arkadaşlar dün gece acilden kan testi yaptırdım, B HCG Serum değerim 62,7 çıktı.. ancak adetime 3 gün var normal mi? ( bu arada eczaneden aldıgım testte silik bi şekilde 2. çizgi vardı, zaten o yüzden hastaneye gittim:) ) lütfen benim için dua edin...
Hayırlısı canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Hangi şehirde yaşıyorsun sen? Ben Ankara'da oturuyorum. Birkaç farklı kadın doğum doktoru denedim ama henüz bir doktorum yok. Benim idrar testim negatif çıktı. Kan testi sonuç verdi. Aile hekimim çok küçük ondan bir hafta sonra tekrarlayalım testi yükseldiğini görelim dedi. Hayırlısı hakkımızda canım. Allah sağlık versin inşallah.
benim de adetime gün vardı işte aynı senin gibi bence kesin hamilesin..:)İnşallah Allah'ım bu kulunu sevindir,yarabbim hepimize ,bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eyle ....
ben de bugün idrarda yaptım adet günümdü normalde neyse idrarda pozitif çıktı iki saat öncede acile gttim 529 çıktı degerim dört haftalıkmış :) sizce değer nasıl pek anlamıyorum değerlerden
arkadaşlar dün gece acilden kan testi yaptırdım, B HCG Serum değerim 62,7 çıktı.. ancak adetime 3 gün var normal mi? ( bu arada eczaneden aldıgım testte silik bi şekilde 2. çizgi vardı, zaten o yüzden hastaneye gittim:) ) lütfen benim için dua edin...
Canım ben Ankarada yasiorum ama Samsunluyum aslen. Benim dun gece kanamam basladi gece acile gittik sabah da doktoruma gittim. Kimyasal gebelik olmuşBen Samsun'da yaşıyorum,doktor seçimi zor ya ama test için gittiğimde medicana hastanesinde bir bayan doktora muayene olunca şimdilik ona gidicem, bakalım hayırlısı...
Bende 3 gun once hamile oldugumu ogrendim ..idrar testi yaptim 2 cizgi sonra da doktora gidip kan verdim ve hamileyimm.
Ben de senin gibiyim keseyi pazartesi gördüm tekrar Beta HCG yaptırdı 6000 küsür çıktı ama insan yine de korkuyor ya kalbi atmazsa, ya bişey olursa adet günlerime denk gelen günlerde sancı oldum şimdi geçti sanki seninki gibi yani. Her ay adet olacağın tarihlerde sancı olurmuş hamileyken öyle söylüyor herkes. Çok istedik ya herhalde ondan korkuyoruz ama içimizi ferah tutalım inşallah nasip olur da o güzel kokularını duyarız. Ben hamilelik günlükleri,bebek günlükleri falan bakmaya başladım.Herşeyi kaydedicem onlara unutmamak için. Keseyi net bir şekilde görmen dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?