Kizlar 5 haftalik hamileyim biraz mide bulantilarim ve arada bir bas donmelerim basladi ve sag kasik agrisi cekiyorum arada sizlerde nasil bir etki oldu acaba
cnm benimde pzt günkü kan değerim 440.01 çıktı ara ara kasık ağrılarım var ....umarım bebişimiz bize sıkı sıkı yapışır sağ sağlim kucağımıza alırız...
4+2 sanırım yada bir de olabilir ben adet tarihimi tam hatırlamıyorum saymıyordum haftaya gidecegiz ama keseyi görürüz sanırım değil mi?
hayırlı olsun.beta degeri 2000 ve üstü olunca kese ancak görülebiliR.
7.haftadan sonrada yani beta 10.000 ve üstü oluncada kalp atışları ANCAK duyulabiliyor. Tabi bundan önce tesbiti yapılan bebişlerde vardırDOKTORUNUZUN kullandıgı ultrason cihazının kaliteside çok önemli. Inşallah sıkıntısız kucagınıza alırsınız.
MİDE BULANTILARI İÇİN DOKTORUM METPAMİT ÖNERDİ.FOLİKASİT İÇİYORUM AMA BENDE VİTAMİNLERİMİ KULLANAMIYORUM.İNŞALLAH BU DÖNEMLERİMİZDE GEÇECEK.
BU ARADA BEN ŞUBAT ANNESİMİYİM OCAK ANNESİMİ :) HABERİ ŞUBATTA ALDIK AMA MALUM OCAK HAMİLELİK BAŞLANGICIM :)
Sizinde hayırlı olsun. Inşallah cumlemiz saglikli bir sekilde alırız bebisimizi kucagimiza. Kaç haftalik oldunuz? Benim 6si adet gunumdu hcg 212 çıktı ertesi gün 489 çıktı. 15i doktora gitcem umarım görürüz keseyi. Ilk gebelik olunca çok merak ediyorum :)) bulantim simdilik çok rahatsız etmiyor ama zamanla artar mi bilmiyorum. Kokulara karşı hasaslastim herseyin kokusunu fazlaca alıyorum.
BENİMDEBU GÜN.İKİNCİ GEBELİGİM AMA MALESEF İLKİNİ DIŞ GEBELİK YAŞADIMİNŞALLAH BU KEZ SIKINTISIZ GEÇER. KESEMİZ GÖZÜKTÜ ÇOK ŞÜKÜR.HAFTA SONU KALP ATIŞLARINI DİNLEMEYE GİDECEGİZ.İLK BEBEKLER EN ZOR OLANI SANIRIM :)
DIŞ GEBELİKTEN DOLAYI EPEY BİLGİ SAHİBİ ODUM.BETA DEGERLERİNİZ ÇOK GÜZL İLERLİYOBETA YÜKSELDİKÇE BULANTI ARTIYO GİBİ BUDA GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANACAK DEDİRTİYO MALESEF.15İNDE İNŞALLAH KESEN GÖZÜKÜR.BİZİDE HABERDAR ET :) BENDE DE BULANTI EPEY ZORLUYOR.HELE KOKULAR ÇOK FENA.RESMEN KÖPEKLERE ACIR OLDUM
benim bulantım yeni yeni başlıyor ama dönüyor aman dünya başım duman diye şarkı soyleyesim var :)) ayakta olunca tüm gün. ınşallah haber ederim canım. Sende kalp atışlarını duyunca haberdar et :) insallah saglicakla aliriz kucağımıza bebişlerimizi
cumartesi günü bebegimin kalp atışlarını duyamadıkperşembe tekrar bakılacak yanlız doktorum eger yine duyamazsak kurtaj olabilecegimi söyledi :2: Tabi benim dünya başıma yıkıldı.bin bir umutla ne için gitmişken neyle karşılaştık.
Dün başka bi doktora daha muayene oldum.15 gün takip edelim kese falan güzel dedi.kanamada yok.
Allah ım korktugumuzu başımıza getirmesin inşallah.
Arkadaşlar bebegin kalp atışları en geç kaçıncı haftaya kadar duyulabilir.bilgisi olan varmı.
canim benim kötü birsey dusunme bazen doktorlar yaniliyorlar. Ben forumda çok okudum. Tek bir doktorla sınırlı kalma. 8 hafyaya kadar bekliyorlar canım. Kaçıncı haftadasin?
bu hafta 7+6 haftadayız.pazartesi ikinci bi doktora gittim zaten.15 gün şans verelim bebegimize dedi.o biraz rahatlattı beni.hemen alınma fikri çok kötü yapmıştı:2:
Suan 9 haftalik hamileyim tam sevinip kutlama yapamadim mide problemleri beni resmen hayattan soguttu
agladim dayanamadigim anlar cok oldu özellikle geceleri titremeyle gelen üsüme ve mide yanmasi beni bitirdi
umarim yakinda geçer ilk hamileligimde de böyle olmustu yandi kavurdu sonra bi sabah geçti gitti izi bile kalmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?