Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım hayırlı olsun transferin ben de haftasonu giremedim hiç sana bakınıyordum inşallah sağlıkla tutunur bebeğin kaç embriyo transfer edildi? bu arada takip edemedim senin için dua dağıtıldı sen de aldın mı son sayı durumu ne aceba?

astaravistama Canım hoşgeldin, hayırlı olsun transferin. Çok merak ettim seni. Bende de hiç belirti yok, sadece arada sol kasığıma batma oluyor, o da çok az ve kısa. Yatmaktan belim ve sırtım ağrıyor bi de. Canım bana iki tane 3. gün embriyosu transfer ettiler ama embriyolog ikiz olma ihtimali çok düşük dedi. Bir tanesinin kalitesi biraz düşükmüş. Hayırlısı, bir tane olsun benim olsun inşallah. 13 nisan test tarihim sana 15 nisan yazdım ama tahminen.
İnşallah burda ikimizde aynı zamanlarda hamileyiz diye haykırırız canım.

canım tüp bebekte ilk denemem mi birde daha önce hiç aşılama oldun mu Sertaç bey direk tüp bebek dedi bize eşimin sperm sayısı 6 milyon bu şekilde aşılama yapamam dedi

Canım bizde de sayı yaklaşık o kadardi..Aşılama şansı düşük dediler direkt tup bebek denedik asilama yaptirmadan

Cerencim çok yatma olurmu..Bebeğin tutunmasi için kan akisinin yeterli olmasi lazim onun içinde sürekli yatmak doğru değil..Günlük hayatına devam et..ağır kaldırma sadece bir de çok yorucu işler yapma..inşallah güzel haberlerini alacagiz senin de

ınsallah canım kıkmızde guzel haberlerı verıcez ben ınanıyorum buna. dogru yazmıssın 15 ınde test tarıhım. bellı olmaz belkı ıkız annesı olursun :))))

sagol canım, allah razı olsun. bır tane 5. gun blast transver edıldı. bundan sonra allaha kaldı artık. hayırlısını o bılır. yok canım almadım, daha yenı gırıyorum, dua eden butun arkadaslarımdan allah bınlerce kez razı olsun..

Canım çok sağol, tedirginim nasıl davranacağımı bilmiyorum. teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Arkadaslar ben bu haftaki duayi okuyamiycam listeyi kim duzenliyo bilmiyorum @nesli41 sendemi canim liste,Cook ozurdiliyorum ben adet oldum bu haftaki duayi okuyamiycam hepinize hayirli haftalar opldnzzzzz

Canım çok sağol, tedirginim nasıl davranacağımı bilmiyorum. teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Birşey değil tatlimm evet başlarda insan nasıl davranacagini şaşırıyor haklısın Bana da doktorum söylemişti o soylemese ben de senin gibi sürekli yatardim kesin :)

Kizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
Süpersin, harika canım. Gözün aydın. Hem de ikiz sanki. Duaları okunup negatif almadık çok şükür, inşallah darısı diğer arkadaşlarımızın başına

Yer gok duaa,yatip kalkip dua ettim sizin de sayenizde canim arkadaslarim insaAllah degerlerim katlanir,ilk hamileligimde katlanmadi bu sefer bebeklerim beni birakmiycak insaAllah Allahimin izniyle..

Hayirli olsun canim benim insallah kalp atislarini da duyarsin bebeginide görûrsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…