• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2013 Anneleri

Nazlı bebişlerimizin cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    229
canım faceten hatırladığım kadarıyla sen l.burgazdaydın sanırım. ben ilk doğumumu orda yapmıştım normal devlet hastanesinde rengin hanımdı doktorum da. ve ben o doktordan çook memnundum . sen kime gidiyosun bilmiyorum ama şuanda bile orda olsam aklım çok rahat olurdu.

canım devlet hastanelerinden hep korktuğum için özeli istedim. biz lüleburgaza 30 dk edirneye 1 saat mesafedeyiz.lüleburgaz daha yakın diye tercih ettik.bir nefeste armağan bey var ama hastane sanırım yeni kurulmuş. gidenler hep tahliller için devlete yolluyorlar onlar da yanlış sonuç veriyorlar vs bayağı sıkıntılı durumlar yaşamışlar eledik orayı.dermenda tansel bey vardı. hep eski terimleri kullanıyor daha önce adet düzensizliği için gittim ona. bi garipti kullandığı terimler.en son ne zaman kirlendin dedi anlayamadım bunun gibi 1-2 ifade şaşırdım.diğer memur arkadaşlara anlattım onlarda o çok eski doktor.yaşlanmış bir ara milletvekilliği yapmış derken uzak kalmış biraz tıptan. geri kalmış dediler. o yüzden onu da eledim. bitek medikent hastanesi kaldı ordada bu adam vardı.internetten araştırdım iyi yorumlar yazılmış.tamam buna gidelim dedik. ama demin eşime de dedim. beni delirtmek istemiyosan ben bidaha ona gitmem dedim.ilk gene alevlendi. sigarayı bıraktı kendisi bazen fena kırıcı olabiliyor.heleki yanında biri sigara içsin. kuduruyo. ilk zamanlarına göre daha sakin şimdi. zaten bu hafta adam izinde doğuma 13 gün kalmış ben 10 gün sonra kontrole gidicem olmaz , bu hafta ben buldum bi doktor ona gideceğiz dedim. bak milletin nasıl doktorları var bide bizim öküze bak diye sakince anlattım.iyi sen bilirsin dedi. galiba bende biraz fevri asabi davranak konuşuyorum ondan kavga ediyoruz.ama daha rahatım şimdi. devlet hastanesinde can bey var dediler.çok babacan bir adammış.nasip olursa ona gideceğim 2-3 gün içinde.inşallah içime siner.

canım devlet hastanelerinden hep korktuğum için özeli istedim. biz lüleburgaza 30 dk edirneye 1 saat mesafedeyiz.lüleburgaz daha yakın diye tercih ettik.bir nefeste armağan bey var ama hastane sanırım yeni kurulmuş. gidenler hep tahliller için devlete yolluyorlar onlar da yanlış sonuç veriyorlar vs bayağı sıkıntılı durumlar yaşamışlar eledik orayı.dermenda tansel bey vardı. hep eski terimleri kullanıyor daha önce adet düzensizliği için gittim ona. bi garipti kullandığı terimler.en son ne zaman kirlendin dedi anlayamadım bunun gibi 1-2 ifade şaşırdım.diğer memur arkadaşlara anlattım onlarda o çok eski doktor.yaşlanmış bir ara milletvekilliği yapmış derken uzak kalmış biraz tıptan. geri kalmış dediler. o yüzden onu da eledim. bitek medikent hastanesi kaldı ordada bu adam vardı.internetten araştırdım iyi yorumlar yazılmış.tamam buna gidelim dedik. ama demin eşime de dedim. beni delirtmek istemiyosan ben bidaha ona gitmem dedim.ilk gene alevlendi. sigarayı bıraktı kendisi bazen fena kırıcı olabiliyor.heleki yanında biri sigara içsin. kuduruyo. ilk zamanlarına göre daha sakin şimdi. zaten bu hafta adam izinde doğuma 13 gün kalmış ben 10 gün sonra kontrole gidicem olmaz , bu hafta ben buldum bi doktor ona gideceğiz dedim. bak milletin nasıl doktorları var bide bizim öküze bak diye sakince anlattım.iyi sen bilirsin dedi. galiba bende biraz fevri asabi davranak konuşuyorum ondan kavga ediyoruz.ama daha rahatım şimdi. devlet hastanesinde can bey var dediler.çok babacan bir adammış.nasip olursa ona gideceğim 2-3 gün içinde.inşallah içime siner.

