Öğretmenim ben okul varken tüp bebek cok zor olur o yüzden Haziran gibi olursa benm için iyi olur.klomen kullanmakta ne kadar yararlı olur bilmiyorm cok yumurta oluyor 4 aydr ziyan oluyor sonucta rezervmi azaltıyorarami vereceksin canim tedaviye? Bende ne yapicam diye dusunup duruyorum. Asilama bile fiziken ruhen yipratti beni, tup bebege bile cesaretim kalmadi sanki ote yandan 3 gun once benden sonra evlenen bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim. Arkadasim icin bile sevinemiyorum nasil bir yikim yasiyorum tarifi yok. cok agladim gozyaslarimin coguda icime akti...Hamile haberi almak gormek cok canimi yakiyor Kimseye bisey soyleyememek hep icine atmak...hadi artik sen dusunmuyormusun, aa cocuk yokmu hala vs sorularini duymaktan biktim artik. Yasimda kucuk degil, evlenelide epey oldu. Hem benim icin hemde disaridan bakildiginda hala cocuk sahibi olmamamk bi anormallik oldugunu dusunduruyor insanlara.hernekadar saklasam gecistirsemde olmadigini anliyor insanlar..
Canim bana sen hamilesin gibi geliyor, inan bastan beri oyle bi his var icimde. Aksi olsa simdiye adet olurdun. Lekelenmede implantasyon kanamasi olabilir. Hadi az kaldi yarina kadar sabret, insallah iyi haberlerini bekliyorum. Ogrenir ogrenmez bize de haber ver. Bu ay bu kadar olumsuzluktan sonra umudumuz sensin:)Benim dun cok hafif pembe bir lekelenmem oldu, sadece peceteye gelecek kadar... Kesin adet olucam dedim, pedi hazirladim ama devami gelmedi...Progesteron almayacaktim ama esim kizinca aldim yine...Bugun yine kahverengi lekelenme var...Hamilelik testinde de silik cizgi yine cikti, dune gore sanki daha belirgindi...tam kafayi yeme noktasindayim...Aceba uzerine gormek dedikleri bu mu? Yarin sabah kanda kesin sonucu ogrenicem...Bazi websitelerine baktim, benim yasadigim gibi durumda olan 3 kadindan ikisi hamileymis... Insallah benimki de mutlu sonuc olur ama cok umudum kalmadi...
Hic klomen kulanmadim bilmiyorum, ama dedigin gibiyse bosuna rezervden kullanmis olma tabiÖğretmenim ben okul varken tüp bebek cok zor olur o yüzden Haziran gibi olursa benm için iyi olur.klomen kullanmakta ne kadar yararlı olur bilmiyorm cok yumurta oluyor 4 aydr ziyan oluyor sonucta rezervmi azaltıyor
Bencede sen hamilesin canim, yarina az kaldi. Guzel haberlerini bekliyoruz. Ilk hamisimiz geliyor Allahin izniyleBenim dun cok hafif pembe birIlkkelenmem oldu, sadece peceteye gelecek kadar... Kesin adet olucam dedim, pedi hazirladim ama devami gelmedi...Progesteron almayacaktim ama esim kizinca aldim yine...Bugun yine kahverengi lekelenme var...Hamilelik testinde de silik cizgi yine cikti, dune gore sanki daha belirgindi...tam kafayi yeme noktasindayim...Aceba uzerine gormek dedikleri bu mu? Yarin sabah kanda kesin sonucu ogrenicem...Bazi websitelerine baktim, benim yasadigim gibi durumda olan 3 kadindan ikisi hamileymis... Insallah benimki de mutlu sonuc olur ama cok umudum kalmadi...
Canim bana sen hamilesin gibi geliyor, inan bastan beri oyle bi his var icimde. Aksi olsa simdiye adet olurdun. Lekelenmede implantasyon kanamasi olabilir. Hadi az kaldi yarina kadar sabret, insallah iyi haberlerini bekliyorum. Ogrenir ogrenmez bize de haber ver. Bu ay bu kadar olumsuzluktan sonra umudumuz sensin:)
Bencede sen hamilesin canim, yarina az kaldi. Guzel haberlerini bekliyoruz. Ilk hamisimiz geliyor Allahin izniyle
Asilama icin ne kullandn canim sen normalde her ay bi yumurta oluyor ya yumurta gelistirici igne ya da haplarla birden cok oluyor benm cok oluyor yani tutmadı da 4 kez kullandm sonuncuda aşılama oldm işteHic klomen kulanmadim bilmiyorum, ama dedigin gibiyse bosuna rezervden kullanmis olma tabi
Sadece bu ay asilama icin gonalf igne yaptim canim. Adetimin 4. Gunu basladim 75 doz ile 6 gun kullandim. Daha oncedende boyle bir tedavi olmadigim icin hic hap klomen falan kullanmadimAsilama icin ne kullandn canim sen normalde her ay bi yumurta oluyor ya yumurta gelistirici igne ya da haplarla birden cok oluyor benm cok oluyor yani tutmadı da 4 kez kullandm sonuncuda aşılama oldm işte
