Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarim benim cook sağolun suali yine bagislayacakmisiniz Allah razi olsun hep nedense işlerimiz ters gidiyo bizim Ama hersey Allahtan ondan gelen boynumuz kıldan ince arkadsimiz Icin bana 5000 yazimn Rabbim bu yolda kimseyi eylemesin bizim diller olmus ama gelişmesi durmuş kusura bakmayın kızlar kafam cok karışık cok bozuk Allahim sasirtmadin hersey gonlunce olsun

Neseli41 canim kizlar cok özûr dilerim hakkinizi helal edin ama aldigim 10000 duanin 5000 okuyamiyacam kamamam basladi cok özür dilerim cok mahcubum kizlar okuyabilen varsa yazsin

Bana da 5000 ekle canım Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder..

Neseli41 canim kizlar cok özûr dilerim hakkinizi helal edin ama aldigim 10000 duanin 5000 okuyamiyacam kamamam basladi cok özür dilerim cok mahcubum kizlar okuyabilen varsa yazsin
Canım benim hayırdır ne kanaması dr ile görüştün mü sen kendine iyi bak sayıya takılma zaten 5000 fazlalık vardı sıradaki arkadaşa aktaracaktık

Arkadaslarim bugun 2 embriyo transfer ettiler.Test gunum 21 nisan.
Ben transfere gideceğim gece dua etmiştim bu evde iki kişi uyuduğumuz son gece olsun Allahım ne olur diye. İnşallah senin iki kişi uyuduğun gecen olmuştur bundan sonra 4 kişilik kocaman bi aile olun rabbim bebişlerini hiç ayırmasın senden transferin hayırlı olsun canım

kızlar selam 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.

tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.

Çokk sevindimm senin adına rabbim bizede nasip estsin hayırlısıyla kaçıncı denemede hamile kaldın tedavi işlemlerini aysun hanım mı yaptı
3. denememdi canım. Evet bütün tedaviyi Aysun Hnm yaptı. Ancak Sertaç Beyle ortak tedavi uyguluyorlar.

Allah razı olsun güzel kardeşim güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…