inşaallaah olurda sevinirsin rabbim yardımcımız olsun. benim 5 gün geçti testi öyle yaptım 42.3 çıktı çok düşük dedi dok yarın tekrarlayacam testi yükselmişmi diye :-(
geç yumurtlamadır inş vardır yükselmelerini bekliycez artık
Benimle birlikte aynı sevinci yaşayanlar olduğunu öğrenince çok sevindim şimdi. İnşallah kucağımıza da alırız sağlıklı bir şekilde.
Bugünlerde başım fena dönüyor, gözlerim kararıyor hem korkuyor hem mutlu oluyorum. Çok değişik bir duygu kızlar ya. Sürekli tuvalete gidiyorum ya kanama olursam diye. 4 yıl bekleyince insan inanamıyor. Dün ilk doktor kontrolüme gittim. Kese göründü mercimek kadar daha tam bi mucize. 10-15 gün sonra kalp atışını duyacağız inşallah ozaman içim daha rahatlar herhâlde.
benim ki değerle göre 4-5 haftalık.belirti olarak adet olurken yaşadığım tüm şeyler sadece adet yok işte bir de aşırı göğüs hassasiyeti diyebilirim. Benim de tüplerim tıkalıydı ağustos ayında laporoskopi olmuştum, 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Aslında umudum yoktu adet günümü hatırlamıyordum, saçımı boyayacaktım ,nolur nolmaz diye bi test yaptım malum umut yok ama evde test var :) ,iki çizgi çıktı gözlerimi belki on kez ovuşturdum inanamadım zaten biraz panik atak var bende nefesim kesildi ağlaya ağlaya mutluluktan işte öle...bu arada bir sürü doktor tüp bebek demişti bana hatta kist var diye ameliyat etmek isteyen bile oldu ama allah'tan dr. Yılmaz şahin'i buldum( kendisinden allah razı olsun dünyanın en tatlı doktoru) ve hayallerim gerçek oldu. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
Benim ki değerle göre 4-5 haftalık.Belirti olarak adet olurken yaşadığım tüm şeyler sadece adet yok işte bir de aşırı göğüs hassasiyeti diyebilirim. Benim de tüplerim tıkalıydı ağustos ayında laporoskopi olmuştum, 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Aslında umudum yoktu adet günümü hatırlamıyordum, saçımı boyayacaktım ,nolur nolmaz diye bi test yaptım malum umut yok ama evde test var :) ,iki çizgi çıktı gözlerimi belki on kez ovuşturdum inanamadım zaten biraz panik atak var bende nefesim kesildi ağlaya ağlaya mutluluktan işte öle...Bu arada bir sürü doktor tüp bebek demişti bana hatta kist var diye ameliyat etmek isteyen bile oldu ama Allah'tan Dr. Yılmaz Şahin'i buldum( kendisinden Allah razı olsun dünyanın en tatlı doktoru) ve hayallerim gerçek oldu. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
kızlar mrb bende forumda yeniyim.. 4 yıldır evliyim bir kere dış gebelik geçirdim ardından yapılacak bütün tedavileri yaptırdım sonra eşim başladı bundan 4 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi ve artık sabırsızlıkla bebeğimizin geleceği günü beklemeye basladık.... bugun daha adet günüm bile gelmemişken bi kan tahlili yaptırıyım dedim ve sonuç 40 cıktı aslında pozitif ama çok çok küçük bi değer sevindim ama bi tarafdanda cok kaygılı endişeliyim inş bi aksilik cıkmaz 2 gün bekleyip tekrar yaptırıcam inş hevesimiz yarıda kalmaz
inşaallaah olurda sevinirsin rabbim yardımcımız olsun. benim 5 gün geçti testi öyle yaptım 42.3 çıktı çok düşük dedi dok yarın tekrarlayacam testi yükselmişmi diye :-(
inşaallaah olurda sevinirsin rabbim yardımcımız olsun. Benim 5 gün geçti testi öyle yaptım 42.3 çıktı çok düşük dedi dok yarın tekrarlayacam testi yükselmişmi diye :-(
kızlar merhaba bende hamileyım ama keseyi goremedık henuz cok erken tahmın ettım beta hcg 319.67 son adetım 6 ocak sızce kac haftalık oluyo dr mınııcık bı nokta gordu cumaya gıdıcem tekrar ıns sorun olmaz keseyı gorebılırz bana yardım edermısınız sat konusunda son adetım 6 ocak sevgıler
Benim ki değerle göre 4-5 haftalık.Belirti olarak adet olurken yaşadığım tüm şeyler sadece adet yok işte bir de aşırı göğüs hassasiyeti diyebilirim. Benim de tüplerim tıkalıydı ağustos ayında laporoskopi olmuştum, 5 ay sonra hamile kaldım çok şükür. Aslında umudum yoktu adet günümü hatırlamıyordum, saçımı boyayacaktım ,nolur nolmaz diye bi test yaptım malum umut yok ama evde test var :) ,iki çizgi çıktı gözlerimi belki on kez ovuşturdum inanamadım zaten biraz panik atak var bende nefesim kesildi ağlaya ağlaya mutluluktan işte öle...Bu arada bir sürü doktor tüp bebek demişti bana hatta kist var diye ameliyat etmek isteyen bile oldu ama Allah'tan Dr. Yılmaz Şahin'i buldum( kendisinden Allah razı olsun dünyanın en tatlı doktoru) ve hayallerim gerçek oldu. Hakkımızda hayırlısı inşallah...
bugün en mutlu günün oldu desene
ya bütün yazılanları okuyunca çok duygulandım bende bebek istiyorum aslında yasmini bırakalı 3 ay oldu daha çok yeniyim hamile olmam heralde ama yinede çoooooooooookkk istiyorum sizlerin haberlerini okuyunca:2:
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sizlerede sağlıkla kucaklamayı nasip etsin tabiki
kızlar uykusuzluk çeken var mı uyuyamıyorum uykusuzluktan sarhoş gibiyim ve bu ay 1 kilo verdim hiç bişey yemeden akşamı ediyorum eşim kızıyor ye diye ama yok yiyemiyorum sizdede var mı
arkadaşlar dün gece acilden kan testi yaptırdım, B HCG Serum değerim 62,7 çıktı.. ancak adetime 3 gün var normal mi? ( bu arada eczaneden aldıgım testte silik bi şekilde 2. çizgi vardı, zaten o yüzden hastaneye gittim:) ) lütfen benim için dua edin...
canım merhabaa bende yaklaşık 3 yıl bekledikten sonra inş. kavuşucam meleğimee.. aşılama yaptırdık tuttu çookk şüküürrr.. ama şimdide zaman geçmiyoo keseyi görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyım sürekli sorguluyorum kendimi panik yapıyorum.. 3 şubatta öğrendim değerim 75.37 çıktı salı günü tekrarlattım testimi 204.66 çıktı çok şükür.. ama yarında gidip test yaptırasım var içim bi türlü rahat etmiyo sanki seninde öylemi??? cumartesi pazar pazartesi çok adet ağrılarım oldu ama şimdi azaldı çok fazla ağrım yok zaman zaman vuruyo tabii.. bide 2 gün çok bulantım oldu kustum hatta ama bugün oda azaldı.. inan ağrım olunca kusunca bile mutlu oluyorum çok şükür yolunda herşey demekki diyorum kendi kendime =)))))) senin ağrıların falan nasıl?? artma azalma bişey varmı çoookk merak ediyorumm bunları :44::44: pazartesi gidicem keseyi görmeye kısmetse canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?