Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar 5 haftalik hamileyim biraz mide bulantilarim ve arada bir bas donmelerim basladi ve sag kasik agrisi cekiyorum arada sizlerde nasil bir etki oldu acaba

cnm benimde pzt günkü kan değerim 440.01 çıktı ara ara kasık ağrılarım var ....umarım bebişimiz bize sıkı sıkı yapışır sağ sağlim kucağımıza alırız...

merhaba kızlar
aşılama ile 3 kese oluştu ilk başta biri boştu . devamında 7+0 ken gittiğimde biri 6+6 diğeri 7+3 olarak görünüyordu . büyük olanın kalp atışı cok ıyıydı ama kucuk olan pek hareketlı değildi . dr um %50 teke dönme ihtimali var dedi nitekim 1 hafta sonra gittiğimizde biri 8+2 olarak görünürken diğeri küçücük kalmıştı sanki 3/4 haftalık gibi o kadar küçüktü yani :)
benim tek endişem yaoğun çalışıyorum ve bu kalan bebğime zarar verirmi ? dr dinlenmem için rapor filan vermedi herhangi bir değişiklik yapmamna gerek yok normal hayatına devam et dedi . birde beni 1 hafta sontra tekrar cağırdı bakalım acaba risk mi gördüğü için çağırdı diye endişe ediyorum . aslında bi kaç kez sordum büyük olan için endişeniz varmı diye haıyır yokdedi ama ne bileyim yinede kafamı kurcalıyor
kızlar kaybolan ıkız sendromu ıle başlayıp devamında kuzusunu kucağına alanlar varmı nasıl bi süreç yaşadınız tecrübenize ihtiyaç varrr

Kızlar merhaba biz bugün dra gittik 6 haftalikmisiz tüp bebekle hamile kaldım kalp atışını da duydum bebegimi de gördüm bhcg degerim yuksekti herkes ikiz olacak zannetti ama anne hissedermis benim meleğim tek diyodum ve tekmiş :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4+2 sanırım yada bir de olabilir ben adet tarihimi tam hatırlamıyorum saymıyordum haftaya gidecegiz ama keseyi görürüz sanırım değil mi?

hayırlı olsun.beta degeri 2000 ve üstü olunca kese ancak görülebiliR.
7.haftadan sonrada yani beta 10.000 ve üstü oluncada kalp atışları ANCAK duyulabiliyor. Tabi bundan önce tesbiti yapılan bebişlerde vardır DOKTORUNUZUN kullandıgı ultrason cihazının kaliteside çok önemli. Inşallah sıkıntısız kucagınıza alırsınız.
MİDE BULANTILARI İÇİN DOKTORUM METPAMİT ÖNERDİ.FOLİKASİT İÇİYORUM AMA BENDE VİTAMİNLERİMİ KULLANAMIYORUM.İNŞALLAH BU DÖNEMLERİMİZDE GEÇECEK.
BU ARADA BEN ŞUBAT ANNESİMİYİM OCAK ANNESİMİ :) HABERİ ŞUBATTA ALDIK AMA MALUM OCAK HAMİLELİK BAŞLANGICIM :)

Son düzenleme:

Sizinde hayırlı olsun. Inşallah cumlemiz saglikli bir sekilde alırız bebisimizi kucagimiza. Kaç haftalik oldunuz? Benim 6si adet gunumdu hcg 212 çıktı ertesi gün 489 çıktı. 15i doktora gitcem umarım görürüz keseyi. Ilk gebelik olunca çok merak ediyorum :)) bulantim simdilik çok rahatsız etmiyor ama zamanla artar mi bilmiyorum. Kokulara karşı hasaslastim herseyin kokusunu fazlaca alıyorum.

BENİMDE 7+2 OLDU BU GÜN.İKİNCİ GEBELİGİM AMA MALESEF İLKİNİ DIŞ GEBELİK YAŞADIM İNŞALLAH BU KEZ SIKINTISIZ GEÇER. KESEMİZ GÖZÜKTÜ ÇOK ŞÜKÜR.HAFTA SONU KALP ATIŞLARINI DİNLEMEYE GİDECEGİZ.İLK BEBEKLER EN ZOR OLANI SANIRIM :)
DIŞ GEBELİKTEN DOLAYI EPEY BİLGİ SAHİBİ ODUM.BETA DEGERLERİNİZ ÇOK GÜZL İLERLİYO BETA YÜKSELDİKÇE BULANTI ARTIYO GİBİ BUDA GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANACAK DEDİRTİYO MALESEF.15İNDE İNŞALLAH KESEN GÖZÜKÜR.BİZİDE HABERDAR ET :) BENDE DE BULANTI EPEY ZORLUYOR.HELE KOKULAR ÇOK FENA.RESMEN KÖPEKLERE ACIR OLDUM

