Şubat 2013'te hamile olduğunu öğrenenler....

ah canıımmmm, kucağına almak da nasip olsun minik prensesi.. :)) 14. haftada belli olurmu dersiniz kızlar? kontrolüm 14. haftama denk gelio ?

merhaba canım 14.hafta çok düşük ihtimal belli olması için benim doktor 16.hafta dıye dırettı ama ıkıdır duzgun goremıyoruz ama sonunda kız dedı :) suan 19. ıcındeyım

Son düzenleme:
tebrik ederim demek ki bir prenses daha geliyor :) :) :)

kızlar bende öğrendim bugün kızım olacakmış... hala inanamıyorum... özele gidecem 1 hafta sonra bir doktorun daha bana onay vermesi lazım inanmam için..... ama yarın ilk işim bir mağazaya gidip iki üç parça kız eşyası almak:) daha erken ama ne yapayım çok mutluyumm ....

hepimizin bebişleri sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah kızlar :) benim neredeyse her gün baş ağrın mide yanmam oluyor yaaaa yorgunlukta cabası... hareketlerini de hala hissetmiş değilim heyecanla bekliyorum bakalım ne zaman duyacağız...

kızlar ben 4 gündür bebişin hareketlerini hissediyorum. ne değişik bir duygu. cinsiyetini biz de hala öğrenemedik. en son kıza yakın demişti doktor. merakla bekliyoruz.

merhaba kızlar bende bu gün drdaydımmm...cinsiyetini ögrendik dr%98 erkek dedi MUSTAFAMM GELİYORRR....
BU gün ilk defa gittim sur hastanesinde ki bu dr o kadr memnun kaldımki Allah ondan razı olsun..NUR BEŞTAY A çok tesekkürler..
bu kadar iyi bir dr ldugu için ve ilgisi için..

kızar sonunda cesaret edip özeldeki doktoruma gittim ve oda kız olduğunu teyit etti... hele şükür benimde bir zarifem olacak:) darısı herkezin başına

ne güzel teker teker cinsiyetlerinide öğrendik, çok şükür rabbime :) kızlar aranızda balık hapı kullanan var mı, doktorunuz bir tavsiyede bulundu mu......

Esımde sperm eksıklıgı vardı evlenelı 3.5 yıloldu sonunda hamıleyım varıkosel amelıytı oldu ve sperm artırıcı ılac kullandı 2 kutuda hamıle kaldım su an14+2 gunluk hamıleyım cınsıyetınımerak edıyorum mıde bulantım yok cok hareketlıyım tuylerım hızla cıkıyo ekşı tatlıda yıyorum uyuyamıyorum gecen doktora gıttım % 90 kız dedı ve bacakları kapalıydı anlamadıgım bacakları kapalıyken nasıl kız dıyebılıyor yarın baska doktora gıdıcem ıns allah bacaklarını acmıstır bebışşşş bıde dogum tarıhıyle tahmın edılıyormus benım en son adetım 13 subat 1985 lutfen bılgı vernnn

merhaba çin takvimini söylüyorsunuz sanırsam :) ben baktım sizin için eğer doğru ise erkek görünüyor.

merhaba arkadaşlar ben ocagın 4ünde öğrenmiştim suan baya yol aldık rabbime sükürler olsun miniğim cok iyi allaha şükür bekliyorum sabırsızlıkla. 4d ultrason cektirmedim henüz doktor bebeğin biraz daha büyümüş olması lazımki herseyi net görünsün dedi. 2 yada 3 hafta sonra gitmeyi dşünüyorum 6.ve 7.aylarda görüntüler daha net oluyormuş. bakalım cok merak ediyorum hamilelik nasıl geciyor arkadaşlar. sıkıntı dönemleriniz gecmiştir umarım.

Son düzenleme:
ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyosunuz acaba??? bana da doktor 22. hafta da bakalım dedi, 6 7 aylık geç değil mi aarkadaşlar ayrıntılı ultrason için?

bana da geç geldi 6. 7. ay.inetrnette araştırdım 18-23 hatalarda diyor.ama 22 hafta daha ideal anladığım kadarıyla. doktorum bana 20-21 haftaya gün verdi.ben 22. haftada gitmeyi düşünüyorum.
ee kızlar haftalar geçiyor kilo durumları nasıl.

valla kilo almıyorum almıyorum diyodum başladım artık almaya.. :) 54 kilo ile başladım 3. ayın sonunda 51 oldum şimdi 5. aydayım 57 olmuşum.. doktorum normal dedi fakat bu hızla gitmesinden de korkuyorum tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…