Ay hadi sevindim eşini ikna etmene. İnşallah bu doktor gönlüne göre çıkar canım. Gerçi son zamanlar olduğu için çok gitmiş, tanımış olmayacaksın belki ama temennim diğeri gibi öküz olmaması :) bende 33. Haftamda doktor değiştirdim mesela. Memnun kalmadığımdan değil, sigorta poliçemden dolayı oldu ama olsun. Tam bir son dakika transferiyim. İçine sinsin, rahat et, güven en önemli şeyler bunlar.

Ay hadi sevindim eşini ikna etmene. İnşallah bu doktor gönlüne göre çıkar canım. Gerçi son zamanlar olduğu için çok gitmiş, tanımış olmayacaksın belki ama temennim diğeri gibi öküz olmaması :) bende 33. Haftamda doktor değiştirdim mesela. Memnun kalmadığımdan değil, sigorta poliçemden dolayı oldu ama olsun. Tam bir son dakika transferiyim. İçine sinsin, rahat et, güven en önemli şeyler bunlar.

sağolasın cnm Allahtan dileğim hastanesi doktoru bir kenara oğlum herşeye rağmen sağlıklı olması ve benimde herşeye rağmen sağlıklı ve mutlu olmam.hepimiz için böyle olur inşallah.internetten aldım randevuyu hadi hayırlısı

kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]

iyi olmanıza çok sevindim,maaşallah ikinizede.

senin adına çok sevindim,gelişmeleri yazarsın bize de.

kızlar daha önce devlet hastanesinde doğum yapmış tanıdıklarınız varmı.nasıl oluyor.yani parası nekadar.eşim yanımda olabilirmi doğumdan sonra.ben eşini aileni odana almıyorlar diye biliyordum. doğrumu hala varmı.bide 1-2 kişi biraradamı kalınıyor. özel oda vs oluyormu.sıkıntılımı olurmu yani??.

kızlar daha önce devlet hastanesinde doğum yapmış tanıdıklarınız varmı.nasıl oluyor.yani parası nekadar.eşim yanımda olabilirmi doğumdan sonra.ben eşini aileni odana almıyorlar diye biliyordum. doğrumu hala varmı.bide 1-2 kişi biraradamı kalınıyor. özel oda vs oluyormu.sıkıntılımı olurmu yani??.

valla devlette olsa hastaneden hastaneye değişir diye düşünüyorum benim eşimde devlet sonuçta aa kemikleşmiş bi alt yapısı var diye ısrar ediyordu geçenlerde bi rahatsızlandım yakın ve eşim devlet hastanesine götürdü beni doğum haneye aldılar beni nst ye bağlamak için o sırada yanımda doğum yapmak için sıra sıra dizilmiş annecikler vardı bir ebe ve 2 hasta bakıcı ortada koşup duruyordu kadının biri bana yardım edin dedi ebe buna elimle bakıyorum sanada ayağımla bakıyım dedi şok oldum başka bi doğum yapan kadın ıkınmıyo yardımcı olmuyosun bana diye acaip sert davrandı bende duymuştum daha öncedende bişeyler ordan çıktım şikayette bulundum ama ne faydaaa valla benim bizzat yaşadığım şey bu ama dediğim gibi çok iyi insanlarda çıkabilir karşına yani doğum yapacağın yeri iyi araştırmak gerekiyor bende bi kaç haftaya doğum yapacam hem doğumdan hemde hastanenin davranışlarından korkuyorum tedirginim yani araştırıyorum bakalım dilerim bebeyin sağlıklı doğar sende kolaycaa kurtulursun doğum olayından

