kızlar neçabuk öğrendiniz ya 12 haftada ben 10 haftalık hamişim hanüzzzzz bakalım bizim neyimiz olck ya ben etten tiksiniyorumm ağzımda hiç tat kalmadı ya
şanslısın bence.. mide bulantısı düşük riskinin az oldugunun belirtisiymiş.. bi yerde okumuştum
hadi kalp atışıydı cinsşyetiydi dedik bu haftalara kadar geldik çok şükür :) şimdi sırada tekmeler var.. varmı minik ayakların tekmelerini hisseden? ben hep hissettim sanıyorum ama fos çıkıyo hatta gaz çıkıyosanırım 18. haftalarda falan hissedilrmiş
canım bu mesajını o zaman görseymişim haklı olabilirsin diyebilirdim faka şimdi diyemiyorum zira düşük tehlikem yeni geçti ve ben yaklaşık 1buçuk aydır yatıyordum yeni kalktım çok tehlikeliydi doktor bile şaşırdı düşürmen gerekiyodu dedi - ki sol yanım ddüştü zaten bebeğim sağımda tutunuyo ama çok şükür sağlıklı bi sorunumuz kalmadı
beni 1 hafta önce pazar sabahı ilk tekmesiyle uyandırdı oğluşumokadar güzel bi duygu ki anlatamam bütün gün elim karnımda tekme dinliyorum yavaş yavaş neye tepki veriyo neye vermiyo öğreniyorum mesela sadece benim elimi hissettiğinde tekmelemeye başlıyo başkasına tekme atmıyo bide iki gündür babası karnımı öptüğünde öptüğü yeri tekmelemeye başladı oğluşum
ah canım çok çok geçmiş olsun... ben hala yatıyorum 3 ay olcak( inşallah benimde geçer en kısa zamanda.. o dediğim bi genellemeydi aslında.. tam tersi olanda vardır, midesi bulanmayıp sağsalim çocukları olan.. :))
aaahhhhhh okurken bile heycanlanıyo insan :)) valla bende tekme falan yok ama geçen sabah karnımın bi yanı sıkışmış gibi hissettm elimi koyunca bi sertlik geldi, sonra kaçtı.. acaba bebişmiydi diorum.. :)
o hissettiğin sertlik bebişindi canım hareketlerini hissetmeye başlamışsıntekmelerde gelir yakında ben o sertlikten anlıyorum nerde olduğunu üstüne elimi koyuyorum tekmeliyo
minik ayaklım benim.. henüz gelmedi bi tekme, heycanla bekliyorum.. :)
merhaba kızlar bende katıldım aranıza 6 sene sonra senelerce tedavi gördüm ve suan kenliginden hamile kaldım Allahın izni ile ççoooooookkkkkk mutlulyummm 13+0haftalık hamileyim...sizinle paylasmak istedimm.
vee sonunda öğrendim.kızım oluyor şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?