Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

hepınıze hayırlı olsun arkadaslar,benım de hamılelıgım 6.haftaya gırdı.dun kontrole gıttık ve bebısımın ılk kalp atıslarını duyduk.bu bır mucızeydı cok duygulu ve tarıfsız bır duygu.dahası 10 gun once doktora gıttıgımde kesesı daha yenı olusmustu ama 10 gun ıcınde oyle hızlı buyumus kı kesesının ıcınden mınıcık bellı oluyor artık ve kalbı olusmus.bu tarıfsız bır duygu rabbım herkese taddırsın ınsallah...

Merhaba hanımlar siteye yeni üyeyim bende 8 aydır bebek sahibi olmayı bekleyenlerdendim ve hamile olduğumu yeni öğrendim çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

2 gün önce bthcg tekrar bakıldı 440.1 bebeğim büyüyor inşallah.... 4 sene sonra kendiliğinden gelen mucizem hoşgeldin sefalar getirdin anneciğine sıkı sıkı tutun yavrum hiç bırakma baban ve ben seni çok seveceğiz ....KASIMDA SENİ KUCAĞIMA SAĞLIKLA HUZURLA ALABİLMEK DİLEĞİYLE SENİ ÇOK SEVİYORUM...GÜZEL YAVRUM...

bende 4hafta 6 günlük hamıleyım ................ 2. bebegım rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın . dr henüz gıtmedım daha ultrasonda bellı olmaz dıye 1 hafta daha bekleyim dıyorum .kısmettse bebegımı gorurum ınsallah:)

Merhabalar canım seninle aynıyız ne güzel bebişlerberaber gelecek
Benim daha ilk bebeğim olunca gittim doktora dediğin gibi küçüçük bir kese göründü o kadar haftaya tekrar gidicem canım

Merhaba, bende bugün gittim doktora hanımlar keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışlarını duyarız inşallah.. 5 haftalığız:)

Ben 4 hatalikken keseyi gordum degerim 784,5 du.gecen persembeydi.kalp atislarini ne zaman duyabiliriz acaba?? Cok merak ediyorum

4+2 sanırım yada bir de olabilir ben adet tarihimi tam hatırlamıyorum saymıyordum haftaya gidecegiz ama keseyi görürüz sanırım değil mi?

Merhabalar canım seninle aynıyız ne güzel bebişlerberaber gelecek
Benim daha ilk bebeğim olunca gittim doktora dediğin gibi küçüçük bir kese göründü o kadar haftaya tekrar gidicem canım

Himmm ne guzel cnm beraber olmamiz benim dedigim gibi 2. Hamileligim daha onceki tecrubelerime dayanrarak 6 haftalik olsun gitmeyi dusunuyorum.saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz inşallah

Kizlar 5 haftalik hamileyim biraz mide bulantilarim ve arada bir bas donmelerim basladi ve sag kasik agrisi cekiyorum arada sizlerde nasil bir etki oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…