13 aydır bunu diyebilmeyi bekledim, hamdolsun kısmet oldu kızlar:
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
Canim hayırlı olsun çok sevindim darısı basimiza :)
darısı sizlere olsun inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 aydır bunu diyebilmeyi bekledim, hamdolsun kısmet oldu kızlar:
Canim hayırlı olsun çok sevindim darısı basimiza :)
Hayırlı olur inşallah canım. Bende gün sayıyom 27 şubatta yaptırdım aşılamayıSağolun kızlar; Rabbim tez zamanda hepimize en hayırlısından, en sağlıklısından evlatlar nasip etsin... Amin..
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin13 aydır bunu diyebilmeyi bekledim, hamdolsun kısmet oldu kızlar:
Hayirli olsun cnm benimm yarin 8 ci günüm asilamanin ve2 ci asilama zor tutuyorum kendimi yaaaSağolun kızlar; Rabbim tez zamanda hepimize en hayırlısından, en sağlıklısından evlatlar nasip etsin... Amin..
Hayirlı olsun canım cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasil etsin belirtilerin nelerdi bide kacinci gun test yaptin :)13 aydır bunu diyebilmeyi bekledim, hamdolsun kısmet oldu kızlar:
Ben de an itibariyle hasta oldum..sizde sorun neydi bizim esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı..benim de 2. Asilamamdi yine tutmadi ilk ikisi klomenle oldu bi defa daha denicem ama igneyle...tüp bebek icin cesaretim yok![]()
inşallah canım Allah gönlünden geçeni versin hayırlısıyla..Cok tesekkurler verdiğin bilgiler icin bende 3gün izin aldım is yerinden beklemedeyim .Insallah ben ve benim gibi bekleyen herkes senin gibi güzel sonuc aliriz![]()
canım testten teste değişir o.. benim 12. gün silik çıkan testim, öylesine yaptığım başka marka bir testte 14. gün negatif çıktı, ama ben kanımdan öğrenmiştim zaten, öylesine yapmıştım o testi.. çok ciddiye alma yani idrarı, yarın adet olmazsan kan testi yaptır derim ben.. hayırlısı olsun hakkında..Bende 26 şubatta yaptırmıştım aşılamamı bugün 15. Günüm. İdrar testi yaptım ama negatif çıktımoralim bozuldu ççok eğer tutsaydı silik de olsa çıkardı sanırım.Benim bat yarın bekliyorum artık
( Benim gibi olup sonradan hamile olan olmuşmudur acaba
((
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu, ben hala inanamıyorum doktor %10 şansın var çok ümitlenme demişti o yüzden öyle çok büyük beklenti içinde değildim ben.. Aşılamadan sonra rapor aldım 3 gün dinlendim evde, temizlik yapmadım ama yemeğimi falan yaptım kendimi yormadan.. Belirtilere gelirsek; benim ilk 7 gün kasık ağrısından başka hiçbir belirtim olmadı, onu da kullandığım jelin yan etkisidir diye düşündüm hep, çünkü en belirgin yan etkisi kasık ağrısı. sonra 7. günden sonra bende hafif göğüs ağrıları başladı ama öyle durduk yere değil, dokununca.. bir iki gün sonra bir sabah uyandığımda yürürken bile göğüslerimin sızladığını fark ettim, ama geçti sonra kalmadı.. bir de ben hastalanmadan birkaç gün önce leke gelirdi, oradan anlardım birkaç gün sonra hastalanacağımı ama gelmedi bu kez.. ilk evde idrar testi yaptığımda ayın 9 uydu ve akşamüstüydü. Yani aşılama olduğum günü saymadan ertesi günü 1. gün sayarsak 12. günde idrarda silik çıktı, sabah tekrarladım biraz daha belirgindi. sonra da kan testiyle teyit edildi işte 13. günde. inşallah sağlıkla devam eder, ve inşallah sizler de yaşarsınız bu sevinci, hepinize dua ediyorum..
Bende 26 şubatta yaptırmıştım aşılamamı bugün 15. Günüm. İdrar testi yaptım ama negatif çıktımoralim bozuldu ççok eğer tutsaydı silik de olsa çıkardı sanırım.Benim bat yarın bekliyorum artık
( Benim gibi olup sonradan hamile olan olmuşmudur acaba
((
Aminn canım cümlemize nasip etsin, inşallah gebesindir. Değilsen de can sıkmak yok pes etmek yok. Dr bana yüzde 10 şansın var dediği için ben pek ümitli değildim ve 2. Aşılama, sonra da tüpe odaklamıştım kendimi ama hamdolsun verdi Rabbim.. Bu bir mücadele, vazgeçmemek lazım, 2 ay önce histeroskopi ameliyatımı olurken bugün hamile olabileceğimi hayal bile edemezdim.. Binlerce şükür Rabbime, olmasa da pes etmeyin lütfenTeşekkür ederim canım hafta sonu da beklerim artık olmazsam pazartesi yaptırırım.Umarım dediğin gibidir..Bir buçuk yıldır bekliyorum zatenAllahım sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm
Amin canım... Dua etmez miyim tabiki ederim, Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin size.. Bol bol dua okuyun kızlar inanın çok faydasını göreceksiniz.. D vitamini çok önemli mutlaka ölçtürün ve 80 ile 100 arasında olsun değerleriniz. Günde 2 cevizi kırın yiyin, çiğ badem, çiğ fındık yiyin 3 er 4er taneyi geçmesin. Demiriniz eksikse mutlaka artırın, doğal bir pekmez bulun sabahları c vitaminiyle için ki emilim artsın, örneğin portakal suyuyla.. Her gün 20 dk da olsa yürüyün.. İnşallah tez zamanda Rabbim dileğinizi kabul eder, amin...Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah, bende 25 inde aşılama olmuştum ama dün 15. günüydü test yaptım tek çizgi çıktı, hala adet olmadım ben çatlatma iğnesinden sonra hep 14. veya 15. günü adet olurdum 2 gün gecikti olacak gibi ağrıda yok, dr 1 hafta daha bekle adet olmazsan tekrar test yap dedi çıkmadık candan umut kesilmez misali umutlanıyorum hala. bana ve diğer bekleyenlere dua et hamileler melekten sayılırmış