- 25 Mart 2011
- 286
- 521
- 313
- 38
Teşekkür ederim canım. Sağol bende rahatladım başta sadece 2 Sperm bulduk deyince şok geçirmiştim ya gelişimleri durursa diye ama Rabbim büyük umutlarımı tekrar yeşertti. Bu bizim son şansımız olabilir. Eşimin yumurtalıklarından tümör alındı ve bu ameliyat sonrası bir profesöre DanıştIk zaten şansınız çok azmış artık hiç olmaz demişti. Eşim hiç ümidini yitirmedi Rabbim inşallah doktorların olmaz dediklerini oldurur.Canım inan senin adına çok sevindim hadi gözün aydın blastosist embiryo olacak ne güzel
O embriyolar arasında en iyisi demişlerdir.Bana en iyi diye 3.gun verdiler nden 5.gunu beklemeden verdiler acaba yarın sorular
Hayır eminim Dr yumurtalar yani bebek çok kaliteli embriyo log daha kalitesi süper en iyi derecede demistiO embriyolar arasında en iyisi demişlerdir.
Hayirlisi inşallahacayip bir ağrı var adet okacakmışım gibi kaşıklarım da ağrıyor hatta bir ara ayağa kalkarken hızlı kalktım sağdan kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi
Çünkü toplanan yumurtalar da eşimin spr sayısı 160 milyon du yanlış hatırlamıyorum[/QUOTE]Hayirlisi inşallah
Hayır eminim Dr yumurtalar yani bebek çok kaliteli embriyo log daha kalitesi süper en iyi derecede demisti
Hayirlisi inşallahacayip bir ağrı var adet okacakmışım gibi kaşıklarım da ağrıyor hatta bir ara ayağa kalkarken hızlı kalktım sağdan kasığıma iğne batar gibi ağrı girdi
Düne kadar bir şey yoktu bugün 6. Günüm sabah kalktığımda adet ağrısı gibi bir ağrı vardı birkaç saat sürdü inşallah bu tutunduğunu gösterir
Canim cok sıkıldı[/QUOTEÇünkü toplanan yumurtalar da eşimin spr sayısı 160 milyon du yanlış hatırlamıyorum
Merhaba, ben de menapur ve puregon kullanıyorum. Bugün 6. günüm. Arada bende de batmalar oluyor. Sanırım ilacın yan etkisinden. Sonuçta yumurtalıkları etkileyen ilaçlar.Kızlar Günaydın
Menapur ve Puregon kullanıyorum ben dün akşam ilk iğneleri yaptım ağrı olmasi normal mi kasiklarimda ve çevresinde var..acaba igneyi yapış tarzimdan mi kaynaklı yoksa ilaçların yan etkisi mi??
Tecrubelerinize ihtiyacım var
Merhaba, ben de menapur ve puregon kullanıyorum. Bugün 6. günüm. Arada bende de batmalar oluyor. Sanırım ilacın yan etkisinden. Sonuçta yumurtalıkları etkileyen ilaçlar.
Umarım herşey yolundadır. Göbeğin sağ sol tarafına 2 parmak sonrasına yavaş yavaş yapıyorsunuzdur sanırım iğnelerinizi.Teşekürler cevabın için. .benim batmadan daha fazla ağrı ve şişkinlik var da o yüzden merak ettim..4. Den sonra kontrole gideceğim bakalım inşallah yolunda gider hepimizin durumu..
canım ilk denemen olduğu için kaygılanman normal tabi. inşallah daha fazla detay öğrenmene gerek kalmadan hemencik kavuşursun bebeğine. olmadıkça daha çok şey öğrenmek zorunda kalıyorsun. ama şunu bil sayının hiç mi hiç önemi yok önemli olan kalitesi bize gerek olan zaten 1 adet. benim ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı sonuç mu elde var sıfır.Evet bugün başladım..İlk denemem olduğu için heralde iğneler biraz canımı yaktı vururken
Yaşıma ve kiloma göre yumurta sayımı az buldu doktor, 5-6 tane elde ederiz büyük ihtimalle dedi.
Burda 12-13 yumurtası toplananları okumuştum..Acaba az mı 5-6 tane ?? Doktor şansımın değişmeyeceğini söyledi gerçi de..
hayırlı olsun tedavin canım ne zaman başladın neler kullanıyorsun?Arkadaşlar hepinize merhaba, ben de 3. tüp bebeğe başladım. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallah. Rabbim bütün isteklerimizi kabul etsin.
Teşekkürler, Hepimize hayırlı olsun inşallah. 5 şubatta başladım tedaviye. Bugün 6. günün. Menapur ve puregon kullanıyorum. Bu arada fındık, ceviz badem, zeytinyağında bekletilen incir hergün alıyorum. Ayrıca DHEA günde bir tablet ve omega 3 kullanıyorumhayırlı olsun tedavin canım ne zaman başladın neler kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?