Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıracak olan arkadaşlar gelsin bakalım bebişler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi kızlar yok mu bize müjde verip umutlandiracak kimse ????
Bugün 3. Günüm ne kanama oldu ne ağrim oldu ne batma var.sadece ilk gün şişlik vardı.zaten belirti olursa da ilaçlara yorucam...

Hadi kızlar yok mu bize müjde verip umutlandiracak kimse ????
Bugün 3. Günüm ne kanama oldu ne ağrim oldu ne batma var.sadece ilk gün şişlik vardı.zaten belirti olursa da ilaçlara yorucam...
çok isterdim ama ben adet oldum inşallah siz bana umut olursunuz. İnsan nasıl hazırlanır bilmiyorum ama çok kaptırmamaya çalışın gerçekten canı yanıyo

çok isterdim ama ben adet oldum inşallah siz bana umut olursunuz. İnsan nasıl hazırlanır bilmiyorum ama çok kaptırmamaya çalışın gerçekten canı yanıyo
Canim senin adına çok üzüldüm. Ama üzülme diyemem tabiki üzülmemek mümkün değil sadece kendini yipratmamalisin. Ben bir yıldır alıştım galiba her ay negatif olmasına. Sadece cevremdekileri görmek beni üzüyor o kadar hayırlısı olsun hepimiz için ...

Arkadaslar şimdi doktordan çıktım. 3-4 yumurtam vardı aşılamada. Biri çatlamamış kist olmuş. Bu ay bekleyeceğiz o yüzden 1 ay ara verdik. Hayırlısı Allahtan herseyin.

Merhaba arkadaşlar ben de dün aşılama yaptırdım ama bu benim 3. aşılamam ve hareketli sperm sayısı az olduğu için ihtimal az malesef. Tabii Rabbim ol derse olur Allahtan umut kesilmez. Bu aşılama da tutmazsa tüp deneyeceğiz.

hayırlı olsun canım benim ilk aşılanamdı 20-23 çaplarında 3 yumurta %82 hareketli sperm sonuç negatif bu değerlerde hikaye yani dediğin gibi Allah ol deyince ancak inşallah sana ve diğer bekleyen arkadaşlara bu ay ol desin sonraki ay da bana desin :)

Arkadaslar ben adet olmadim ama testimde 1.1 cikti yani hamile degilim ins sizin hayir haberinizi alirimm drum adet olunca gel dedi ya asilama yapacak yada bi ay bekliycekmisiz

uzuldum canim, senden de guzel haber gelmedi hayirlisi yapacak bisey yok. Bu ay kimsenin asilamasi tutmadi galiba, ayin son gunu.. az kaldi benimde canim yanacak galiba

Benm 2 3 günüm kaldı 31 günde bir adet oluyorm genelde adet öncesi belirtilerm var göğüslerim şişti biraz test de yapmıyorum beklicem bakalım benimle aşılama olanlardan bazıları adet oldu inş en kısa sürede alırsnz güzel haberler rabbm yardımcımız olsn.

uzuldum canim, senden de guzel haber gelmedi hayirlisi yapacak bisey yok. Bu ay kimsenin asilamasi tutmadi galiba, ayin son gunu.. az kaldi benimde canim yanacak galiba
belli olmaz canım inşallah senin canın yanmaz bakarsın tutar. Diyelimki tutmadı tekrar yaptırırız napalım.tek denemede tüp bebekle ikiz doğuran arkadaşımda var 4 aşılama 6 tüp bebekten sonra doğuranda düşün artık durumumuzu yada Allaha tam teslimiyet başka çar

Bir an icimden girmek gelmedi topige...ne cok negatif geldi bu ay...etkilenmemek elde degil gercekten...

Bende degisen bir sey yok...Adet olmadim, bir kac gundur progestron almamistim lekelenme falan da olmadi.. Dun aksam yine sol tarafimda batma basladi. Esimde kizdi tabi progestron lamdigimi anlayinca...artik o kizinca dun gece yine progestron aldim...Pazartesi bekliyorum ama ne dense icimde bir heyecan yok...

Cnm kaçıncı günün senin

Bu arada testleri buldum, hamilelik testinde yine o aptal silik cizgi cikti ama pek koyulasmis diyemem..o yuzden de umidim cok yok...

Bu arada testleri buldum, hamilelik testinde yine o aptal silik cizgi cikti ama pek koyulasmis diyemem..o yuzden de umidim cok yok...
Benm bildigim silik çizgi varsa gebelik vardir bebk olmasa silik çizgi bile çıkmaz hatta bazen varken bile idrarda geç çıkabiliyor bence umudun olsn

Benm bildigim silik çizgi varsa gebelik vardir bebk olmasa silik çizgi bile çıkmaz hatta bazen varken bile idrarda geç çıkabiliyor bence umudun olsn

Evet oyle ama eger tam tutunamamissa genelde test koyulasmiyor..benim korkumda o iste...hem var gibi hem yok gibi...cok arada kaldim...

Hassas testler adet gecmeden gosterebiliyor...benim kullandigimda cok hassas bir test...neyse artik pazartesi dananin kuyrugu kopacak insallah hayirli oluur sonuc..bu arada hala atesim de normalin ustunde..o biraz beni umutlandiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…