amin canımmm hoş geldincanlar benım bebsılerde donduruldu adet olunca tıransver tedavısıne baslıycaz subat ortaları gıbı olcak hepımız pozıtıfı gorelım ınsallah
Insallah bi sorun cikmaz kardes..Şubat adetimle bende başlayacağım inşallah, tabi rahimde bir sorun görülmezse, yumurtam var ise..
Rahimde sıvı vardı onu aldırdın anladığım kadarıyla, inşallah canım aminn. Aralık ayındaki tedavim iptal oldu canım, az gelişti yumurtam, rahim duvarım çok inceydi, doktorum inofolic verdi onu kullanıyorum, adet oluncada duruma göre bakacağız dedi.Insallah bi sorun cikmaz kardes..
benim de yumurta az sivi vardi aldirdim simdi dort yumurta gorunuyor. insallah hayirli sonuclar alirsin kardes
kanalda sivi var di.. 20 gun oldu acik ameliyatla aldirdim... anladim kardes.. rabbim gonlune gore versin.. hayirlisi olsunRahimde sıvı vardı onu aldırdın anladığım kadarıyla, inşallah canım aminn. Aralık ayındaki tedavim iptal oldu canım, az gelişti yumurtam, rahim duvarım çok inceydi, doktorum inofolic verdi onu kullanıyorum, adet oluncada duruma göre bakacağız dedi.
anestezi altinda olmadi benimki.. ayiktimkızlar bırsey sormak ıstıyorum rahım filmi anestezi altındamı yapılıyor ben korkuyorumda.....
INSALLAH kardes.. RABBIM EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN INSALLAHinşallah hepimiz anne olucaz kızlar panik yok :) benimde maddi imkanlar sebebi ile iptal olmştu.inşallah fırsat olursa bu ay yaptırmak çoook sevinicem.dua edin kızlar
orasini bilemiyorum canim.. ama korkma oda gelir gecer canim.anesteziyle yaptıran yokmuu... ben anesteziyle yapabiliyorlarmış diye duymuştumm
Canım anestezi ile olanda var genelde anestezi ye gerek Duyulmuyor. Ben anestezisiz oldum eğer korkuyorsan canım doktora de anestezi ile çekeranesteziyle yaptıran yokmuu... ben anesteziyle yapabiliyorlarmış diye duymuştumm
sagol canım ıcımı rahatlattın, ben o koltuga bıle rahatsız olarak oturuyorum ımkansız anestesi olmadan yaptıramamCanım anestezi ile olanda var genelde anestezi ye gerek Duyulmuyor. Ben anestezisiz oldum eğer korkuyorsan canım doktora de anestezi ile çeker
Anestezili olunca dünya para veriyorsun, zaten çok kısa sürüyor, hemen röntgen çekiliyor duyulan ağrı çekilmeyecek bir ağrı değil, ilerde anne olacaksın inşallah, hamilelik var, doğum var inşallahki bizler gibi fazla tüp denemelerin olmaz. O zaman bu çekilen acılar hiç gözünde bile olmuyor, sadece sonuca odaklanıyorsun, tek olsunda diyorsun...anesteziyle yaptıran yokmuu... ben anesteziyle yapabiliyorlarmış diye duymuştumm
Canım o zaman anestezi ile yaparlar merak etme durumu izah et... gittiğin hastane yapmam derse başka hastaneye gidersin ama özel durumunu anlaT korktuğunu falan yapar stres yapma canımsagol canım ıcımı rahatlattın, ben o koltuga bıle rahatsız olarak oturuyorum ımkansız anestesi olmadan yaptıramam
anlatirim tabi...elif musaitsen bana sorununuzu gecirdiğin tedavi sürecini anlatırmısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?