valla devlette olsa hastaneden hastaneye değişir diye düşünüyorum benim eşimde devlet sonuçta aa kemikleşmiş bi alt yapısı var diye ısrar ediyordu geçenlerde bi rahatsızlandım yakın ve eşim devlet hastanesine götürdü beni doğum haneye aldılar beni nst ye bağlamak için o sırada yanımda doğum yapmak için sıra sıra dizilmiş annecikler vardı bir ebe ve 2 hasta bakıcı ortada koşup duruyordu kadının biri bana yardım edin dedi ebe buna elimle bakıyorum sanada ayağımla bakıyım dedi şok oldum başka bi doğum yapan kadın ıkınmıyo yardımcı olmuyosun bana diye acaip sert davrandı bende duymuştum daha öncedende bişeyler ordan çıktım şikayette bulundum ama ne faydaaa valla benim bizzat yaşadığım şey bu ama dediğim gibi çok iyi insanlarda çıkabilir karşına yani doğum yapacağın yeri iyi araştırmak gerekiyor bende bi kaç haftaya doğum yapacam hem doğumdan hemde hastanenin davranışlarından korkuyorum tedirginim yani araştırıyorum bakalım dilerim bebeyin sağlıklı doğar sende kolaycaa kurtulursun doğum olayından

cnm devletten devlete değişir o bence hasta bakıcı ve çalışanlar çok terbiyesiz olabiliyor doğumdan sonrası belki bahşişleri dağıttıkça daha iyi olabilir ama sonrası bilemem şimdi arkadaşın dediği gibi davrananlar çok acildekidoktorda dahil olmak üzere sırf bu yuzden devlette doğuramıyorum ben doğum sonrası eşin değil bayan refakatçi alıyorlar 2 li oluyor yataklar genelde burda yenı bır hastane var ordan bılıyorum eşi ara ara yanına çıkıp baakbılmış doğumsırasında doğumu sadece ekrandan gorabılenler varmış. Çok eski cerrappaşa var mesela birde burda benim arkadaşım karı kaca doktor ve oradan mezunlar orda yaptı doğumu ama kocasıda doktor kıyafetıyle gezdı rahat gozukuyordu resımlerde bırde konuştum nette dedı istediğin zaman bişekilde sokuyorsun ziyaretçiyi dedi öbür hastanede sadece 1 saatlik molada sokuyorsun tek ve çift kişilik oda var, benim cerrappaşada doktorum doğum yaptırabılır mesela hastane 5 kuruş vermıyorsun ama doktor param aynı bana bişey yapacak olsunlar doktorum onlaarın anasını ağlatır ona eminim çunku oranın mezunu ve oranın öğretim üyesi profu olmuş artı olarak çok çaresiz kalsam üniversiteden sınıf arkadaşımın babası hastane muduruydu ve 2 yılım bırbırımızde kalarak geçti koptuk ama herkese 2. kızım dıye tanıştırırdı ona gıderım anında hastaneyı ayağa kaldırır ona bıle emınım buşartlara rağmen yemıyor duşun hastane korkumu :26: özelede doktora verdiğim kadar para verip gideceğim en azından 24 saat herkes zıyaret edebılır eşim hep yanımda olabılır doktorum her dakka telle benı kontrol edecek 2 gun yatacağım hastabakıcılar gülerek yardımcı olacak tek kışılık odada kalacağım sırf psikoloji için bunu yapmak zorundayım bırde hastane daha yakın 20 km diğeri 35-40 km ama babam bızım burda anjıyo oldu başka yenı 1 hastane sadece amelıyat konusunda ve yatış temızlık konusunda memnun kaldık doktorlar ve hasta bakıcılarda ılgılıydı ama 2 kışılık odaya duştü, geneldede hep tek kışılık odaydı bız her delıkten koşarak odaya sızdık neler çevırdık :) guvenlık kapısı değişecekti sonradan kımse gıremeyecektı onla uğraşıyorlardı belkı şu an zordur gırmek bılemem 5kuruş ödemıyorsun bu arada

