Şubat 2014 de hamile olduğunu öğrenenler

2-3 HAFTALIK EN FAZLASON ADET TARİHİNE BAKILIRSA 4W 5 GÜNLÜK GÖRÜLÜYOR ANCAK OKADARLIK KESİNLİKLE DEĞİL EN FAZLA 3 HAFTALIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE DEĞERİM NASIL İNŞALLAH BEBİŞİMİZİ KUCAĞIMIZA SAĞLIKLA ALIRIZ

kızlar ben de varım aranızda galiba 4 gündür idrar testi yapıyorum farklı marklardan pozitif çıkıyo bugün kan verdim akşam 5 te çıkıcak sonuçlar. idrar testi yanılıyo olamaz dimi? çok heyecanlıyımm:18:

Ayyy hadi inşallah
Guzel haberlerini bekliyoruz

Ayyy hadi inşallah
Guzel haberlerini bekliyoruz

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrr
Az önce geldim hastaneden :)
Adetime 4 gün kala kanda değerim 50 küsür çıktı. Doktorda bana hayırlı olsun gebesin dedi :)
Sanki değer düşük gibi geldi bana ama daha günüm geçmedi sonuçta, kişiden kişiyede farklılık gösteriyor. Üstelik doktorum ultrasonla baktı ve güzel rahim kalınlaşmış dedi :) 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi artışı görmek için, 10 gün sonrada kese için çağırdı :)

İnşallahh bi aksilik çıkmaz
Sanırım benide aranıza alabiilirsinizzzzzzzzzz

hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucagınıza alabilmeyi nasip etsin inşallahh:)

hayırlısı olsun inşallah sizin için dua ediyorum

bende hamileyimmmmm hcg 1299 2.bebeişimm gelenziiiii =))
Hayırlı olsun

hayırlı olsun

Ayyyyy canim benim hayirli uğurlu olsun
Degerinin dusuk olmasindan korkma,gec yumurtlamissindir ve buyuk bir ihtimalle gec döllenmiştir yumurta
Allah nazarlardan sakinsin canimmmm

kızlarrrr ben de aranıza katıldım çok mutluyum ..cuma günü kan testi yaptırmıştım 162 çıktı değerim bugün de sonuç 689 . hala şaşkınım...ama daha
kese gözükmez diye 2 hafta daha bekle öyle kadın doğuma görün dedi sağlık ocağındaki doktor ve ebe şu anda 4 haftalıkmış daha

Ayyyyy canim benim hayirli uğurlu olsun
Degerinin dusuk olmasindan korkma,gec yumurtlamissindir ve buyuk bir ihtimalle gec döllenmiştir yumurta
Allah nazarlardan sakinsin canimmmm

Sağol canım benim, öyle mutluyum ki anlatamam.
İnşallah 4 ay önce yaşadığım o acı olayla tekrar karşılaşmam...
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

evetttttttttttttt kızlar sonucumu aldım ben de hamileymişim şükürler olsun rabbime. bi günlük gecikmeyle 183.6 çıktı sonucum düşük mü sizce?

Hayırlı olsun senin benim gibi bu ay hamile kalan tüm arkadaşlara.....
Bizde bu ay hamile kalan arkadaşlarla Kasım 2014 anneler grubundayız arzu ederseniz topiğimize bekleriz hem listemizi yapacak gönüllü annelerede ihtiyacımız var
Bekleriz mutlu oluruz ))

Sorry Listemiz az once yapılmış bende yeni gördüm ))
Topigimize bekleriz insallah taze anneleriz hepimiz çaya gelin kahveye gelin yatıya kalın ))
Hayırlı olsun hepimize insallah
Allah'a emanet olun..

Mide bulantısıyla basim dertte.Cumartesi gunu kontrolüm var ama o zamana kadar mide bulantısıve yanmasiyla basedebilmem için herhangi bir öneriniz var mi?Surekli cubuk kraker ya da havuç yiyordum ama artik bunlar da ise yaramiyor
Tecrubeli anne adaylari ya da bu konu hakkında bilgisi olan yârdim edebilri mi lütfen??

Benim 2. hamileliğim ilkini agustos ayında kaybettim kalp atışları oluşmamıştı.. şimdi tekrar hamileyim ve aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza..

Çok güzel yazmışsın cnm valla aynı duyguları paylaşıyorum, evet bebek sahibi olmak çooook güzel bi duygu olabilir ama şuan hem çok yeni hemde korkutucu bi yanı var bütün hayatın değişiyor daha şimdiden hemde.... Belki daha çok hissetmeye başladığımda daha iyi hissederim kendimi ama şuan daha çok endişe doluyummmmmmmmmmmmmmm

folik asit dışında ilaç kullanmıyorum ben cnm :) aynın senin gibi beslenmeme dikkat ediyorum 3 ay kilo almamaya çalışıcam zaten yeterince fazla kilom var doğuma yuvarlanarak gitmek istemiyorum abur cuburu tam olarak çıkardım hayatımdan bakalım nereye kadar böyle gidicek :)

Merhaba arkadaslar
Ben de hamilegimi 6 gündür hissediyordum
Bugun de tahlil sonucunu ogrendim:)
Ilk olacak nasipse..
Allah hepimize saglikla kucaklamamizi nasip etsin :))
Ben de tuhaf hissediyorum şaka gibi.. inaninca biraz hüzünlü biraz mutlu biraz endiseli biraz anaç. .. :)))

Merhaba ben de yeterinceden fazlasiyla basliyorum hamilelige :) ben de almak istemiyorum.
İnşallah biz almayiz bebisler alsin :)

merhaba kızlar ben de şubatta hamile kaldım beklemiyordum onun için uzun süre şoktan çıkamadım çünkü korunuyorduk ilk başta zamansız olmasından dolayı üzüldüm kızımı yeni büyüttüm işim çok yoğun ama Allah'ın takdiri bebeğim kısmetiyle gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…