ister kendi iradenle bırak ister erken doğum olduğu için bırak.farketmez.çalışmayı bıraktığın tarihten itibaren her durumda da 112 gün izinlisin.yani 16 hafta.

cnm 32. haftadan sonra çalışmayı bıraktığın andan itibaren 16hafta yani 112 gün izinli oluyorsun.çalışmayı ister kendi iradenle bırak ister erken doğum olduğu için bırak.farketmez.çalışmayı bıraktığın tarihten itibaren her durumda da 112 gün izinlisin.yani 16 hafta.[/QUOTE]

BENDE ANLAMIYORUM 32. HAFTADA 5 HAFTA ÇALIŞABİLİR RAPORU ALDIK 37. HAFTAYA KADAR 38. HAFTADA DOKTOR SEZARYAN YAPACAK YANİ 1 HAFTAMI İZİN KULLANACAĞIM BEN DOĞUMA 1 HAFTAYA KADAR ÇALIŞACAKMIYIM

Back
X