Son düzenleme:
yaa paranın canı cehenneme bu durumda onu dert etmiyorum canım da ama başka doğum yapabileceğim yer kalmıyo burda pofffffff. polis olmak işi değiştirirmi acep.benden korkarlarmıki:) ayh bakalım çarşambaya iyi dedikleri doktordan randevu buldum. yoksa edirneye kadar yolum var artık.sağolun kızlar.

canım sen l.burgaz devlette yapmışsın ilk doğumunu nasıl bir hastane.koşulları falan nasıldı.personeli.ziyaretçisi odası vs.

Arkadaşlar günaydın. Bende yazmaya pek fırsat bulamıyorum açıkçası ama doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizde 38+2 deyiz normal beklenio ama baya bi korku sarmaya başladı:( Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Normal doğum bekleyen arkadaşlara bi sorum olacak hurma yemenin dogumu kolaylaştıracagını duydum artık baslasam mı acaba yemeye ne dersinizz..

Arkadaşlar günaydın. Bende yazmaya pek fırsat bulamıyorum açıkçası ama doğumu gerçekleşen arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah. Bizde 38+2 deyiz normal beklenio ama baya bi korku sarmaya başladı:( Nasıl olacak hiç bilmiyorum. Normal doğum bekleyen arkadaşlara bi sorum olacak hurma yemenin dogumu kolaylaştıracagını duydum artık baslasam mı acaba yemeye ne dersinizz..
aynı şeyi bende düşünüyorum canım,yiyeceğim ama ne zaman bi 10 gün kalamı başlasak acaba ,aklımdaki öğle nasipse...
ve doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun bebişleri ne güzel mutlu sonu gördüler darısı bize inş.allah ayırmasın bebişleri annelerinden amin

catlaklariniz ne alemde? ben catlayip catlamadigimi anlayamiyorum :S :(
canım emin ol çatlamış olsun anlarsın anlaşılmayacak gibi değil örnek ben mor mor oldu karnım yani çatlaklar yaklaşık iki aydır böyle altıncı ayda falan çatlamıştım öyle kaldı :(((çok kötü görünüyor ama yapacak bişey sanırım

doğum yapan anneler bebişlerinizle sağlıklı huzurlu ömürler diliyorum doğum benim gibi daha doğum yapmamış anne adaylarınada sabır korkusuz kolay doğumlar diliyorum ben 36 haftalık hamileyim bu doğum korkusu beni benden aldı sezeryan olacağım büyük ihtimalle ama ondanda korkuyorum nerdeyse içimde kalsın doğurmayayım diyecem o derece yani :)
bende de durum aynı 36 haftalığım bende ve neredeyse gün boyu doğum var kafamda boş kaldım mı düşündüğüm tek şey bu oluyor inşallah sağlıkla doğururuz bebeklerimizi herkes nasıl geliyorsa üstesinden bizde atlatırız allahın izniyle

arkadaşların dediği gibi hastaneden hastaneye değişir benm yengen küçük bir ilçede devlet hastanesinden sezeryanla doğum yapmıştı eşi de girebiliyordu bizde yanındaydık tek kişilik odaydı hiçbir problem yaşamamıştık belli olmaz yani sen hastaneyi araştır daha önce orada doğum yapanlar en iyi bilir hayırlısı olsun inş

Ceyzim daha iyi olmana cok sevindim :38:

Oyy sağlıkla gelsin kuzun ne guzel kavuşuyorsunuz :) darısı bizlere

Kuzu seninde az kalmış saglikli haberlerinibekliyoruz :38:

