Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyosunuz acaba??? bana da doktor 22. hafta da bakalım dedi, 6 7 aylık geç değil mi aarkadaşlar ayrıntılı ultrason için?

evet ayrıntılı ultrasondan bahsediyorum. bende 20+3 teyim ve yarın kontrolüm var benim dr bu hafta isteyecem dedi ama banada erken gibi geldi

prensesime ısım düşünüyorum bı kaç ısımler var sızınde onerilerınızı bekliyorum sude naz.alya.ada.almına.mına.nısa.buse.melıs.elissa.sıla.azra.derin seçeim yapmakta zorlanıyorum

kızlar benimde prensim olacak allahın izniyle isim konusunda yardımcı olmanızı istiyorum aklımda olanlar şunlar yağız,arda,emirhan,kuzey ama daha farklı istiyorum aslında bana fikir verin

prensesime ısım düşünüyorum bı kaç ısımler var sızınde onerilerınızı bekliyorum sude naz.alya.ada.almına.mına.nısa.buse.melıs.elissa.sıla.azra.derin seçeim yapmakta zorlanıyorum

canım benim erkek evladım olacak inş. ama kızım olsaydı azra derin isimlerini düşünürdüm.

zor da olsa ayrıntılı utrasonu yaptırdım.şükür her şey yolunda
kızlar sesiniz çıkmıyo nerdesiniz

zor da olsa ayrıntılı utrasonu yaptırdım.şükür her şey yolunda
kızlar sesiniz çıkmıyo nerdesiniz

bende yaptırdım ayrıntılı ultrasonu.. herşey güzel çıktı çok şükür.. şimdi sırada şeker yüklemesi var..

bu arada isimler havada uçuşmuş yahu ben kaçırmışım :) ben de kararsızım oğluşuma isim konusunda.. bi kaç güçlü aday olsa da son kararı veremedik henüz :)

Şubat hamileleri hazırlık telaşında galiba
uzun zamandır kimseden ses çıkmamış
allah nasip ederse 9 ekimde sezeryan oluyorum
herkesten dualar bekliyorum
rabbim hepimizin yardımcısı olsun

amannnn...ekim de bebekler geliyor..maşallah hepsine..

hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim arkadaşlar...

kızlaaar bebişleriniz geldi mi kimseden ses çıkmıyor nasılsınız? :)

kızlar bebişim erken geldi ama olsun şükür kızıma kavuştum...şimal güneş dünyaya 22.10.13 tarihinde geldi.... darısı sizlerin başına arkadaşlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…