- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
canım faceten hatırladığım kadarıyla sen l.burgazdaydın sanırım. ben ilk doğumumu orda yapmıştım normal devlet hastanesinde rengin hanımdı doktorum da. ve ben o doktordan çook memnundum . sen kime gidiyosun bilmiyorum ama şuanda bile orda olsam aklım çok rahat olurdu.
canım devlet hastanelerinden hep korktuğum için özeli istedim. biz lüleburgaza 30 dk edirneye 1 saat mesafedeyiz.lüleburgaz daha yakın diye tercih ettik.bir nefeste armağan bey var ama hastane sanırım yeni kurulmuş. gidenler hep tahliller için devlete yolluyorlar onlar da yanlış sonuç veriyorlar vs bayağı sıkıntılı durumlar yaşamışlar eledik orayı.dermenda tansel bey vardı. hep eski terimleri kullanıyor daha önce adet düzensizliği için gittim ona. bi garipti kullandığı terimler.en son ne zaman kirlendin dedi anlayamadım bunun gibi 1-2 ifade şaşırdım.diğer memur arkadaşlara anlattım onlarda o çok eski doktor.yaşlanmış bir ara milletvekilliği yapmış derken uzak kalmış biraz tıptan. geri kalmış dediler. o yüzden onu da eledim. bitek medikent hastanesi kaldı ordada bu adam vardı.internetten araştırdım iyi yorumlar yazılmış.tamam buna gidelim dedik. ama demin eşime de dedim. beni delirtmek istemiyosan ben bidaha ona gitmem dedim.ilk gene alevlendi. sigarayı bıraktı kendisi bazen fena kırıcı olabiliyor.heleki yanında biri sigara içsin. kuduruyo. ilk zamanlarına göre daha sakin şimdi. zaten bu hafta adam izinde doğuma 13 gün kalmış ben 10 gün sonra kontrole gidicem olmaz , bu hafta ben buldum bi doktor ona gideceğiz dedim. bak milletin nasıl doktorları var bide bizim öküze bak diye sakince anlattım.iyi sen bilirsin dedi. galiba bende biraz fevri asabi davranak konuşuyorum ondan kavga ediyoruz.ama daha rahatım şimdi. devlet hastanesinde can bey var dediler.çok babacan bir adammış.nasip olursa ona gideceğim 2-3 gün içinde.inşallah içime siner.