Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
süperrrrrrrrrrrrrrr, boyle haber almak nasıl guzel moral oluyor. canım allah kucagına almayı nasıp etsın.. darısı bıze ınsallah.

süperrrrrrrrrrrrrrr, boyle haber almak nasıl guzel moral oluyor. canım allah kucagına almayı nasıp etsın.. darısı bıze ınsallah.
İnsaAllah canim Allah razi olsun bu duyguyu tatmayan kimse kalmasin,rabbim kucagima aldigim gunude gostersin hepimize İNSALLAH..

Canim yransferin hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.

Ins saglikli bi hamilelik sureci gecirirsin cnm degerin super buyuk ihtimal ikiz
Sagolasin canim benim insaAllah saglikla degerlerim artar keseleri gorur kalp atislarini duyarim:)Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin hepimizin yuzu guler kucaklarimiz yavrularimizla dolar insaAllah..

Arkadaslar ben bu haftaki duayi okuyamiycam listeyi kim duzenliyo bilmiyorum @nesli41 sendemi canim liste,Cook ozurdiliyorum ben adet oldum bu haftaki duayi okuyamiycam hepinize hayirli haftalar opldnzzzzz
ARKADAŞLAR ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI LİSTEMİZ EKSİK HALA

İMDİ SIRADA @@astaravistama VE 4343 arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (10.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

her ikisi için toplam 140.000 olacaktir.

TOPLAM....................................: 109.000 :)

@@neşeli41 ............................. : 14 .000
@@sultan1356..............................:10.000
@@4343.......................................:14.000
@@ceren20.................................:10.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:10.000
@@ravza54..................................:10.000
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:10.000
@@duyibo.....................................:10.000
@@shrkrsgr...................................:
@@semcan....................................:1000
@@Edilah.......................................:10.000

Canım valla iş güç yapmadım çok fazla yürümedim bol bol dinledim ama devamli yatmadan hayatımı sürdürdüm komşularımızla zaman geçirdim balık nohut ananas kabak çekirdeğini özellikle tükettim bol bol su içtim en önemlisi elimi karnıma koyup çok dua ettim bebeğimle konuştum onun içimde bir Filizin toprağa kök saldığı gibi bana sarılIP büyüdüğünü hayal ettim korkma artık böbreğin dalağın yada kalbin nasıl haraket ettiğin de düşmezse bebeğin de öyle dedim

Bebeğin 9 ay boyunca sana kan olsun can olsun ve seni sımsıkı tutsun balım tek vücutta iki kalp iki yürekli günlerin olsun

Kizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..

Wuhhhh huuuu.... Maşallah subhanallah ikizli günlerin 3 kişilik bedenin hayırlı olsun tatlım çok sevindim

Hayirli olsun canim benim insallah kalp atislarini da duyarsin bebeginide görûrsün

Amin inşaalah tatlım

Canım çooook sevindim Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir.
Aminn insaAllah arkadasim Allah razi olsun,hepimize gosterir rabbim insaAllah..

Selam kızlar
geldik doktordan bebiş iyi durumda ama plesantanin altında rahim ağzına yakın kanama var dedi doktor, prulaton iğne yaptı. Kafana takma bunlar normal şeyler önlem alalım dedi 2 gün de rapor verdi..stresten bile olabiliyormus..ama 6.haftanin içindeyken tup bebek doktorum kanama bölgesi var kanama olabilir demisti zaten..inşallah daha kötüye gitmeden atlatiriz bebisimle bu durumu..

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah birşey olmaz 2 gün boyunca güzelce dinlen ve olumsuz şeyler de düşünme..

Kuzum benim sağlıkla sihhatle eline alırsın Insallah herseyvgonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…