Size de hayırlı olsun, doktorunuz kim?ne güzel forum giderek canlanıyor. yeni başlayan arkadaşlarıma kolaylık, transfer sonucu bekleyenlere sabır diliyorum. rabbim tez zamanda hepimizi kavuştursun umutlarımıza. elimizi, evimizi doldursun inşallah. ben de bugün 5. iğnemi yapacağım şimdiden vakit hiç geçmiyor:)
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruz :) :)merhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek denememi transferle geçen hafta gerçekleştirdik. dondurulacak embriyomuz olamıyor malesef bizim. ikinci tedavidede herşey yeni baştan başladık. bu seferde dondurulacak kalmadı ancak 5. gün transferi yapıldı. şimdi bekleme zamanı
hayırlısıyla güzel haberler veririm sizlere inşallah... bende yanınızdayım.. herkesin istediği ve hayalleri hayırlı zamanda gerçekleşmesi dileğiyle
ewde dinlenirken sizlerle vakit geçirmek güsel oluyorderdinden anlayan insanlarla konuşmak rahatlatıyor gerçekten insanı
[TE="dianthus, post: 39343274, member: 600370"]Umarım herşey yolundadır. Göbeğin sağ sol tarafına 2 parmak sonrasına yavaş yavaş yapıyorsunuzdur sanırım iğnelerinizi.
İlk denememi olacak?meraba arkadaslar mesajlarınızı okudukca acayıp sabırsızlanıyorum bır an once regli olsamda baslasam..
evet canım ılk deneme butun tahlılerımız falan hepsı bıtı doktor regli olunca ara baslıyalım dedı, ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz ıcımde acayıp bır sevınc, umut var..İlk denememi olacak?
Umut en güzeli, ama çok takmayın. Benim 3. denemem. İkisinde herşeye çok dikkat ettim. Sonuç ngatif. Şimdi hiç dikkat etmedim. 20 yumurta olgunlaşmış :) İlkinde 5 yumurta olmuştu. İkinci de 10. Üçüncü süper :) Umutlarınız olumlu olsun inşallah..evet canım ılk deneme butun tahlılerımız falan hepsı bıtı doktor regli olunca ara baslıyalım dedı, ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz ıcımde acayıp bır sevınc, umut var..
ınsallah canım, senın tedavınde hayırlı oslsun, suan beklemedesın heralde, sonuc nezaman alıcaksın.. bıde ıynelerın nekadar tuttu?Umut en güzeli, ama çok takmayın. Benim 3. denemem. İkisinde herşeye çok dikkat ettim. Sonuç ngatif. Şimdi hiç dikkat etmedim. 20 yumurta olgunlaşmış :) İlkinde 5 yumurta olmuştu. İkinci de 10. Üçüncü süper :) Umutlarınız olumlu olsun inşallah..
canım ilk denemen olduğu için kaygılanman normal tabi. inşallah daha fazla detay öğrenmene gerek kalmadan hemencik kavuşursun bebeğine. olmadıkça daha çok şey öğrenmek zorunda kalıyorsun. ama şunu bil sayının hiç mi hiç önemi yok önemli olan kalitesi bize gerek olan zaten 1 adet. benim ilk denememde 18 yumurta toplanmıştı sonuç mu elde var sıfır.
Teşekkür ederim canım, Şuan tedavim devam ediyor. İğnelere devam. Sanırım cumartesi yumurtalar toplanacak. Sonrası da hayırlısı. Ben DHEA nın ve geceden zeytinyağında beklenmiş inciri sabah yemekten çok fayda gördüm. Doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim.ınsallah canım, senın tedavınde hayırlı oslsun, suan beklemedesın heralde, sonuc nezaman alıcaksın.. bıde ıynelerın nekadar tuttu?
tesekkur ederım canım, ınsallah bende bıran once baslarım iğnelere, inciri duymustum. bırde bısıy sorcam ığneleri doktor her gıttıgındemı ayarladı yoksa bastan hepsını aldırdımı?Teşekkür ederim canım, Şuan tedavim devam ediyor. İğnelere devam. Sanırım cumartesi yumurtalar toplanacak. Sonrası da hayırlısı. Ben DHEA nın ve geceden zeytinyağında beklenmiş inciri sabah yemekten çok fayda gördüm. Doktorunuza danışarak kullanmanızı tavsiye ederim.
ne güzel forum giderek canlanıyor. yeni başlayan arkadaşlarıma kolaylık, transfer sonucu bekleyenlere sabır diliyorum. rabbim tez zamanda hepimizi kavuştursun umutlarımıza. elimizi, evimizi doldursun inşallah. ben de bugün 5. iğnemi yapacağım şimdiden vakit hiç geçmiyor:)
Her gittiğimde bir sonraki randevuya kadar olan kısmını alıyorum. Toplu almak zor oluyor.tesekkur ederım canım, ınsallah bende bıran once baslarım iğnelere, inciri duymustum. bırde bısıy sorcam ığneleri doktor her gıttıgındemı ayarladı yoksa bastan hepsını aldırdımı?
anladım canım tesekkur ederım, 3. denemen oldugunu soylemıstın, sızın problemınız neydi?Her gittiğimde bir sonraki randevuya kadar olan kısmını alıyorum. Toplu almak zor oluyor.
Benim AMH değerim düşük çıktı. Yumurta rezerv azlığı denildi, eşimde de sperm sayısı ve hareketliliği düşük.anladım ca
anladım canım tesekkur ederım, 3. denemen oldugunu soylemıstın, sızın problemınız neydi?
anladım canım allahım dermansız dert vermesın, cok sukur boyle bır ımkanımız var..Benim AMH değerim düşük çıktı. Yumurta rezerv azlığı denildi, eşimde de sperm sayısı ve hareketliliği düşük.
Aynen çok şükür, Allah tüp bebek zorunluluğu olan herkese maddi manevi kolaylık sağlasın inşallahanladım canım allahım dermansız dert vermesın, cok sukur boyle bır ımkanımız var..
Canım ilk iğnede değilde sonrasında oluyor doktorum bugun yumurtaların geliştiğine işaret ama herkeste olucak diye bişey yok dediKızlar Günaydın
Menapur ve Puregon kullanıyorum ben dün akşam ilk iğneleri yaptım ağrı olmasi normal mi kasiklarimda ve çevresinde var..acaba igneyi yapış tarzimdan mi kaynaklı yoksa ilaçların yan etkisi mi??
Tecrubelerinize ihtiyacım var
canım hayırlı olsun ınsallah guzel sonuclarını burdan paylasırsın...Kızlarr yumurtalarım büyümüş 9-11,5 mm arası cuma tekrar kontrol pazarteside opuayy nasıl sevindim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?