Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok uzuldum canim...Allah gonlune gore versin ins, cok yipratma kendini...Insanin elinden bir sey gelmiyor ama yola devam...Insallah bebegin seninle olacak yakinda...
Amin sağol canım desteğin için. Gerçekten bu süreç yıpratıyor insanı. Aşılama böyleyse, tüp bebek sürecini düşünemiyorum. Her şeye rağmen Tabiiki yola devam inşallah. Nasipten ötesi yok. İnşallah senden güzel haberler gelir hayırlısıyla.

hayırlı sabahlar arkadaşlar.. bende 1. 5 senelik evliyim.. tedaviye başladık, yumurtlama sorunum var.. bişey sormak istiyorum, herkes Gonal f kullandığını yazmış genelde, bana dr. Merional 150 adlı iğneyi verdi. 8gündür kalçadan iğne oluyorum.. kafama takıldı, bu ilacı kullanan yokmu hiç ? fark varmı acaba içerikler aynımı ki? kullanan veya fikri olan varmı ? yumurtalarımda yeterince gelişmemiş, 4gün daha iğneye davam edip kontrole gideceğim.. yazarsanız sevnirim arkadaşlar.. Allah bu yolda hepimize yardım etsin inş.

Uzulme diycem canim ama bu sozde ne kadar teselli eder bilmiyorum , hakkinda hyirlisi olsun insallah. Yola cikarken 2 sonucada kendimizi hazirladigimizi soyluyoruz ama gonlumuz hep olmasindan yana oldg icin daha cok uzuluyoruz. Her adet hamilelige bir adim daha yaklasma bence. insallah rabbim cok bekletmez meleklerimize kavusturur bizi

Amin canim, bu ilaci bilmiyorum banada gonal f verdi dr. Ama buda o kategoride yumurtayi gelistirici bir ilac heralde. Her dr. Un tedavi yontemi farkli olabiliyor. belki burda o ilaci kullanan arkadaslar vardir yardimci olurlar sana. Allah yolunu acik etsin canim

Cnm iğneler haplara göre daha çok ve daha kaliteli yumurta geliştiriyor bi de en son doktorum dedi iğneler rahim duvarını daha güzel kalinlastiriyormus

Kızlar gün sayarken aşılama olduğumuz günü 1.gün mü sayıyoruz yoksa ertesi günden itibaren mi

Çok üzüldüm ama elimizden birşey gelmiyor inşallah bir dahaki sefere birşeye gerek kalmadan olur

Çok haklısım sağol canım. Bunları duymak bile moral veriyor. Doğru, adım adım ilerliyoruz inşallah. Az kaldı...

Bende bişey söylemek istiyorum ilk aşılama da çok zor tutması diyen arkadaşlar için tamamen şans,sorunun kimde olduğuna ve sorunun ne seviyede olduğuna bağlı sadece pozitif ve rahat olun..

caasilamam cpost: 39588317 .!.:
Bende bişey söylemek istiyorum ilk aşılama da çok zor tutması diyen arkadaşlar için tamamen şans,sorunun kimde olduğuna ve sorunun ne seviyede olduğuna bağlı sadece pozitif ve rahat olun..
Benim ilk asilamam canim. Her ne kadar dusunmiycem rahat olucam desemde aklimdan cikmiyor. Rabbim ne derse o olacak. Arafta gibiyim tutmazsa cok uzulucem biliyorum ama yola devam edicem..

Bugun 6 yumurta gibi dedi doktor en büyüğü 16 mm perşembe veya cuma asilama dedi ins Şubat sonu asilamasi olaca

Bugun 6 yumurta gibi dedi doktor en büyüğü 16 mm perşembe veya cuma asilama dedi ins Şubat sonu asilamasi olaca

Hayirlisi olsun canim, benim dr.um 3 ten fazla yumurta olursa asilama yapmiyor. benim 2 yumurtam vardi ancak olgun seviyede olanlar onlar, ardindan gelen kucuk yumurtalarda vardi. Seninde hepsi olgun seviyede degildir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…