Çok güzel yazmışsın cnm valla aynı duyguları paylaşıyorum, evet bebek sahibi olmak çooook güzel bi duygu olabilir ama şuan hem çok yeni hemde korkutucu bi yanı var bütün hayatın
Ahhh su endiseli kadinlaaaaar:) biriside ben tabi. Bu tarz duygular mutlu olmamimizi engelliyor iste:) yinede gun gectikce alisiyor gibi insan. Rabbim istyeyen herkese evlat nasip etsin. Su aralar tek sikintim folik asit icemem. Içtiğim gun 2 gun bisey yiyemiyorum... sende de oluyor mu??
bendeee 5 hafta 5 günlük hamileyimmmmmm :)))
bende 4hafta 6 günlük hamıleyım ................ 2. bebegım rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın . dr henüz gıtmedım daha ultrasonda bellı olmaz dıye 1 hafta daha bekleyim dıyorum .kısmettse bebegımı gorurum ınsallah:)
Merhaba, bende bugün gittim doktora hanımlar keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışlarını duyarız inşallah.. 5 haftalığız:)
Ben 4 hatalikken keseyi gordum degerim 784,5 du.gecen persembeydi.kalp atislarini ne zaman duyabiliriz acaba?? Cok merak ediyorum
ay ne güzel bende görürüm inşallah
İnşallah canım kaç haftalıksın
4+2 sanırım yada bir ben saymıyordum sürpriz oldu bana haftaya çağırdı doktor keseyi görürüz sanırım değil mi ?
Merhabalar canım seninle aynıyız ne güzel bebişlerberaber gelecek
Benim daha ilk bebeğim olunca gittim doktora dediğin gibi küçüçük bir kese göründü o kadar haftaya tekrar gidicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?