Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kuzum benim transferin hayırlı ugurlu oldus Insallah sırayla hep guzel haberleri paylaşacağız Allahimin izniyle sevgiler

Keyifli hamilelikler dilerim canim ben Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hersey gonlunce olsun
Kizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
Masaallah gozun aydın canim cok gusel bi haber darisi bizlerin başına sırayla Bisde yazarız Insallah böyle haberler *Rabbim sağlıkla zamaninda eline aldirsin sevgiler

İnsaAllah canim cani gonulden istiyorum kendim icin ne istiyorsam sizin icinde istiyorum rabbimden..

kızlar bişi soracam..ben tüp bebek yaptım düşük oldu ..doktor hıtereskopi yapacaz dedı..acaba tanısal olanı mı yapacak yoksa o anda bı sorun warsa onu uyguluyacak mı

kızlar bişi soracam..ben tüp bebek yaptım düşük oldu ..doktor hıtereskopi yapacaz dedı..acaba tanısal olanı mı yapacak yoksa o anda bı sorun warsa onu uyguluyacak mı
Daha önce hgs çekildim tanı amaçlı çok şükür birşey çıkmadı tüp bebeği henüz yapmadığımız için o aşamayı bilmiyorum bilen varsa arkadaşlar yazar zaten.

Aynen canım tanısal başlıyor rahme çizik atıyor ama sorun varsa onunla da ilgileniyor. Ben girmeden kağıt imzalattılar ekstra bişey olursa ücretini alacsğız diye...

Aynen canım tanısal başlıyor rahme çizik atıyor ama sorun varsa onunla da ilgileniyor. Ben girmeden kağıt imzalattılar ekstra bişey olursa ücretini alacsğız diye...
o zaman tanısal başlıcaklar demi sonra ücret alacaklar yanii..genel anestezi olacam demii cnm

kızlarrr bişe duydummmmmmmmmmmm düşük yapan kadınlar okusunnn
EMBRİYO YAPIŞTIRICI

Embriyo transferi sırasında kullanılan yeni bir hücre kültür solüsyonudur. İçeriğindeki hyaluronan adı verilen maddenin etkisiyle embriyonun rahim duvarına tutunma gücünün arttığı düşünülmektedir. Bu maddenin embriyo-rahim duvarı arasındaki ilişkide ne rol aldığı net olarak bilinmemekle birlikte gebeliği arttırıcı etkisi olduğu da tartışmalıdır.

Datlım sen hiççç dert etme. Senin bebişin 2 günlük embriyo iken tutundu. O çok güçlü bir bebek...

İnşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırsın bu dönemi arkadaşım. Bizim gibi tedavi sonucu elde edilen gebeliklerde böyle kanama türü şeyler daha sık oluyor sanki. Bol bol dinlen, sakın kendini yorma. Bu bebeler dinlenen anne seviyorlar :)

cok gecmis olsun. dinlen canim bol bol

GÜNAYDIN KIZLAR NEŞELİ ÇOK GİREMİYOR LİSTEMİZ TAKİPSİZ KALMASIN EKSİĞİMİZ VAR ALABİLEN VEYA SAYISINI ARTIRABİLEN VARSA LÜTFEN EKLESİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…