Hemen yapcaklar canım bekleme yokSlm cnm hayırlısı cnm peki hemen yapıyolarmı 1 ay bekletiyolarmı
Hemen yapcaklar canım bekleme yok
7 gün baya erken ama belli de olmaz tabii. Her bünye farklı. Yapmaya devam et bakalım, gittikçe koyulaşacak mı çizgi?Evet ya...ben hayatta dayanamam sizin kadar...
Ben neyse halim ciksin falim der bakarim....galiba fazla gercekci olamamdan...ne yersiz uzuleyim ne de yersiz umutlanayim...neyse o olsun isterim...(Benim evde 50 kadar hassas (5iu) hamilelik testi var. Cok ucuza almistim internetten 5-6 dolar falandi, o yuzden hamilelik testi yapmak ben de pek baski yapmiyor..)
Bu arada az once bir test yaptim ve cok hafif bir cizgi cikti...Esim bile gorebildi......kafam karisti...asilama geceli 7 gun oldu...ignenin etkisinin gectigini biliyorum cunku diger teslerim hep negatif...belki de test bozuk deyip dusunmemeye calisiyorum. (aslinda fotografini cektim ama simdi gereksiz aksiyon olmasin. Bozuk testir degil mi... )
7 gün baya erken ama belli de olmaz tabii. Her bünye farklı. Yapmaya devam et bakalım, gittikçe koyulaşacak mı çizgi?
bende göğüs ağrısı bir iki gündür var zaten. 7. günde hiç belirtim yoktu. her bünyeye göre değişebilir tabii.bu arada ben de hic gogus hassasiyeti yok...sabah adet sancisi gelecek gibi bir sey hissettim...ogleden sonra ise sol tarafimda batma ve sislik hissediyorum...
bende göğüs ağrısı bir iki gündür var zaten. 7. günde hiç belirtim yoktu. her bünyeye göre değişebilir tabii.
Canim normalde adet olduktan 14 gün sonra yumurtlanir senin bi kaç gün erken oldu herhalde. Ve yumurtladiktan 14 gün sonra adet olunur.yani sen geçen ayki adetin e göre hesaplamamalisin adet olduğun gün üstüne 14 bekleKızlar bir şey soracağım. Benim son adet tarihim 25'i. Fakat aşılama 7'sinde oldu. Çünkü yumurta beklediğimizden yani son adet tarihin göre erken gelişti. Böylece yumurtlama da öne gelmiş oluyor değil mi? Çünkü 25'inde adet olacak olsam aşılamanın üzerinden 4 gün geçmiş oluyor. Siz ne dersiniz?
Anladım şimdi canım sağol. O zaman ya yarın adet günüm ya da çoktan geçti. İnşallah ikincisidir. Zaman geçmek bilmiyor resmen.Canim normalde adet olduktan 14 gün sonra yumurtlanir senin bi kaç gün erken oldu herhalde. Ve yumurtladiktan 14 gün sonra adet olunur.yani sen geçen ayki adetin e göre hesaplamamalisin adet olduğun gün üstüne 14 bekle
Ins geçmiştir cnm.test yapabilirsin ama benim doktorum adetin geçerse geçtikten 1 hafta sonra gel diyor çünkü öncesinde hiç bişi görünmüyor . Güzel haberlerini bekliyoruz o zamanAnladım şimdi canım sağol. O zaman ya yarın adet günüm ya da çoktan geçti. İnşallah ikincisidir. Zaman geçmek bilmiyor resmen.
Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Güzel haberler alırsın inşallah. Dr da bana ilk aşılamada çok umutlanma daha yolun başındayız dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için.Bugün 9.gün diğer aylardaki iğnenin etkisi de yok cok feci üşütmüşüm öksürük ateş boğaz ağrısı ilaç da içmiyorm bebek varsa diye ıhlamurla idare etmeye çalışıyorm.normalde iğne vuruldgm diger aylarda kasık ağrısı bel ağrısı olurdu ama şimdi kesildi ilk aşılamam zaten cok büyük umutlar beslemedm inş olur tabi bakalım bekleyip görcem.
Aslında doktrm cok olumlu konuştu hatta biz aşılama yapmıcaktk yaza kadar doktorm bekleyelim demişti klomen kullanıyordum 7 yumurta var cok iyi duruyorlar değerlendirelim dedi iğne için gitmiştim ne oldugunu anlamadan ertesi gün aşılamam oldu.gerci biz de problm eşimde morfoloji düşük sayı hız normalGeçmiş olsun. Hayırlı olsun. Güzel haberler alırsın inşallah. Dr da bana ilk aşılamada çok umutlanma daha yolun başındayız dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Slm cnm sende gögüs hassasiyeti ne zamndan beri var bendede var aşılamın 3. Günü başladı ve hala devam ediyo bnmde 7 . Günüm hayırlısı tabiSlmlar herkese öncelikle uzun zamandır bu siteyi ve sizleri takip ediyorum bende sizlerle aynı dertten muzdaripim subatin 13unde aşılama yaptirdim ve bugun 9 uncu gunum kacgundur feci bel ağrısı ve hafif bi kasık ağrısı felaket bi kabizligim var goguslerim sisti ve hafif hafif aciyor tabii bunlar hamilelik belirtisi diyemem olsun isterim o ayri tabii ve progesteron fitil kullaniyorum bu onunda yan etkisi olabilir boyle iste bekliyorumm ayin 27sinde test yaptir dedi dr sabretmeye calisiyorumm
Ins canım. Bekleyen herkes güzel haberler verirrHayırlısı olsun canım bende 12.de yaptırdım 5.6 gün dediğin ağrılar oldu ama suan yok ben adet olmazisem 1 hafta sonra gideceğim ayin 23 adet günüm hayırlısı inşaallah güzel haberler veririz
4 gündür var kolum degince acıyor sizlama filan yok amaSlm cnm sende gögüs hassasiyeti ne zamndan beri var bendede var aşılamın 3. Günü başladı ve hala devam ediyo bnmde 7 . Günüm hayırlısı tabi
canım inşallah test bozuk değildir ama ben adetim çok düzenli olduğu için iki gün geçti diye test yapmıştım ikinci çizgi silikte olsa çıkmıştı şimdi o silik çizgiden 11 yaşında kızım var :))) neden olmasın de miBana da cok erken geliyor, o yuzden test bozuk herhalde diye dusundum...Neyse simdilik heyecam yok...Zaten adet gunune kadar hersey degisebiliyor...kesin sonuc icin beklemeye devam...
canım inşallah test bozuk değildir ama ben adetim çok düzenli olduğu için iki gün geçti diye test yapmıştım ikinci çizgi silikte olsa çıkmıştı şimdi o silik çizgiden 11 yaşında kızım var :))) neden olmasın de mi
Kızlar malesef adet oldum. Belirtilere hiç takılmayın. Psikoloji çok yanıltabiliyor. Önceki adetlerime göre farklıydı belirtiler güya ama adet oldum işte. Beyin fizyolojiyi gerçekten çok etkiliyor. Nedense çok ümitlenmiştim. Ağlaya ağlaya bir hal oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?