Anladm canım haplarda sabah akşam içiliyor genelde 5 gün içiyorsn sonra iğne vuruluyorsun doktrn söylediği gün yumurta geliştiriyor.aşılamadan önce doğal yolla denedk öyle ama nasip değilmiş henüzSadece bu ay asilama icin gonalf igne yaptim canim. Adetimin 4. Gunu basladim 75 doz ile 6 gun kullandim. Daha oncedende boyle bir tedavi olmadigim icin hic hap klomen falan kullanmadim
Yapilmasi gereken ne varsa deniyoruz canim gerisi nasip kismet.. bakalim nasibimizde ne var?!Anladim canim ilaclarda sabah akşam içiliyor genelde 5 gün içiyorsn sonra iğne vuruluyorsun doktrn söylediği gün yumurta geliştiriyor.aşılamadan önce doğal yolla denedk öyle ama nasip değilmiş henüz
Sarojo bugun dr.a gidecekti, ondan bekliyoruz guzel haberi insallah. Baska kimse varmi bilmiyorum. Bastan liste yapsaydik takibi daha rahat olurdu...bugün test yaptrcak arkadslar vardr umarm güzel haberler almıssnzdır.bugün adet belirtim arttı yarın regl günüm zaten dün testte negatf cıkmstı
yarın adet olmazsın inşallah îdrar testî yanıltmışda olabîlir önemli olan kan testi. Bu arada bende öğretmenim bu ay ikinci aşılama yapılacak kısmetse hazirana kadar nasılsa tüp bebek deneyemeyiz bol bol aşılama yaparız diyodum :)) daha ilk denemede kendimden geçtim.bugün test yaptrcak arkadslar vardr umarm güzel haberler almıssnzdır.bugün adet belirtim arttı yarın regl günüm zaten dün testte negatf cıkmstı
yarın adet olmazsın inşallah îdrar testî yanıltmışda olabîlir önemli olan kan testi. Bu arada bende öğretmenim bu ay ikinci aşılama yapılacak kısmetse hazirana kadar nasılsa tüp bebek deneyemeyiz bol bol aşılama yaparız diyodum :)) daha ilk denemede kendimden geçtim.
Sarojo bugun dr.a gidecekti, ondan bekliyoruz guzel haberi insallah. Baska kimse varmi bilmiyorum. Bastan liste yapsaydik takibi daha rahat olurdu...
Kizlar ben arizonadayim, burda sabah 8:50 simdi...bir yarim saat kadar oldu kan vereli.Sonuc oglen cikacakmis...Yani turkiye saatiyle gece 2-3 falan olur..cok umutli degilim, lekelenme hem yogunlasti hem de rengi kirmiziya dondu, camasira geliyor artik...Atesim hala dusmedi, cervix de hala yukarida.....Normalde adet gunumde hem duser hemde cervix asagiya iner....tahminim gebelik olustu ama tutunamadi kuzucuk..simdi vicud atmaya calisiyor, zaten doktor demisti, eger saglikli ve guclu bir embriyo ise tutnur diye..herhalde yeterince guclu degildi...Idrar testi yapmadim, zaten kan testinde cikacak diye...Iste durumlar bu, cok ic aci degil yani.. Insallah guzel haber veren cikar, ama bende cok umit yok...
inşallah tutunmuştur.seninde tutunmadıysa (Allah korusun) şubat ayında kimsenin yüzü gülmemiş olacak.Kizlar ben arizonadayim, burda sabah 8:50 simdi...bir yarim saat kadar oldu kan vereli.Sonuc oglen cikacakmis...Yani turkiye saatiyle gece 2-3 falan olur..cok umutli degilim, lekelenme hem yogunlasti hem de rengi kirmiziya dondu, camasira geliyor artik...Atesim hala dusmedi, cervix de hala yukarida.....Normalde adet gunumde hem duser hemde cervix asagiya iner....tahminim gebelik olustu ama tutunamadi kuzucuk..simdi vicud atmaya calisiyor, zaten doktor demisti, eger saglikli ve guclu bir embriyo ise tutnur diye..herhalde yeterince guclu degildi...Idrar testi yapmadim, zaten kan testinde cikacak diye...Iste durumlar bu, cok ic aci degil yani.. Insallah guzel haber veren cikar, ama bende cok umit yok...
Belkide tutunmaya calisiyordur canim, Allah korusun dusuk tehlikesi olmasin. Dinlen yorma kendini. Hadi guzel haberlerle insallah...Kizlar ben arizonadayim, burda sabah 8:50 simdi...bir yarim saat kadar oldu kan vereli.Sonuc oglen cikacakmis...Yani turkiye saatiyle gece 2-3 falan olur..cok umutli degilim, lekelenme hem yogunlasti hem de rengi kirmiziya dondu, camasira geliyor artik...Atesim hala dusmedi, cervix de hala yukarida.....Normalde adet gunumde hem duser hemde cervix asagiya iner....tahminim gebelik olustu ama tutunamadi kuzucuk..simdi vicud atmaya calisiyor, zaten doktor demisti, eger saglikli ve guclu bir embriyo ise tutnur diye..herhalde yeterince guclu degildi...Idrar testi yapmadim, zaten kan testinde cikacak diye...Iste durumlar bu, cok ic aci degil yani.. Insallah guzel haber veren cikar, ama bende cok umit yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?