Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim onasil döllenme anladim bilgi verirmisin

Canım pes etme, kliniği değiştir bence de ve tüm şartları araştır. Bak bir sürü teknik var artık yumurtayı döllemek için. Ümidini yitirme, biraz dinlen sonra en iyi yerde yeniden başlarsın inşallah. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende önümüzdeki adet döneminde ilk tup bebek denemesine başlayacağm benim ilk deneyimim olacak (umarım ilk ve basarili olur) tup bebekle alakali cok bilgiye sahip degilim burada okudukca biseyler ogreniyorum. Umarim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatir. Dualarimda olacaksnz arkadaslar

Canim benim onasil döllenme anladim bilgi verirmisin
OPU dan sonra 2. gün bize de bölünme olmadığını bildirdiler ve transfer olmadı haliyle. Sonraki denemede OPU dan sonra sperm mikroenjeksiyonundan sonra elektrik verilerek bölünme sağlandı. 3. gün embriyosu transfer edildi. Bu uygulama Türkiye sadece benim tedavi gördüğüm kliniğinikte (Genart-Ankara) uygulanıyor.

Hayırlı olsun canimm şimdiden aramıza hoşgeldin Inşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan..Allahim en kısa zamanda bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

HAYIRLISI OLSUN TATLIM SORUN NEYDİ PEKİ NEDEN TRANSFER OLMUYOR

HOŞGELDİN :) ÇOK GÜZEL BİR GRUBUN İÇİNDESİN ZAMANLA ANLAYACAKSIN VE COK SEVECEKSİN :)

Can
cnm bende genart gidiyorum sertaç beye doktorun kimm

Evettt burda olmaktan simdiden cok mutluyum araniza aldginiz icinde tesekkur ederim:) ne guzel burda herkes birbiri icin guzel seyler istyr dua ediyor yaninda oluyor.. Guzel haberlerin alindgi guzel gelecekler bizim olsun arkadaslarr...
İNŞALLAH CANIM HATTA BİZİM DUA KARDEŞLİĞİMİZ VAR KATILMAK İSTERSEN. TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLAR İÇİN SIRAYLA 70.000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED" AYETİNİ OKUYORUZ. CUMADAN CUMAYA LİSTE YAPIP BAĞIŞLIYORUZ.

Aaa ne guzell bende katilmak isterimm birbirmze katkimz olsun hem baska bir kardesin icin yapilan duayi kabul ediyor insallah Rabbim.. Ama suan adetliyim oluyabilyormuyum bu durumda

Aysun Hanım benim doktorum. Ancak birkaç kez de Sertaç Bey'e muayene oldum. Kesinlikle doğru merkez....
Bende sertaç beye gidiyorum eşimle beraber benlik bi sıkıntı yok şükür eşiminde ayın 20si gibi belli olucak sperm sayısı bize tüp bebek dedi doktorumuz bakalım sonucumuz ne çıkacak sen ne aşamdasın

canımmmmmmm sakın üzülmek yok umudu kaybetmek yok sabrın ne kadar çok olursa ecrin o kadar büyük olur unutma. rabbim büyük o herşeyin en iyisini bilir hayırısı böyleymiş. yarın duanı bağışlayaca

Aaa ne guzell bende katilmak isterimm birbirmze katkimz olsun hem baska bir kardesin icin yapilan duayi kabul ediyor insallah Rabbim.. Ama suan adetliyim oluyabilyormuyum bu durumda
YOK CANIM AYET-İ KERİME OLDUĞU İÇİN OKUYAMIYORUZ. BİTİNCE HABER VERİRİSİN SENİDE EKLERİZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…