Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

canım merhabaa bende yaklaşık 3 yıl bekledikten sonra inş. kavuşucam meleğimee.. aşılama yaptırdık tuttu çookk şüküürrr.. ama şimdide zaman geçmiyoo keseyi görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyım sürekli sorguluyorum kendimi panik yapıyorum.. 3 şubatta öğrendim değerim 75.37 çıktı salı günü tekrarlattım testimi 204.66 çıktı çok şükür.. ama yarında gidip test yaptırasım var içim bi türlü rahat etmiyo sanki seninde öylemi??? cumartesi pazar pazartesi çok adet ağrılarım oldu ama şimdi azaldı çok fazla ağrım yok zaman zaman vuruyo tabii.. bide 2 gün çok bulantım oldu kustum hatta ama bugün oda azaldı.. inan ağrım olunca kusunca bile mutlu oluyorum çok şükür yolunda herşey demekki diyorum kendi kendime =)))))) senin ağrıların falan nasıl?? artma azalma bişey varmı çoookk merak ediyorumm bunları :44::44: pazartesi gidicem keseyi görmeye kısmetse canım

Selam kızlar bende sabırsızlıkla beklemedeyim..adetiniz gecikmeden önceki belirtilerinz nelerdi ..anlatırmısınız..bende sık dirara çıkma var nerdeyse akşamdan beri 15 defa gittim..14 ocak son satım ve eğer gecikmem olursa 14 şubattan sonrakı bıkac gün anlıycam...burdaki bayanların hepsini çook tebrik ediyorum..inşallah bende hamileyimdir de kalıcı olurum aranızda şimdilik iyi geceler..

okuyunca gözlerim doldu umarım hrşey gönlünce olur..rabbim hiç kimseyi evlatsız bırakmasın bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah..

Hayırlısı canım, inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Hangi şehirde yaşıyorsun sen? Ben Ankara'da oturuyorum. Birkaç farklı kadın doğum doktoru denedim ama henüz bir doktorum yok. Benim idrar testim negatif çıktı. Kan testi sonuç verdi. Aile hekimim çok küçük ondan bir hafta sonra tekrarlayalım testi yükseldiğini görelim dedi. Hayırlısı hakkımızda canım. Allah sağlık versin inşallah.

inşaallaah olurda sevinirsin rabbim yardımcımız olsun. benim 5 gün geçti testi öyle yaptım 42.3 çıktı çok düşük dedi dok yarın tekrarlayacam testi yükselmişmi diye :-(

Merhaba arkadaşlar, tebrik ediyorum ikinizi de. Benim sonucum da 10.35 çıktı. İdrar testim negatif çıkmıştı hatta. Aile hekimim pek olumsuz konuşmadı. Bir hafta sonra tekrar ölçelim yükseldiğini görelim dedi. Ama hadi ya kesin mi sorularıma kesin kesin hamilesin diye cevap verdi :) Yine de burda okuduğum bazı şeyler canımı sıktı tabi. Bazı doktorlar kesin düşer filan demiş sonucu düşük olanlara. Bazısının sonuçları birden fırlamış ama sorun yaşamamışlar. İnşallah bizim de öyle olur.
Siz de benim gibi 3 haftalıkken öğrenmiş oldunuz yani. Ben de testi adetim 2 gün geçtikten sonra yaptırdım. Son adet gününe göre yapılan hesaba göre 5 haftalık, hormon sonucuma göre 3 haftalık hamileyim. İnsanın kafası karışıyor. Ben pek de düzenli adet görmezdim gerçi yumurtlamam geç olmuştur heralde gibi de bir inancım var ama. İnşallah öyle olmuştur. Aile hekimim de son adet gününden çok hormonlara göre karar verilir ne kadarlık olduğuna dedi. Cumartesi tekrar bi ölçtürcem bakalım ne kadar artmış. Bir hafta beklemek zor :) Burdan yazarım sonucumu. Siz de paylaşın lütfen gelişmeleri.

kızlar merhaba bende forum da yeniyim 2 şubatta hamile olduğumu öğrendim ilk testim 584 çıktı 2. test 1207 birazdan 3. testi yaptırmaya gideceğim 6 yıldır çocuğum olmuyordu tüp bebek benimki

kızlar merhaba bende hamileyım ama keseyi goremedık henuz cok erken tahmın ettım betA hcg 319.67 son adetım 6 ocak sızce kac haftalık oluyo dr mınııcık bı nokta gordu cumaya gıdıcem tekrar ıns sorun olmaz keseyı gorebılırz bana yardım edermısınız sat konusunda son adetım 6 ocak sevgıler

yanılmıyorsam beta hcg hormonuna göre 2-3 haftalık ...dr lar yumurtlama günümüzü bilmediklerinden son adet tarihini baz alıyorlar ..bunlar cokta önemli diğil ..takılmayın ...

cnm hayırlı olsun tebrik ederim. eğer kayseriden yazıyorsan yılmaz beyle tanışıorum, dış gebeliğimi kendisi sonlandırmıştı allah razı olsun dr lar ameliyat demşiti kendisi iğne ile beni hiç panik yapmadan sağ salim tüplerime zarar vermeden sonlandırdı

kızlar uykusuzluk çeken var mı uyuyamıyorum uykusuzluktan sarhoş gibiyim ve bu ay 1 kilo verdim hiç bişey yemeden akşamı ediyorum eşim kızıyor ye diye ama yok yiyemiyorum sizdede var mı

Son düzenleme:

bi senede anca oldu bizimkide.doktorada gttik keesemizi gördü haftaya da kısmtse kalp atışı duymaya gitcez.
allahım sana da nasip etsin:) edeceektr de sakın umutsuz olma.

kızlar uykusuzluk çeken var mı uyuyamıyorum uykusuzluktan sarhoş gibiyim ve bu ay 1 kilo verdim hiç bişey yemeden akşamı ediyorum eşim kızıyor ye diye ama yok yiyemiyorum sizdede var mı

her zaman olmuo ama bana da oldu 2 kere sabah ezanına kadar uyuyamadım. bnde pek iştahlı değilim. yiyorum ama pek fazla değil.
inş. düzelir.

arkadaşlar dün gece acilden kan testi yaptırdım, B HCG Serum değerim 62,7 çıktı.. ancak adetime 3 gün var normal mi? ( bu arada eczaneden aldıgım testte silik bi şekilde 2. çizgi vardı, zaten o yüzden hastaneye gittim:) ) lütfen benim için dua edin...

merhaba benim de ayni şekilde olmuştu, yaklaşk 1 hafta gecikmişti adetim buna rağmen evde yaptığım gebelik testinde ikinci çizgi bende de silik çıktı ama belirtilerden yine de emindim, kendimde farklılıklar hissettim :) tabii hemen ertesi gün yani 31 ocakta kan testi yaptırdım bhcg 692 çıktı, bence sende hamilesindir

Ben de senin gibiyim keseyi pazartesi gördüm tekrar Beta HCG yaptırdı 6000 küsür çıktı ama insan yine de korkuyor ya kalbi atmazsa, ya bişey olursa adet günlerime denk gelen günlerde sancı oldum şimdi geçti sanki seninki gibi yani. Her ay adet olacağın tarihlerde sancı olurmuş hamileyken öyle söylüyor herkes. Çok istedik ya herhalde ondan korkuyoruz ama içimizi ferah tutalım inşallah nasip olur da o güzel kokularını duyarız. Ben hamilelik günlükleri,bebek günlükleri falan bakmaya başladım.Herşeyi kaydedicem onlara unutmamak için. Keseyi net bir şekilde görmen dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…