Tebrik ederim.. çok garip gelecek ama yazını okurken çok duygulandım,gözlerim sulandı resmen.
Neden bilmiyorum? Kim bilir ne güzel bir duygudur? Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Sadece tebrik mesajı yazmak istedim.
Allah yüreği kanayan bütün kadınları görsün inşallah..
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim...şoktayım...umutlarım azalmıştı artık...4 yıl sonra oldu sonunda...5 ay önce laparoskopi olmuştum tüplerim açılmıştı
Adet tarihimi unutmuştum saçımı boyayacaktım dur bi test yapayım dedim iki çizgi çıktı hemen eşimi aradım ağlaya ağlaya hastaneye gittik sonucu zor bekledik beta hcg 1200 küsür çıktı.Mevlid Kandilinde çok dua etmiştim şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına kızlar dua edin bana sağlıkla kucağıma alayım.çok tuhaf hissediyorum kendimi ....
2013 uğurlu geldi bize yaşasın......
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Aslında grip oldum diye gittim dr a ama deneme yaptığımızı söyledim. Tam da adet olmam gereken gündü. Bekleyelim o zaman dedi ilaç vermedi. Dün 2 gün gecikmiştim. Sabah kan verdim. Bugün sonuç pozitifBeta hcg değerim 10.35 çıktı. İdrar testim negatif çıktı hatta. Dr uma söyledim olsun emin olalım diye kan tahlili yaptı. İyi ki de yapmış. Ama çok erken yakaladık daha çok küçük dedi. 3 haftalıkmış bu değere göre. Şaşkınım insanın inanası gelmiyor. Eşim de değer düşük ya aaa değilmişsin derler mi ki sonra diye soruyor :))) Ailecek ne yapacağımızı bilemedik yani.
tahmin ediyorum halinizi ama bence çok küçük diye değer de küçüktür. İnşallah devam eder böyle ve anne oluruz aynı dönemlerde..
inşallah canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sağlıkla da büyütürüz.
Kaç haftalıkmış canım senin şimdi? Bende hiç bir belirti yok. Sadece kasıklarımda ağrı var.
4.5 yıllık evliyim ben ama düşünmek nasip olmamıştı çocuk. Geçim sıkıntısıyla filan geçti günlerimiz hep daha bir yıl oldu eşim de ben de işe başlayalı. Bende pcos vardı bir de 6 ayda bir adet görebiliyordum. Bitki çaylarıyla filan geçti hastalığım. Bu ay da bir deneyelim bakalım demiştik. Kısmet işte. Değerim artsın diye bekleyeceğiz artık :) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
merhaba arkadaşlar;
Ben de gün itibariyle öğrendim hamile olduğumu.
Yarında inş. doktora gtcem kesnleşcek :)
kızlar mrb bende forumda yeniyim.. 4 yıldır evliyim bir kere dış gebelik geçirdim ardından yapılacak bütün tedavileri yaptırdım sonra eşim başladı bundan 4 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi ve artık sabırsızlıkla bebeğimizin geleceği günü beklemeye basladık.... bugun daha adet günüm bile gelmemişken bi kan tahlili yaptırıyım dedim ve sonuç 40 cıktı aslında pozitif ama çok çok küçük bi değer sevindim ama bi tarafdanda cok kaygılı endişeliyim inş bi aksilik cıkmaz 2 gün bekleyip tekrar yaptırıcam inş hevesimiz yarıda kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?