Ben de doğurmak istiyorum artık :((

aminnnn canımmmm inşallah,
hepimize kolay sağlıklı doğumlar olsun hayırlısı ile amiinnnn :nazar:

kızlar ben geldiimmm
çok şükür oğluma kavuştum
evdeyiz dikiş ağrılarım var yatıyorum
rahat ge.ti şükür doğumum oğlum 6 saat kuvözde kaldı ciğerine benım amniyon sıvım kaçmış
ama çok şükür şuan iyi
size tavsiyem hastaneye mutlka hanı kilot şeklinde bezler var ya onlardan götürün innaılmaz rahat
şimdi çıkıyorum kısa zamanda görüşürüz inşalalh
hepinize sağlıklı doğumlartFONT]

:nazar: gözünüz aydın güselimmmmmm
oğluşuna da sana da maşallahhhhhhh Allah analı babalı büyütsün inşallah aminnnn

canım doğum değil ama yakın zamanda ark.ım ameliyat olmuştu 6 kadın biaradalardı, en özel 2 kişilik oluyomuş sanırım odalar, o zaman öyle duymuştm.. ve hep bayanlar olduğu için gece eşin kalamıyo illaki bayan refakatçi gerekiyo..

annecikleeeerrrrr, yarın saat 9 da sezaryen için doğumhaneye girmiş olacağım kısmetse inşallah... çoookk heyecanlıyım şu ana kadar hiç korkum yoktu ama sanırım artık azıcık tırsıyorummmm... ameliyattan ya da ağrıdan filan değil ama, Allah korusun ya ters bişey olurda doğumdan çıkamazsam... Allahımmmm, ilk yazışmalarımızda cinsiyetleri ne zaman belli olacak, bu aylar nasıl geçecek diye yazışırken şuan saatleri sayıyoruz meleklerimize kavuşmak için... İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yavrucuklarımızı ve inşallah boooollllll bolll sütümüz gelir ve yavrucuklarımıza yarar inşallah amiiinnnnnnn :nazar:
hepinizden dua istiyorum canlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
birazdan kv ve benim annemler gelmiş olur son hazırlıklar vs. telaş içinde olacağımız için foruma bi daha giremem zannımca o yüsdeeeennnnn Allaha emanet olun, hepimiz Allaha emanetiz, inşallah eşimle birlikte, hayırlısı ile sağlıkla oğlumuzu kucağımıza alabiliriz.. fırsat bulursam tlf.dan yazmaya çalışırım ama yazamazsam da bu hafta doğum yapacak diğer annelerimiz için de şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah :16:
öpüyoooosssss hepinizi güzel anneler ve melekleriiiii :54:

canım sen l.burgaz devlette yapmışsın ilk doğumunu nasıl bir hastane.koşulları falan nasıldı.personeli.ziyaretçisi odası vs.

canım ben 2003 senesinde oraya yeni açılmıştı o zaman devlet kadın doğum ve çocuk hastanesi orada doğum yaptım. doktorumun önerisiyle ve biraz uğraşısıyla 2 özel odadan birini tuttuk. oda tek kişilikti ve eşim ve görümcem rahatlıkla yanımda kalabildiler. ama diğer odalar 2 kişilikti ve tabiki eşin yanında kalamıyordu. doktorum rengin hanımdı çok memnun kaldım ben kendisinden. hastanede gayet temiz ve iyidi. ama iş doktorda bitiyor. hemşireler bile ona göre dikkat etmek zorunda kalıyor açıkçası. can beyi de biliyorum canım armapan beyi de tansel beyide duydum. can beye ilk hamile kaldığımı öğrenmek için bir kere gittim ben çok uyuşamadım. bir iki bişey sormuştum tavrı çok hoşuma gitmemişti. sonra rengin hanıma gitmeye başladım. ama can beyinde evet çok hastası var belki sen iyi anlaşırsın denemekte fayda var . inşallah istediğin gibi olur.

