- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
bu arada kızlar yazdıklarınızdan aklımda kalan şu temizlik meselesi.bende geçende eşime dedim temizlikte çok zorlanıyorum diye.oda kuaföre gidiyodun dedi.kuaförde düz yatmam lazım.çocuğun orasına burasına basar eder bide acıyo artık dedim. jiletlemem lazım ama çok kaşındrıyo.siz nasıl hergün traş oluyosunuz sizin neden kaşınmıyor dedim.oda ama sen köpüklüyomusun dedi.yooo dedim.olmazz öyle sabunla güzelce köpürtman lazım.yoksa tabiki kaşınır dedi.bende kuaföre haftada 1 gidip traşmı ettirsem diyorum.kendim denedim eğilmekte bayağı bir zorlandım.
ayrıca okadar üşüyen ben artık geceleri yorgansız battaniyesiz yatırorum.dayanamıyorum sıcaktan uyuyamıyorum.eşim hayret ediyo.su içmemek için tutuyorum kendimi gece wc yapmayaym diye ama olmuyo.bide artık soluma yatamıyorum.uyuşuyo.yatıyorum ama uyuyamıyorum.sağa yöneliyorum.tattığımda boğazım düğümleniyo.çok şükür kızlar yaz mevsiminde değiliz.yoksa buharlaşırdık heralde.
ayrıca okadar üşüyen ben artık geceleri yorgansız battaniyesiz yatırorum.dayanamıyorum sıcaktan uyuyamıyorum.eşim hayret ediyo.su içmemek için tutuyorum kendimi gece wc yapmayaym diye ama olmuyo.bide artık soluma yatamıyorum.uyuşuyo.yatıyorum ama uyuyamıyorum.sağa yöneliyorum.tattığımda boğazım düğümleniyo.çok şükür kızlar yaz mevsiminde değiliz.yoksa buharlaşırdık heralde.