Benim bulantım yeni yeni başlıyor ama dönüyor aman dünya başım duman diye şarkı soyleyesim var :)) ayakta olunca tüm gün. Inşallah haber ederim canım. Sende kalp atışlarını duyunca haberdar et :) insAllah saglicakla aliriz kucağımıza bebişlerimizi

cumartesi günü bebegimin kalp atışlarını duyamadık perşembe tekrar bakılacak yanlız doktorum eger yine duyamazsak kurtaj olabilecegimi söyledi :2: Tabi benim dünya başıma yıkıldı.bin bir umutla ne için gitmişken neyle karşılaştık.
Dün başka bi doktora daha muayene oldum.15 gün takip edelim kese falan güzel dedi.kanamada yok.
Allah ım korktugumuzu başımıza getirmesin inşallah.
Arkadaşlar bebegin kalp atışları en geç kaçıncı haftaya kadar duyulabilir.bilgisi olan varmı.

Canim benim kötü birsey dusunme bazen doktorlar yaniliyorlar. Ben forumda çok okudum. Tek bir doktorla sınırlı kalma. 8 hafyaya kadar bekliyorlar canım. Kaçıncı haftadasin?

canim benim kötü birsey dusunme bazen doktorlar yaniliyorlar. Ben forumda çok okudum. Tek bir doktorla sınırlı kalma. 8 hafyaya kadar bekliyorlar canım. Kaçıncı haftadasin?

bu hafta 7+6 haftadayız.pazartesi ikinci bi doktora gittim zaten.15 gün şans verelim bebegimize dedi.o biraz rahatlattı beni.hemen alınma fikri çok kötü yapmıştı:2:

bu hafta 7+6 haftadayız.pazartesi ikinci bi doktora gittim zaten.15 gün şans verelim bebegimize dedi.o biraz rahatlattı beni.hemen alınma fikri çok kötü yapmıştı:2:

Dua et canım hemen umutsuzluğa kapılma. Inşallah sağ saglim alırsın kucagina.

Suan 9 haftalik hamileyim tam sevinip kutlama yapamadim mide problemleri beni resmen hayattan soguttu
agladim dayanamadigim anlar cok oldu özellikle geceleri titremeyle gelen üsüme ve mide yanmasi beni bitirdi
umarim yakinda geçer ilk hamileligimde de böyle olmustu yandi kavurdu sonra bi sabah geçti gitti izi bile kalmadi...

bende de aynı problem var çok ağır yemekler yememeye dikkat ediyorum. midem yanınca ömrümden ömür gidiyor...

Selam ben de aranıza yeni katıldım Şubat ayında öğrendim hamile olduğumu, beklemiyordum bi kısa şok oldum :) herkes için hayırlısı olsun Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar

Şu anda 14 hafta olduk:) Geçen haftaya dek hastanelerde mahvoldum.Kasık ağrılarım geçmeyince alsancak devlet hastanesindeki doktor tepeciğe git dedi gittim.Tabi bu tavsiyeden önce 10+10 birde 30 günlük heyet raporu banamısın demedi.Boşa geçmiş 50 gün.Tepeciğe gittim ilk ultrasonda hastaneye yatırdılar.Meğer plasentanın arkasında kanama ( hematom) varmış.Damar yolundan iki iğne ,4 tüp kan,Kalçadan kanamayı önleyici bir iğne daha.Tahlil ultrason gayet iyi.Fakat gel gelelim iki doktor haricinde iki gün boyunca tecrübeli bir doktor yoktu.Hastabakıcı bebeği öldüğü için kürtaj yapılan narkozlu hastayı yatağına yatması için bağırması ve azarlaması isyan ettirdi.Temizlik işçileri bile odalara girerek bağırma tonunda hastaları azarlıyorlar.Es kaza bir eşyan yatağın yanında yerde olmasın.En acısı ise taburcu kağıdını yatağında bekleyen kadıncağızı temizlik görevlisinin kalksana daha ne yatıyorsun diye çıkışıp yeni hastaya çarşaf koymasıydı.Koydukları çarşaflarda çoğu büyüklü küçüklü kanlı birde.Velhasıl müthiş bir otorite boşluğu hastabakıcı ve temizlikçilerin yönetimi ele almasına sebep olmuş.Bunca maceradan sonra bugün burnumun ucundaki karataş hastanesine gittim.Tüm tahlil ve sağlık geçmişimi kayda alan doktorum son derece dikkatli ve detaylı bir ultrason taraması yaptı.Odasına girdiğim anda kibar ve ilgili tutumuyla sempatimi kazandı.Tartı,tansiyon,kalp atışımda kayda alındı hemen.Bu esnada sürekli soru- cevap -bilgi aktarımı üçlemesi hayatımda bir doktorla yaptığım konuşmaların en uzunu ve en sohbet havasında olanıydı.Tüm sorularımı sabırla dinleyip bitirdikten sonra başka sorumun olup olmadığını da sorması çok hoş bir davranıştı.Kısacası hastanem Karataş hastanesi doktorum Osman Çelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…