Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım cok uzuldum, allahım emeklerını bosacıkarmasın ınsallah en yakın zamanda bebegını kucagına alırsın, ben normal yolla cocugumun olamıycanı bır hafta once ogrendım ve hala cok degısık bır psıkolojıdeyım. 29 unda ılk gorusmemı yapıcam merezle nasıl bır surec neler yapılıyor hem heyecanlıyım hem cok korkuyorum...

haklısın canım ama bılmıyorum, nekadar ucret farkı var acaba arasında..

özel hastanelerin hepsini araştır fiyat farkı çok oluyor, en uygunu bulmanı öneririm, tabi daha önce orada çektirmiş kişilerin yorumlarını almanı tavsiye ederim, devlette bu iş ücretsiz ama doktor derse yapar anca, senin istemenle zor .Ben çok oldu yaptıralı hatırlamıyorum ama topiklerden bak canım sana yardımcı olurlar.

anlayabiliriyorum canim.. allah karsina iyi doktorlar cikarsin canim.. cok para harcadim ben ve bu sonuclari gorene kadar cok surec gecti cok zor cokk.. psikoloji cok onemli.. ben kendimi cogu kez biraktim umitsizlige kapildim.. sen kalbini ferah tut ve bol dua et.. rabbim neylerse guzel eyler..hayirlisi olur insallah hakkinda.. cekilcek cilem mis cekiyorum.. Rabbim yuzumu guldursun hepimizin yuzunu guldurur insallah

ameliyat olmakla çok iyi yapmışsın, laparoskopi dediklerinden mi oldun peki. bir arkadaşın sana benzer sorunu vardı 4 tüp denemesinden sonra sorunlu olan tüpü alındı, inşallah bundan sonra hepimiz güzel haberler veririz inşallah.

amin canım burda sizinle konusmak , aynı sorunları yasayıp destek olan ınsanların olduğunu görmek cok güzel...

kızlar bırsey sormak ıstıyorum rahım filmi anestezi altındamı yapılıyor ben korkuyorumda.....
ben bir kere anestezi altında yaptırdım hiçbişey duymuyorsun zaten uyudugundan :) bikerede ayıktım tüpümün biri alınmıstı diğeride tıkalı çıktı..açıksa çok ağrı olmuyormus tıkalı olunca verilen ilaç gitmediğinden basınc oluyor haliyle biraz kasık agrısı oluyor benimde korktugum gibi değilmiş zaten çok kısa sürüyor korkma canım. teşhis için mutlaka rahim filmi çektirmelisin ona göre tedavin verilecek

sagol canım ben kendımı o koltukta bılekastıgım ıcın emınım anesteziyle yaptırırım cevabın ıcın tesekkurler...

ameliyat olmazsam tutunma cok dusuktu.. acik ameliyat...insallah

Benide listeye eklersen sevinirim. Benim transfer şubatta kaldi. bugün doktora gittim önümüzdeki hafta perşembe veya cuma yumurtalar toplanacak.Umarim herkesin tedavisi güzel geçer.

Hastaneler arasında ciddi fiyat farki oluyor.ben geçen sene 360 TL anestezisiz olani cektirdim. Sordugum yerlerin en pahalisi 1500 TL istedi.Ayni durum testler ve ilaçlar içinde geçerli.gonal f 450 mg ilaç 340 TL ben doktorun sayesinde 250 TL aldim.bir arkadaşım almadan önce pazarlik yap demişti.almadan önce bir kaç eczaneye danistim,hepsi indirim yapacağını belirtti. Bu arada durumunu bilmiyorum ancak hamile kalmama bilindik bir engel yoksa rahim filminden sonra hamile kalma kolaylaşıyor.

Bende anestezi ile 360 lira ya çektirmiştim benim ilaçlarım şu anda 800 lira tuttu hala devam ediyoruz ilaçlara 1000 lirayı bulur yada daha fazla aman canım bi kere bu yola girdin mi artık üçüne beşine bakmıyorsun hayırlısıyla olsunda diyorsun giden maddi olsun

Haklisin ancak bu konu istismara çok acik. Bizler evlat sahibi olabilmek için bütün imkanlarımizi ortaya koymaya haziriz ancak bunun kullanılması çok üzücü. Üstelik bir kerede sonuca ulasilsa hic sorun değil defalarca deneyenler oluyor.

Hayırlı uğurlu olsunnnn her gelen hamiş olsunnn insallahhhh ben transferim için regl olmayı bekliyorum aysonuna dogru olacak transferde subat 10 falan olur heralde

Bende çok heycanıyım aynen regl günümü bekliyorum şuan ama beklediğim için gelmiyor sanırım 8. 10 Şubat arası yumurta toplama işlemi gerçekleşecek. Gelişmeleri hep beraber yaşayıp göreceğiz. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Aynen öyle canım ama onlarda bunun farkındalar istismar olmasının sebebi bu elin mahkum bunu biliyorlar bu yola çıktıysan herşeyi göze alıyorsun o kadar sıkıntıyı evlat için çekiyorsun artık üçü beşi düşünmüyorsun zaten bunu da çok iyi kullanıyorlar Allahım emeklerimizi boş etmesin inşallah

Kızlar keşke hepimiz aynı doktorda olsaydık gerçi beklerken yanımdasınız açıp yorumlarınızı okuyorum oradaki gerginlikten uzaklaşıyorum sağolun varolun dün kontrole gittim herkes bekliyordu gergin suratsız bi tek ben gülüyordum hak vermiyor değilim benimle beraber bi tane genç arkadaş vardı diğerleri belli senelerce emek vermişler artık yaş gidiyo Allahım bizler gibi orada bekleyen kardeşlerimizede hayır kapısını açsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…