2-3 haftalık en fazlason adet tarihine bakılırsa 4w 5 günlük görülüyor ancak okadarlık kesinlikle değil en fazla 3 haftalık diye düşünüyorum sizce değerim nasıl inşallah bebişimizi kucağımıza sağlıkla alırız
Arkadaslar, BAT 7 Mart, yani 4 gün var. ama benim asırı kasık ağrılarım var, göğüslerim hassaslaştı, yemeklerden sonra mide bulantılarım oluyodu, şüphelendim.
Hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne olmam gerektiği için gebeliğimi erken öğrenmeye çalıştım, cuma günü idrar testi yaptım ama bişey yoktu.
Bu sabah ilk idrarımla 2.testimi yaptım ve 5 dk.içinde çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm :)
O kadar mutlu oldum ki anlatamam, ama korktum da test mi hatalı falan diye, şuan hem mutlu hem tedirginim.
Birazdan gidip kan testi yaptırcam, heyecandan ölmek üzereyim
İnş.bi hata falan çıkmazda aranıza katılırım :)
Ayyy hadi inşallah
Guzel haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucagınıza alabilmeyi nasip etsin inşallahh:)2-3 HAFTALIK EN FAZLASON ADET TARİHİNE BAKILIRSA 4W 5 GÜNLÜK GÖRÜLÜYOR ANCAK OKADARLIK KESİNLİKLE DEĞİL EN FAZLA 3 HAFTALIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE DEĞERİM NASIL İNŞALLAH BEBİŞİMİZİ KUCAĞIMIZA SAĞLIKLA ALIRIZ
hayırlısı olsun inşallah sizin için dua ediyorumkızlar ben de varım aranızda galiba4 gündür idrar testi yapıyorum farklı marklardan pozitif çıkıyo bugün kan verdim akşam 5 te çıkıcak sonuçlar. idrar testi yanılıyo olamaz dimi? çok heyecanlıyımm:18:
Hayırlı olsunbende hamileyimmmmm hcg 12992.bebeişimm gelenziiiii =))
hayırlı olsunKızlaaaaaarrrrrrrrrrr
Az önce geldim hastaneden :)
Adetime 4 gün kala kanda değerim 50 küsür çıktı. Doktorda bana hayırlı olsun gebesin dedi :)
Sanki değer düşük gibi geldi bana ama daha günüm geçmedi sonuçta, kişiden kişiyede farklılık gösteriyor. Üstelik doktorum ultrasonla baktı ve güzel rahim kalınlaşmış dedi :) 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi artışı görmek için, 10 gün sonrada kese için çağırdı :)
İnşallahh bi aksilik çıkmaz
Sanırım benide aranıza alabiilirsinizzzzzzzzzz
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
Az önce geldim hastaneden :)
Adetime 4 gün kala kanda değerim 50 küsür çıktı. Doktorda bana hayırlı olsun gebesin dedi :)
Sanki değer düşük gibi geldi bana ama daha günüm geçmedi sonuçta, kişiden kişiyede farklılık gösteriyor. Üstelik doktorum ultrasonla baktı ve güzel rahim kalınlaşmış dedi :) 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi artışı görmek için, 10 gün sonrada kese için çağırdı :)
İnşallahh bi aksilik çıkmaz
Sanırım benide aranıza alabiilirsinizzzzzzzzzz
Ayyyyy canim benim hayirli uğurlu olsun
Degerinin dusuk olmasindan korkma,gec yumurtlamissindir ve buyuk bir ihtimalle gec döllenmiştir yumurta
Allah nazarlardan sakinsin canimmmm
Dün gece predictor ile test yaptım sonuç pozitif çıktı bugün de tedbiren hastaneye gidip kan verdim.beta HCG değerlerime bakılması için hadi bakalım inşaallah kanda da aynı sonucu görürüm.ilki düşük olmuştu Rabbim hayırlısıyla bana ve tüm isteyenlere anneliği nasip etsin.
Allahin zoruna gitmesin ama bende havalara ucmuyorum yani( niye bende herkes kadar heycanlii degilim diye kendimi sorguluyorum bu sefer. Eee nasil hissediyosun diye soruyorlar yani istee hamileymisimm guzel bi duygu diyorum. Ya ne kadar rahatsin diyorlar:) ay aglssammi gulsemmi. Hergun 24 saat heycam duymak mumkun degilkiii. Hele bi buyusun karnimizda bi hissedelim yaniii:)) sonraaaa:)
Teşekkürler,
Doktor hemen folik asite başlattı benim planlarımda da önceden başlamak vardı ama doktora gitmeden hamile kaldım, kısmet değilmiş:)
Multivitamine başladınız mı? Beslenme konusunda da çok ekstra bişey yapmıyorum, yani yememem gereken şeyleri yemiyorum onun harici süt,ceviz,meyve, sebze ağırlıklı beslenmeye ve et / balık hafta da iki kez yemeye çalışıyorum.
Merhaba ben de yeterinceden fazlasiyla basliyorum hamilelige :) ben de almak istemiyorum.folik asit dışında ilaç kullanmıyorum ben cnm :) aynın senin gibi beslenmeme dikkat ediyorum 3 ay kilo almamaya çalışıcam zaten yeterince fazla kilom var doğuma yuvarlanarak gitmek istemiyorumabur cuburu tam olarak çıkardım hayatımdan bakalım nereye kadar böyle gidicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?