Hamilelik takvimin hayırlı olsun. Çok güzel olmuşhiç korkma canım 2 kere ameliyat olan biri olarak yumurta toplamında alınan anestezi hiç bir şey değil ben yatağa getirildikten hemen sonra ayıldım eşimle konuştum kahvaltı ettim
hiç korkma canım 2 kere ameliyat olan biri olarak yumurta toplamında alınan anestezi hiç bir şey değil ben yatağa getirildikten hemen sonra ayıldım eşimle konuştum kahvaltı ettim
hiç korkma canım 2 kere ameliyat olan biri olarak yumurta toplamında alınan anestezi hiç bir şey değil ben yatağa getirildikten hemen sonra ayıldım eşimle konuştum kahvaltı ettim
Çok sağol canım darısı diğer tedavi görenlere inşallahAyy yazmışsın daha önce görmemişim maşallah canım
Darısı sizlerin başınaHamilelik takvimin hayırlı olsun. Çok güzel olmuş
Amiiiiinnnn....Darısı sizlerin başına
10. gün değerim 151 inşallah devamı gelir
canım tebrik ederim, ınsallah bızde yasarız bu mutluluğu..Ben her gün bebeğimle konuştum benimlesin biliyorum dedim hiç ümitsizliğe kapılmadın olmazsa da dondurulmuşlar var zaten dedim hep ve Allahıma hep dua ettim
Slm canim bende istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum senin Dr kim canimcanım tebrik ederim, ınsallah bızde yasarız bu mutluluğu..
Off evt ya heyecanlandım bende aynı zamanda diyesenin transfer değil de opu dün oldu galiba di mi 9 ü döllenmiş demişin. hayırlı olsun inşallah bebiş olarak kucağına dönerler canım:)
Sorun yok canım. Biz seninle de gün sayarız merak etme.Off evt ya heyecanlandım bende aynı zamanda diye
Kızlar bugün transferin 10 gün kan Degerim 12. 80 çıktı sizce nasıl lütfen acil yazın kalbim
Bence bişey kullanma canım geleceği zaman gelsin. Aaa bakarsın hiç gelmez onun yerine bebis gelir :)canım meraba ıstanbul tup bebek merkezinde olacagım, reglı olmayı beklıyorum, ama hıc gelecek gıbı gorunmuyor, dıyorum acaba ağdet sokturucumu kullansam..
Ha eklemeyi unuttum. Bende anadolu yakasında olduğum için bahceci umuta gidiyorumcanım meraba ıstanbul tup bebek merkezinde olacagım, reglı olmayı beklıyorum, ama hıc gelecek gıbı gorunmuyor, dıyorum acaba ağdet sokturucumu kullansam..
canım benim de 10. Gün değerim 10.80 di daha sonra katlandı arttı keseyi gördük ama kalp atışını duyamadan düşük yağtım inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur bebeğinKızlar bugün transferin 10 gün kan Degerim 12. 80 çıktı sizce nasıl lütfen acil yazın kalbim
Canim normal bi sağlık kuruluşunda kanda gebelik testi yaptırıyor çıkan değer güne göre degerlendiriliyoKızlar bi sorum olacak. 10.gun veya sonuçtan önce herhangi bir gun, bu kan degerim şu çıktı bu çıktı diyonuz ya gidip kan mı veriyonuz nasıl öğreniyor sunuz? Benim ilk tedavimde hiç öyle bir şey yapmadık da.Sadece sonuç günü kan vermiştim. Merak ettim öğrenebilir miyim ?
Amin inşallah dua edin lütfen 5 senelik Hasretim bitsin bebeğim tut sun beniB
canım benim de 10. Gün değerim 10.80 di daha sonra katlandı arttı keseyi gördük ama kalp atışını duyamadan düşük yağtım inşallah sana sıkı sıkı tutunmuştur bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?