Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

benim de adetime gün vardı işte aynı senin gibi bence kesin hamilesin..:)İnşallah Allah'ım bu kulunu sevindir,yarabbim hepimize ,bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eyle ....

Ben Samsun'da yaşıyorum,doktor seçimi zor ya ama test için gittiğimde medicana hastanesinde bir bayan doktora muayene olunca şimdilik ona gidicem, bakalım hayırlısı...

ben de bugün idrarda yaptım adet günümdü normalde neyse idrarda pozitif çıktı iki saat öncede acile gttim 529 çıktı degerim dört haftalıkmış :) sizce değer nasıl pek anlamıyorum değerlerden

şimdiden tebrikler, hamilesin

ben de bugün idrarda yaptım adet günümdü normalde neyse idrarda pozitif çıktı iki saat öncede acile gttim 529 çıktı degerim dört haftalıkmış :) sizce değer nasıl pek anlamıyorum değerlerden

yaklaşık olarak 4 haftalık hamilesin arkadaşım, tebrik ederim.

26 ocaktaki transfer sonucu 7 şubatta hamile olduğumu öğrendim, haftaya çarşamba günü inşallah bebeğimizin kesesini göreceğiz.ama benim ara ara kanamam ve lekelenmelerim oluyor.aranızda bunları yaşayan var mı?
hamile olduğunu öğrenen herkes adına ayrı ayrı mutlu oldum, allah hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler verir inşallah.

çok normal, hcg değeri 36 saatte bir katlanıyor, yani 4 gün sonra min. 250 yi göreceksin, hayırlı olsun

canım bence hamilesin..ilk bebeğimde yaklaşık 6 gün önce adetimden .evde test yapmıştım ve silik bi çzigi çıkmıştı..yani pozitifti..sonra kan testi yaptırdım ama tabı 6 gün var demedım gecikti dedim laboranta:)) özelde yaptırmıştım testi..35,41 çıkmıştı:)) ve oğlum şu an 2 yaşında:)))) inşallah herşey gönlünce olur..2013 ekim anneleri topiğine gel bende şu an beklemedeyim..ama yıne de dayanamadım ekim annelerine katıldım umarım hamıleyımdır bende.
.

arkadaşlar kolay gelsin uzun zamandır girmiyordum ... sizlere bişey soracam ocak 14 adet oldum dr gittim ve e2 testi yapıldı buna istinaden 5.gün başlamak üzere klomen verdi ilaç bitince olivette adlı bir iğne göbekten yapıldı ve 1 gün sonra gün aşırı ilişki önerdi. şimdi ben ne zaman adet olmam lazım yada hamişmiyimdir bir önceki adetim aralık ayının 21 de idi. şuan sadece gögüs uçlarımda sızı var ve akşamları saat 9 10 gibi tavuk gibi yatıyorum bide tesleme olayım var :) cvp verirseniz sevinirim

Maşallah
yerim sizin bebişlerinizi...
helebi içinizde nasıl hareket ediyorlar onu görün daha bi mutlu olucaksınız..
Rabbim sizlere de o günleri görmeyi nasip etsin.
inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Ben Samsun'da yaşıyorum,doktor seçimi zor ya ama test için gittiğimde medicana hastanesinde bir bayan doktora muayene olunca şimdilik ona gidicem, bakalım hayırlısı...
Canım ben Ankarada yasiorum ama Samsunluyum aslen. Benim dun gece kanamam basladi gece acile gittik sabah da doktoruma gittim. Kimyasal gebelik olmuş Parça parça pıhtılar şeklinde kanamam. Dr korkulcak bişey yok dedi ama yine de can sıkıyor bu durumlar tabi. Bir de tüplerin tıkalımı bir bakalım emin olalım sağlıklı olduğumuzdan dedi. Bakalım neler yaşayacağız.

Merhaba ,

Çok tebrik ederim. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh

ben de 3 ay yumurta çatlatma iğnesi oldum ve ardından ilk aşılamamı 18 Aralıkta oldum ve tutmadı 28 aralıkta regl oldum. reglimden sonra kanamalarım hiç durmadı bu sürede doktorum metiler ve primolut-n vermişti. bu arada doktorum vucüdümu dinlenmeye alalım diye tedaviye ara verelim belki bu arada spontan hamile bile kalabilirsin demişti.kanamalarımı ilaçlarla kestik ama bu seferde zamanı geldiğinde regl olmadım. Adetim 12 gün geçmişti bir test yapayım dedim ve hamile olduğumu öğrendim. Hatta teste inanmayıp toplam 3 tane test yaptım ardından kan testi... hepsi pozitif. doktorum çok sevindi. hemen ultrason muayenesi oldum 5 haftalık hamileyim.. 2 kese gibi gözüküyor ama tam olarak haftaya belli olacak.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çünkü gerçekten tarifi olmayan bir mutluluk...

Merhaba arkadaşlar, bende dün hamile olduğumu öğrendim. İdrar testi yaptım pozitif çıktı bugün de ikinci testi yaptım o da pozitif çıktı. Kesin sonuç için bu hafta doktora gidip kan testi yaptırıcam. Henüz altı aylık evliyiz, erken olduğunu düşünüyorduk süpriz oldu ama yine de sevindik. Fakat annem çok mutlu olmadı öğrenince, çalıştığı için yanımda olamayacak keyfine varamicam diye biraz veryansın etti bana haliyle keyfim kaçtı. Allah aratmasın ne diyelim sorunumuz da bu olsun. Yeni öğrenen tüm arkadaşlarımı kutlarım mümkün olduğunca sizleri takip edicem kendinize çok iyi bakın^^

öncelikle pinokyo55 hayırlı-uğurlu olsun :) çok içten yazmışsın gerçekten Allah hepimizin gönlüne göre versin :)

benim adetime daha 2 gün var son adetim 14 ocaktı ama dün gece uyurken belime bir ağrı girdi sanki bıçak soktu birisi. tam kasıkların arka tarafı kuyruk sokumu gibi, sonra da kasıklarım sızlamaya başladı dedim herhalde üşüttüm ben ondan oldu. sık idrara çıkma ve göğüs ucunda belirginleşme var biraz eşim dedi ki "hadi test yapalım". dedim "zorlama, bugün pazar nöbetçi eczaneye denk gelirsen al, yoksa yolunu uzatma nasılsa 2-3 güne belli olacak".

eşim geldi ve testi yaptım ikinci çizgi silik galiba ben de hamileyim. yarın gidip kan testi vereceğim bakalım cümlemiz için hayırlısı olur inşallah :)

bende geçen hafta doktora gittim bende 6. haftanın içindeyim doktor çok yeni dedi keseyi gördü 2 hafta sonra gel tahlilleri söyleyeceğim dedi..

çok heyecanlı bir süreç hala inanamıyorum :))

allah herkese nasip etsin..

cnm çok şükür gördüm kesemi allahım kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallaaahhh hep bekliyoruz işte hamile olmayı bekle bebeği görmeyi bekle doğmasını bekle herşey ayrı stres =)) rabbim sağlıkla hayırla geldiklerini göstersin inş. içimiz rahat etsin.. çoookk minik daha kese 4 hafta 3 günlükmüş bidaha 3 hafta sonra gidicem cnm tabi nasıl sabredicem bielmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…