Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar iyi akşamlar. Bugün ilk doktor kontrolüm vardı ilk ignemi oldum bismillah... gonal f 225 doz bunun dışında Rulid ve folik asit verdi... bugün benim gibi ilk iğnesini olan var mı?

rdar, post: 39429848, member: 353152"]Kızlar ohss riskim cok yüksk oldugu için benişlerimizi dondurucaklar.salı sabahı toplama işlemi var.ağrilarım cok doktor kızını bile kucagına alma dedi.riskliymiş ağir şeyler.nisanda transferim olucak.hem rahim dinlenir hem
Kızlar iyi akşamlar. Bugün ilk doktor kontrolüm vardı ilk ignemi oldum bismillah... gonal f 225 doz bunun dışında Rulid ve folik asit verdi... bugün benim gibi ilk iğnesini olan var mı?
Hayirli olsun canimm hersey yolunda gitsin insallah

Canım hayırlısı neyse o olsun dondurulmuslarla pozitif sonuc alanlarin çok daha fazla olduğunu söylemişti benim doktorum dondurmak için kullandıkları yöntem embriyonun şansını artiriyormus doktorunun da dediği gibi rahimde dinlenirse inşallah hayirlisiyla 2. Bebisini de kucağına alırsın. .Bir de hep okuyorum çocuğum var diye kendini suçlu hissediyorsun bize karşı sanki sakin 1,2 ne farkeder ki hepimiz birlikte fedakarlık yapıp bu süreçlere göğüs geriyoruz emek harcıyoruz senin ki de karşılıksız kalmayacak inanıyorum özellikle bu güzel temiz yüreğe sahipken..kendine çok dikkat et rahat ol olumlu düşünmekten hiç vazgeçme

Arkadaşlar aranızda prednol kullanan var mı,toplamadan sonra dr verdi 5 gün kullancam,kortizon muş tansiyonum yükseldi benim (
Canım ben prednisolon diye bir hap alıyorum oda Kortizon ama aynısımı bilmiyorum. Benimde tansiyon um neu aralar hep yüks
Arkadaşlar aranızda prednol kullanan var mı,toplamadan sonra dr verdi 5 gün kullancam,kortizon muş tansiyonum yükseldi benim (
Canımbende prednisolon diye bir hap alıyorum oda Kortizon. Ama aynısımı bilmiyorum . Benimde tansiyon um bu aralar biraz yüksek. Kafana takma. Doktor ne için verdi o hapı sana. Ben baştan beri kullanıyorum transfer oldum hala bırakmadım. Sakıncalımı acaba

Hayırlı olsun tedavin RAbbim bu sefer güldürsün yüzünü inşallahhh

İyi geceler kızlar gittim geldim kontrolüme bugünde. İnanabiliyor musunuz bir gün memleketimdeyim ertesi gün 5 saatlik yolda bir gün memlekette ertesi gün yine yolda pazartesi yine çağırdı muhtemelen çarşamba da opu olacak rabbim emeğimize acısın ...

Bu arada ilk tedavimde ben de prednol kullanmıştım ve kortizon olduğunu hiç söyleyip uyaran olmadı mazallah özellikle tuzu kesip bol su içmenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Merhaba canım seni takipteyim bende bugün ilk ignemi oldum. Hadi hayırlısı olsun sende yarın insallah başlarsın birlikte aynı gideriz

Ay inşallah hayırlısıyla ikimiz de peş peşe güzel haberleri verip sağ salim b ebelerimize kavuşuruz. Heyecandan uyku tutmadı. Yarın doktor ne dıyecek dıye kurmaktan :)

Sağıl canın burda herkes bir cocuk için uğraşirken benim ikinciyi istiyor olmam nankörlük ve sizlere haksızlık gibi.daha öncede başka bir topikte epey bi hakaret etmişlerdi.yanı sonucta hepimiz yaşadığımız şeyleri paylaşiyoruz hayatımızdan bişeyler anlatıyoruz dokayısıyla benimde anlatmam normal ama ne biliyim kimsenin üzülmesini istemiyorum.ben hastaneye giderken kızımı götürmem mesela eşim der hep biz nasıl cocuklarq bakıyor üzülüyorduk ordakı insanlarda üzülebilir o yüzden götürme.

[QUOTE="gygry, post: 39433836, member: 27800 transferi var aranızda prednol kullanan var mı,toplamadan sonra dr verdi 5 gün kullancam,kortizon muş tansiyonum yükseldi benim ([/QUOTE]
Ben transferden once basladim pazartesi 16:00transferimvar

Ne güzel eşinde duyarlı senin gibi. Ama kendini kötü hissedecek birsey yok dedigim gibi sen de insansın seninde isteklerin var sen de bizler gibi emek harcıyorsun 1 ya da 2 farketmez..o hakaret edenler içlerini nasıl bir hırs bürümüşse artık..boşver takma hiç kimseyi

Kızlar yine bir sorum olacak Ben tedavinin 7.gunundeyim puregon menopur ve dünden beri orgalutran kullanıyorum. Salı günü kontrolum var büyük ihtimalle opu için de gün verecek. Ilaclar şimdiden 1500 lira ya geldi..başka hangi ilaçlar hangi aşamada kullanılacak ??

saol canım.desteğin güzel sözlerin için.dondurulmuslarun sansı daha yüksekmiş dün biraz araştırdımdq

Canım menopur ne için?ben kullanmadımda.benim ilaçlarımda 1650 tl tuttu.

canim lutfen bir daha boyle seyler soyleme. O hakatet edenler de cok ayip etmis. Biz seni bagrimiza basiyoruz. Ikinci cocuk istemen kizina kardes istemen kadar dogal bisey yok ki. Ben bile daha ilk cocugum olmadan ikinciyi nezaman yaparim diye dusunuyorum. Sen cok iyi yurekli bir annesin. Simdi senin kucuk kizin icin dua etcez onun cok tatli bir kardesi olsun insallah.

Arkadaslar merhabalar....

Benim yarin opu var. Opu'da sonda takiorlarmi bilginiz varmi?

teşekür ederim orda bana biz burda ilk cocuk şçin saysız deneme yaptık sen dalga mi geçiyorsun fln dediler.motallerini bozuyormusum.bendee girmedim o topiğe birdaha ama ben 3 yıkdan fazladır aktif bir üyeyim kımseyi kırıcak üzücek bir davrqnişim olmadı olamaz öyle bir karaktere sahip değilim..saol duaların için.

ne demek ıcanım biebirimize destek olacağız
Menopur yumurta sayısını artirmak için
sağol canım .hımm o ilaç yok bende mesela 3 kutu 600 puregon aldım bide 2 kutu orgalutran bide lucrin.1650 tl verdim .he bide en son 1 kutu 300 pıregon var.onu iade edicem ama hiç açıılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…