Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Benim 13. Gun idrar testi negatif yine tutmadi...ayak agrilarim da basladi demek ki adet yolda...hayirlsi.
ya bende neden varkiiiii, tutunmadımı bebeğim yoksa
Saol canım darısı başınızaHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, darısı da bize olsun inşallah Rabbim duy sesimizi..
benim cuma çatlatma iğnesi cumartesi 2.aşılama diye planlanmıştı bakalım kısmetse inşallah. Bunun dışınfa meryem suresi meryem ana otu falan derken zaman geçirmeye çalışıyorum hepimiz için dua ediyorum bî yürlü akışına bırakamıyorum Allah geniş hazinesinden birer küçük mucize göndersin hepimize înşallahKızlar son durumlar nedir ????
şafak doğan güneş:) heyecan dorukta beklemedeyim.. yarın haberleşirizKızlar son durumlar nedir ????
Yarın 14. Günüm ama bugün ağrısı azalan goguslerim ve 2 sivilcem var.bence bu ayda olmadı. Doktora son kez muayene olup birakicam tüp bebeğe kadar.yaza da ins ist a gidip tüp yaptiricam. Biraz kafa dagitayim. ..şafak doğan güneş:) heyecan dorukta beklemedeyim.. yarın haberleşiriz
sen ayın 25'inde olmamış mıydın aşılamayı? ben 25inde oldum, yarın 15. günüm olmuş olacak.. olmazsa da can sıkmak yok, vardır Rabbimin bir bildiği..Yarın 14. Günüm ama bugün ağrısı azalan goguslerim ve 2 sivilcem var.bence bu ayda olmadı. Doktora son kez muayene olup birakicam tüp bebeğe kadar.yaza da ins ist a gidip tüp yaptiricam. Biraz kafa dagitayim. ..
26. Sinda oldum cnm yarın 14 oluyor.can sıkmamak elde değil. Insan ister istemez hep umutlaniyor. Ama olmadiysa bu ay spor diyet gezmeler kafa dagiticam. 1 yıldır 15 gün bekle sonra bi 15 gün daha bekle.gun saymaktan 1 yıl geçmişte anlamadiksen ayın 25'inde olmamış mıydın aşılamayı? ben 25inde oldum, yarın 15. günüm olmuş olacak.. olmazsa da can sıkmak yok, vardır Rabbimin bir bildiği..
Yarın 14. Günüm ama bugün ağrısı azalan goguslerim ve 2 sivilcem var.bence bu ayda olmadı. Doktora son kez muayene olup birakicam tüp bebeğe kadar.yaza da ins ist a gidip tüp yaptiricam. Biraz kafa dagitayim. ..
Hayirli olsun canim insallah sorunsuz bi hamilelik gecirirsin, sen hangi asamada hamile kaldin peki
Benim komik ama popomda oluyor sivilce :) bugün iyice sinirlerim bozuldu ağladım. Esimde kızıyor çıkan sivilceye ağlıyorsun diye :) bugun ist medipol u aradim.sartlar uyuyor rapor alirsaniz 4000 dedi tüpe. Hayırlısı olsun tatlim ins güzel haberini alırız yarın :)sen yazınca dikkatimi çekti benimde adet olmadan bir hafta önce kadar çenemde kocaman bi sivilce çıkardı, istinasız her ay olmuştur ama bu kez küçücük bi sivilcem bile yok cildimde çok yağlıdır halbuki, bi yanım umutlu bi yanım sönük Rabbim mutluluk gözyaşları nasip etsin hepimize inşallah
Benim komik ama popomda oluyor sivilce :) bugün iyice sinirlerim bozuldu ağladım. Esimde kızıyor çıkan sivilceye ağlıyorsun diye :) bugun ist medipol u aradim.sartlar uyuyor rapor alirsaniz 4000 dedi tüpe. Hayırlısı olsun tatlim ins güzel haberini alırız yarın :)
Ben de an itibariyle hasta oldum..sizde sorun neydi bizim esimde sayi ve morfoloji sıkıntısı..benim de 2. Asilamamdi yine tutmadi ilk ikisi klomenle oldu bi defa daha denicem ama igneyle...tüp bebek icin cesaretim yokkızlar dayanamadım sabahtan kalkıp test yaptım ama sonuç negatif, ben artık tüp bebek bölümüne geçiyorum 3. aşılamayı kalbim kaldırmaz, yaptıramam bi daha, tek negatif benimdir inşallah bekleyen herkesinki tutar, tüpe geçen varsa orada görüşmeye devam ederiz öptüm hepinizi
Her şeyde vardır bir hayır sakın fazla üzme kendini bende ilk aşılamadan sonra hemen vakit kaybetmeden tüp tedavisinde başladım şuan yumurta gelişimi aşamasındayım, sabırla bekliyoruz.kızlar dayanamadım sabahtan kalkıp test yaptım ama sonuç negatif, ben artık tüp bebek bölümüne geçiyorum 3. aşılamayı kalbim kaldırmaz, yaptıramam bi daha, tek negatif benimdir inşallah bekleyen herkesinki tutar, tüpe geçen varsa orada görüşmeye devam ederiz öptüm hepinizi