günaydım kızlar. benimde cuma kontrolüm vardı.17 aralıkta rapor almaya gitmiştik.kontrol etmemişti. ben içeri gelmeden önce hemşireye daha 12 gün önce gelmiş bu gene nediye gelmişki diye söyleniyordu.içeri girdim.benim duyduğumu anlayınca hayırdır bi sıkıntınmı var daha yeni gelmiş gitmişsin dedi. uzun yola çıkabilirmiyim eskişehire gideceğim dedim.tabii çıkarsın ya daha 33+5 sin dedi.36 ya kadar yolu var dedi.muayene etmeyecekmisiniz dedim.edeyim dedi.
çeyz senin dediğin gibi cnm geçen geldiğimde adam uayene ettiğini zannediyor.halbuki 22 gün önce muayene etmişti.bu seferde ben söyleyince kontrol edecek oldu.mübarek bi bak sıkıntılı bi durum yoksa git eskişehire de.hatta dünden razı sanki gitmeme eskişehir ne kadar yol yaa atla arabaya 4 saat diyo.yuh dedim 7 saat bizim olduğumuz yerden bide otobüsle aktarmalı maktarmalı daha uzar doktor bey dedim.yok yaa gidersin dedi:)))
gerçekten tıp okuyacağım nerdeyse.2 hafta önce başka doktora gittim 2300 gr dedi.cuma kendi doktorum(oküzüm) 2134 gr dedi.3 haftadır gittiğim doktorlar kafası büyük diyorlardı.bu yeni farketti.aaa bunun kafası neden büyük çıkıyor yaa dedi.baktı etti.sıkıntılımı dedim.yok dedi.kimi çocuk küçük kafalı kimisi de büyük kafalı olur.bu çok normal dedi.sizinki de koca kafalı olcak dedi

) biraz daha ilgiliydi bu sefer.3 hafta önce idrar tahlili istemişti.cuma tekrar istedi.3 hafta önce iltihap çıkmış hasbam bana daha önce idrarın sıkıntılıymış bu düzelmiş bol su iç dedi.sıpa deseydin ya raporumu almaya geldiğimde.adamı uzak tut kendinden artık dedi.bayağı tavsiyelerde bulundu.oküz yaaa iyi bhane uydurup gitmişim. şeker yüklemelerime falan baktı ekrandan. hımm 100lükte sadece ilki yüksek çıkmış sorun yok ozaman dedi. ama diğer doktorlarda diyet veriyo hatta biri diyetisyene yolladı. tsh ımı diğer leri yüksek dedi.endokrine yolladı.buna gösterdim sıkıntılımı bu sonuç diye.yahu sen hamilesin bunların hepsi normal, kafaya takılacak hiç bişi yok.tatlı ve hamur işinden uzak duracaksın.çok şımarma bu konuda.kan ilacını 2 ye çıkar.bu işte.ne tsh mış ne şekermş takmaaa,hepsi normal.dedi.ama sağlık ocağındaki doktor ısrarla doktoruna göster bunları endokrine gitmen gerek gebelik için yüksek dedi dedim.yaa onlar ne bilecekmiş dedi.istanbula gittiğimiz prof ta endokrine yolladı diyemedim artık:)) neyse 3 hafta sonra gene gideceğim.diyete devam ama. nolur nolmaz.