Günaydın kızlar,
Güzel bir hafta olsun, bol doğumlu :))

annecikleeeerrrrr, yarın saat 9 da sezaryen için doğumhaneye girmiş olacağım kısmetse inşallah... çoookk heyecanlıyım şu ana kadar hiç korkum yoktu ama sanırım artık azıcık tırsıyorummmm... ameliyattan ya da ağrıdan filan değil ama, Allah korusun ya ters bişey olurda doğumdan çıkamazsam... Allahımmmm, ilk yazışmalarımızda cinsiyetleri ne zaman belli olacak, bu aylar nasıl geçecek diye yazışırken şuan saatleri sayıyoruz meleklerimize kavuşmak için... İnşallah herşey hepimiz için yolunda gider, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yavrucuklarımızı ve inşallah boooollllll bolll sütümüz gelir ve yavrucuklarımıza yarar inşallah amiiinnnnnnn :nazar:
hepinizden dua istiyorum canlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
birazdan kv ve benim annemler gelmiş olur son hazırlıklar vs. telaş içinde olacağımız için foruma bi daha giremem zannımca o yüsdeeeennnnn Allaha emanet olun, hepimiz Allaha emanetiz, inşallah eşimle birlikte, hayırlısı ile sağlıkla oğlumuzu kucağımıza alabiliriz.. fırsat bulursam tlf.dan yazmaya çalışırım ama yazamazsam da bu hafta doğum yapacak diğer annelerimiz için de şimdiden hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inşallah :16:
öpüyoooosssss hepinizi güzel anneler ve melekleriiiii :54:

Canımcım kötü düşünceleri at kafandan, iyi düsün iyilikler seni bulur.Bizde bol bol dualarımızı yollayacağız sana:38:
Korkuya teslim olma , korktuğunda nefesine odaklan düzenli nefes alıp ver, çok faydası var rahatlamakta,hem kuzun da strese girmez hem.
Bizi habersiz bırakma sakın canım:48:

Bizde doktordan geldik şimdi.Burnumdan geldi diyebilirim.Olay kızımla alakalı değil.Herşey yolunda 3150gr 53cm , açılma yok, hafif yumuşama var.
Olaya dönersek son 3-4 aydır her muayene gecikiyor kesin 30-50dakka arası bekliyoruz.Devletten farksızlaştı iyice.Hem 140-120 para veriyorsun hemde rezil oluyorsun.
Doktorumdan çok memnunum derdim işleyişle alakalı olduğundan gittim şikayet ettim.Vayben mi şikayet etmişim doktorun odasına girer girmez doktor bir şarladı şok oldum :( Neymiş neden şikayet etmişiz, derdimizin onla değil hastaneyle alakalı olduğunu desekte anlamadı.Çok gerildim, kızımı düzgün göremedim bile, bu kadar bekle elinde boşboş bilgilerle çık dışarı.
Şimdi bu noktaya kadar geldiğim adamla devam edip etmemek arasında kalmış durumdayım.Bu gerginlikten sonra ne kadar rahat olabilirim ki bilemiyorum:43:

Ay ne güzel arka arkaya dogum haberleri geliyor.:46:
Allah anali babali büyütsün insallah, hepinize hayirli olsun kizlar cok sevindim.

Yalniz dikkat ettim de, simdiye kadar forumdan normal dogum yapan olmadi sanirim:18:
Bende normal dogum isteyen birisi olarak bana cesaret lazim, normal dogum yapan birisinin ic acici mesajini okumadan dogum yapmiyorum:1:
Zaten benim daha var, SUbat sonu taa, o zamana kadar hepiniz dogurursunuz insallah.

Hurma konusunu soran arkadaslar, sonucta bu ilac degil, istediginiz zaman ara ara atin agziniza, ben kac aydan beri yiyorum, yuttugunuz an dogum gerceklesmiyor yani.

DÜn esimle cok fena kavga ettik, bütün gece agladim, söyle o zaman anneme istemedigini göndereyim dedi, nasil denir ki, bana yikti herseyi.
Senin ailende gelicek o zaman aynisini bende onlara yapicam dedi, Moralim cok bozuk, aramiz iyice bozuldu, hersey üst üste geldi.:50:

Back
X