Kuzum benim transferin hayırlı ugurlu oldus Insallah sırayla hep guzel haberleri paylaşacağız Allahimin izniyle sevgilergunaydın kızlar... transverımı oldum evde yatıyorum. hıcbır belırtı hıcbırsey yok normal olarak. ama ben kendımı hasta gıbı yatakta sureklı yatmıyorum. kalkıp yemegımı yapıyorum evde dolasıyorum, sadece cok ayakta kalmıyorum ... sımdılık ıyı gıdıyor. ve allahtanmıdır bılmıyorum huc aklım orda degıl, endıse stres hıc yok allahım ınsallah bebekım benımle kalır. ceren sana kac tane kecıncı gun transverı yaptılar?
Keyifli hamilelikler dilerim canim ben Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hersey gonlunce olsunKızlar dr dan geliyorum çok şükür 5+2 olmuşuz kesemizi de gördük maşaallah darısı 1.5 hafta sonra kalp atışına inşallah Rabbim herkezin hayırlısı ile önce karnını sonra kucağını doldursun verdiğimiz kan tahlillerine karşılık Can versin inşaallah dularım hepimiz için
Masaallah gozun aydın canim cok gusel bi haber darisi bizlerin başına sırayla Bisde yazarız Insallah böyle haberler *Rabbim sağlıkla zamaninda eline aldirsin sevgilerKizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
İnsaAllah canim cani gonulden istiyorum kendim icin ne istiyorsam sizin icinde istiyorum rabbimden..Keyifli hamilelikler dilerim canim ben Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla hersey gonlunce olsun
Masaallah gozun aydın canim cok gusel bi haber darisi bizlerin başına sırayla Bisde yazarız Insallah böyle haberler *Rabbim sağlıkla zamaninda eline aldirsin sevgiler
Allahim tamamina erdirsin canim benim. Bende bugün opu oldum 5 yumurta toplandi bakalim hayirlisiKizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
merhaba şuanda eşim ilaç tedavisi oluyor ayın 20 si gibi belli olucak herşey,doktorumuz geçen ay tüp bebek demiştiBende eklenmek istiyorum cnm
Allah tamamına erdirsin canim. Sağlıkla kucağına almak naşıp etsin inşallahKizlarrrr hamileyimmmmm.
Daha önce hgs çekildim tanı amaçlı çok şükür birşey çıkmadı tüp bebeği henüz yapmadığımız için o aşamayı bilmiyorum bilen varsa arkadaşlar yazar zaten.kızlar bişi soracam..ben tüp bebek yaptım düşük oldu ..doktor hıtereskopi yapacaz dedı..acaba tanısal olanı mı yapacak yoksa o anda bı sorun warsa onu uyguluyacak mı
Aynen canım tanısal başlıyor rahme çizik atıyor ama sorun varsa onunla da ilgileniyor. Ben girmeden kağıt imzalattılar ekstra bişey olursa ücretini alacsğız diye...kızlar bişi soracam..ben tüp bebek yaptım düşük oldu ..doktor hıtereskopi yapacaz dedı..acaba tanısal olanı mı yapacak yoksa o anda bı sorun warsa onu uyguluyacak mı
o zaman tanısal başlıcaklar demi sonra ücret alacaklar yanii..genel anestezi olacam demii cnmAynen canım tanısal başlıyor rahme çizik atıyor ama sorun varsa onunla da ilgileniyor. Ben girmeden kağıt imzalattılar ekstra bişey olursa ücretini alacsğız diye...
geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bölünür döllenip anneciklerine sıkı sıkı tutunurlar...Allahim tamamina erdirsin canim benim. Bende bugün opu oldum 5 yumurta toplandi bakalim hayirlisi
Datlım sen hiççç dert etme. Senin bebişin 2 günlük embriyo iken tutundu.Selam kızlar
geldik doktordan bebiş iyi durumda ama plesantanin altında rahim ağzına yakın kanama var dedi doktor, prulaton iğne yaptı. Kafana takma bunlar normal şeyler önlem alalım dedi 2 gün de rapor verdi..stresten bile olabiliyormus..ama 6.haftanin içindeyken tup bebek doktorum kanama bölgesi var kanama olabilir demisti zaten..inşallah daha kötüye gitmeden atlatiriz bebisimle bu durumu..
Cerencim mrb günaydın şuanda eşim ilaç tedavisinde bu ayın 20sinde dananın kuyruğu kopucak geçen ay tüp bebek demişti doktorum bu ayda kesin sperm sayıları belli olucakTamam canım, sen hangi aşamadasın.Tedavin başladı mı?
Tamam canım, sen hangi aşamadasın.Tedavin başladı mı?
İnsaAllah canim cani gonulden istiyorum kendim icin ne istiyorsam sizin icinde istiyorum rabbimden..
Selam kızlar
geldik doktordan bebiş iyi durumda ama plesantanin altında rahim ağzına yakın kanama var dedi doktor, prulaton iğne yaptı. Kafana takma bunlar normal şeyler önlem alalım dedi 2 gün de rapor verdi..stresten bile olabiliyormus..ama 6.haftanin içindeyken tup bebek doktorum kanama bölgesi var kanama olabilir demisti zaten..inşallah daha kötüye gitmeden atlatiriz bebisimle bu durumu..
Sağolasın gülüm.Hastaneden telefon bekliyorum gözüm kulağım telefonda.geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bölünür döllenip anneciklerine sıkı sıkı tutunurlar...
cok gecmis olsun. dinlen canim bol bolSelam kızlar
GÜNAYDIN KIZLAR NEŞELİ ÇOK GİREMİYOR LİSTEMİZ TAKİPSİZ KALMASIN EKSİĞİMİZ VAR ALABİLEN VEYA SAYISINI ARTIRABİLEN VARSA LÜTFEN EKLESİN.İMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.
TOPLAM....................................: 109.000 :)
@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:10.000
@@4343.......................................:14.000
@@ceren20.................................:10.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:10.000
@@ravza54..................................:10.000
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:10.000
@@shrkrsgr...................................:
@@semcan....................................:1000
@@Edilah.......................................:10.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?