Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Size de hayırlı olsun, doktorunuz kim?

Güzel sonuçlarınızı bekliyoruz :) :)

[TE="dianthus, post: 39343274, member: 600370"]Umarım herşey yolundadır. Göbeğin sağ sol tarafına 2 parmak sonrasına yavaş yavaş yapıyorsunuzdur sanırım iğnelerinizi.

Dün hemşire gösterdi 4 parmak dedi ama gösterdiği şekilde yaptim[/QUOTE]
Sorun yoktur endişelenmeyin..

evet canım ılk deneme butun tahlılerımız falan hepsı bıtı doktor regli olunca ara baslıyalım dedı, ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz ıcımde acayıp bır sevınc, umut var..
Umut en güzeli, ama çok takmayın. Benim 3. denemem. İkisinde herşeye çok dikkat ettim. Sonuç ngatif. Şimdi hiç dikkat etmedim. 20 yumurta olgunlaşmış :) İlkinde 5 yumurta olmuştu. İkinci de 10. Üçüncü süper :) Umutlarınız olumlu olsun inşallah..

ınsallah canım, senın tedavınde hayırlı oslsun, suan beklemedesın heralde, sonuc nezaman alıcaksın.. bıde ıynelerın nekadar tuttu?

Sağol canım amin insallah çok zor bir süreç mis ben ilk denemede bu kadar stres yaşıyorum allah birkaç defa deneyenlere maddi manevi güç versin gerçekten. .hepimiz en kisa zamanda güzel haberler paylaşırız insallah..eşim ve birkaç tecrübesi olmayan kisiyle bu konuyu konuşmak burada sizlerle konuşup paylaşmak kadar rahatlatmiyor beni..iyi ki burada toplandık. .birbirimizden pozitif enerji ve güç alarak güzel sonuçlar alacağız inanıyorum ben

ınsallah canım, senın tedavınde hayırlı oslsun, suan beklemedesın heralde, sonuc nezaman alıcaksın.. bıde ıynelerın nekadar tuttu?
Teşekkür ederim canım, Şuan tedavim devam ediyor. İğnelere devam. Sanırım cumartesi yumurtalar toplanacak. Sonrası da hayırlısı. Ben DHEA nın ve geceden zeytinyağında beklenmiş inciri sabah yemekten çok fayda gördüm. Doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim.

tesekkur ederım canım, ınsallah bende bıran once baslarım iğnelere, inciri duymustum. bırde bısıy sorcam ığneleri doktor her gıttıgındemı ayarladı yoksa bastan hepsını aldırdımı?

Başta banada hic geçmiyor geliyordu sonra çok hizlaniyor. İnşallah hayirlisi ile sure biter

tesekkur ederım canım, ınsallah bende bıran once baslarım iğnelere, inciri duymustum. bırde bısıy sorcam ığneleri doktor her gıttıgındemı ayarladı yoksa bastan hepsını aldırdımı?
Her gittiğimde bir sonraki randevuya kadar olan kısmını alıyorum. Toplu almak zor oluyor.

Canım ilk iğnede değilde sonrasında oluyor doktorum bugun yumurtaların geliştiğine işaret ama herkeste olucak diye bişey yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…