- 7 Ocak 2015
- 420
- 966
- 128
süperrrrrrrrrrrrrrr, boyle haber almak nasıl guzel moral oluyor. canım allah kucagına almayı nasıp etsın.. darısı bıze ınsallah.Kizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
İnsaAllah canim Allah razi olsun bu duyguyu tatmayan kimse kalmasin,rabbim kucagima aldigim gunude gostersin hepimize İNSALLAH..süperrrrrrrrrrrrrrr, boyle haber almak nasıl guzel moral oluyor. canım allah kucagına almayı nasıp etsın.. darısı bıze ınsallah.
Canim yransferin hayirli ugurlu olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.sagol canım, allah razı olsun. bır tane 5. gun blast transver edıldı. bundan sonra allaha kaldı artık. hayırlısını o bılır. yok canım almadım, daha yenı gırıyorum, dua eden butun arkadaslarımdan allah bınlerce kez razı olsun..
Ins saglikli bi hamilelik sureci gecirirsin cnm degerin super buyuk ihtimal ikizKizlar ikizmidir sizcee,ayy Allahim hepinizden razi olsun bu sefer degerlerim katlanir keseleri gorurum kalp atislarini duyarim insaAllah sevincten oluyorummmmm..
Sagolasin canim benim insaAllah saglikla degerlerim artar keseleri gorur kalp atislarini duyarim:)Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin hepimizin yuzu guler kucaklarimiz yavrularimizla dolar insaAllah..Ins saglikli bi hamilelik sureci gecirirsin cnm degerin super buyuk ihtimal ikiz
ARKADAŞLAR ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI LİSTEMİZ EKSİK HALAArkadaslar ben bu haftaki duayi okuyamiycam listeyi kim duzenliyo bilmiyorum @nesli41 sendemi canim liste,Cook ozurdiliyorum ben adet oldum bu haftaki duayi okuyamiycam hepinize hayirli haftalar opldnzzzzz
GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETTİNKizlarrrr hamileyimmmmm.
9.gun 849.9 beta degerim.hepinize cok tesekkur ederim Allahim tamamina erdirir insaAllah hepimizin insaAllah..
ARKADAŞLAR ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI LİSTEMİZ EKSİK HALA
5000 aldim benn.ARKADAŞLAR ALABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI LİSTEMİZ EKSİK HALA
TAMAM CANIM SAĞOL5000 aldim benn.
Allah razi olsun canim tum dileyen isteyen herkese insaAllah..GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETTİN
Canım çok sevindim, hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah biz de yaşarız bu duyguları. Canım sen transferden sonra ne yaptın, çok dikkat ettin mi kendine, yattın mı hep. Tecrübeli hamiş olarak bize de yardımcı olur musun
gunaydın kızlar... transverımı oldum evde yatıyorum. hıcbır belırtı hıcbırsey yok normal olarak. ama ben kendımı hasta gıbı yatakta sureklı yatmıyorum. kalkıp yemegımı yapıyorum evde dolasıyorum, sadece cok ayakta kalmıyorum ... sımdılık ıyı gıdıyor. ve allahtanmıdır bılmıyorum huc aklım orda degıl, endıse stres hıc yok allahım ınsallah bebekım benımle kalır. ceren sana kac tane kecıncı gun transverı yaptılar?
Kizlarrrr hamileyimmmmm.
Hayirli olsun canim benim insallah kalp atislarini da duyarsin bebeginide görûrsün
Canım çooook sevindim Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir.Kizlarrrr hamileyimmmmm.
Canım valla iş güç yapmadım çok fazla yürümedim bol bol dinledim ama devamli yatmadan hayatımı sürdürdüm komşularımızla zaman geçirdim balık nohut ananas kabak çekirdeğini özellikle tükettim bol bol su içtim en önemlisi elimi karnıma koyup çok dua ettim bebeğimle konuştum onun içimde bir Filizin toprağa kök saldığı gibi bana sarılIP büyüdüğünü hayal ettim korkma artık böbreğin dalağın yada kalbin nasıl haraket ettiğin de düşmezse bebeğin de öyle dedim
Bebeğin 9 ay boyunca sana kan olsun can olsun ve seni sımsıkı tutsun balım tek vücutta iki kalp iki yürekli günlerin olsun
Wuhhhh huuuu.... Maşallah subhanallah ikizli günlerin 3 kişilik bedenin hayırlı olsun tatlım çok sevindim
Amin inşaalah tatlım
Aminn insaAllah arkadasim Allah razi olsun,hepimize gosterir rabbim insaAllah..Canım çooook sevindim Rabbim inşallah kucağına aldığın günleride gösterir.
Masallah arkadasim Allah tamamina erdirsin insallah gozun aydinnnnnnnKizlarrrr hamileyimmmmm.
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah birşey olmaz 2 gün boyunca güzelce dinlen ve olumsuz şeyler de düşünme..Selam kızlar
geldik doktordan bebiş iyi durumda ama plesantanin altında rahim ağzına yakın kanama var dedi doktor, prulaton iğne yaptı. Kafana takma bunlar normal şeyler önlem alalım dedi 2 gün de rapor verdi..stresten bile olabiliyormus..ama 6.haftanin içindeyken tup bebek doktorum kanama bölgesi var kanama olabilir demisti zaten..inşallah daha kötüye gitmeden atlatiriz bebisimle bu durumu..
Allah razi olsun Sagolasin canim amin insaAllah hepimizin insaAllah..Masallah arkadasim Allah tamamina erdirsin insallah gozun aydinnnnnnn
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah birşey olmaz 2 gün boyunca güzelce dinlen ve olumsuz şeyler de düşünme..
Günaydın kızlar. .güzel haberlerle güzel bir hafta olur inşallah. .
Ben Cuma günü Kontrolume gittim.Hersey normaldi çok şükür..bebisimin gelisimi normal ilerliyor..Progesatan fitil I bırak dedi doktorum..D Vit eksikliği olduğu için devit 3 damla başladık. .Yalnız dün öğlen çok açık renkte ve cok az kahverengi akıntım oldu doktoru aradım normal olabilir ama sen yine de yarın gel bakalım dedi..normalde sonraki kontrol 4 Mayis ti ben o kadar nasil sabredicem demistim simdi bugün de gorucem kuzucugumu:))) öpüyorum hepinizi
Kuzum benim sağlıkla sihhatle eline alırsın Insallah herseyvgonlunce olsunGünaydın kızlar. .güzel haberlerle güzel bir hafta olur inşallah. .
Ben Cuma günü Kontrolume gittim.Hersey normaldi çok şükür..bebisimin gelisimi normal ilerliyor..Progesatan fitil I bırak dedi doktorum..D Vit eksikliği olduğu için devit 3 damla başladık. .Yalnız dün öğlen çok açık renkte ve cok az kahverengi akıntım oldu doktoru aradım normal olabilir ama sen yine de yarın gel bakalım dedi..normalde sonraki kontrol 4 Mayis ti ben o kadar nasil sabredicem demistim simdi bugün de gorucem kuzucugumu:))) öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?