Canim benim onasil döllenme anladim bilgi verirmisinCanım üzüldüm, ama sakın moralini bozup ümidini yitirme. 1. denememde transfer oldu ancak sonuç negatif. Sonra kliniği değiştirdim. Benim de 2. denememde döllenme olmadığı için transfer yapılmadı.Ben de hayal kırıklığı yaşadım. Mersem bizde döllenme olmuyormuş. Yani sperm kaynaklı. Hatta 1. denememde kandırıldığımızı anladım. Bu sebeple doktorum 3. denemde piyazoelektrikle döllenmenin sağlanması yöntemini denedi. Şükür şimdi 9 haftalık gebeşim. Tatlım Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim ol dedimi oluverir. İnsan şaşa kalır. Rabbim senin ve hepiniz için "OL" desin ve oluversin, göbüşleriniz bebişle dolsun inşallah...
Canım pes etme, kliniği değiştir bence de ve tüm şartları araştır. Bak bir sürü teknik var artık yumurtayı döllemek için. Ümidini yitirme, biraz dinlen sonra en iyi yerde yeniden başlarsın inşallah. Allah yardımcımız olsun.Gunaydin arkadslar benim tedavi buraya kadrmis sasirdimiyice merkezden aradılar transferim olmuyo cook üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini eylesin ben duaları bitirdim teslim ediyorum Rabbim bu yolda yürütenlerin yardımcısı olsun evlat hasreti cektirmesin
OPU dan sonra 2. gün bize de bölünme olmadığını bildirdiler ve transfer olmadı haliyle. Sonraki denemede OPU dan sonra sperm mikroenjeksiyonundan sonra elektrik verilerek bölünme sağlandı. 3. gün embriyosu transfer edildi. Bu uygulama Türkiye sadece benim tedavi gördüğüm kliniğinikte (Genart-Ankara) uygulanıyor.Canim benim onasil döllenme anladim bilgi verirmisin
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende önümüzdeki adet döneminde ilk tup bebek denemesine başlayacağm benim ilk deneyimim olacak (umarım ilk ve basarili olur) tup bebekle alakali cok bilgiye sahip degilim burada okudukca biseyler ogreniyorum. Umarim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatir. Dualarimda olacaksnz arkadaslar
Cok tesekkurr ederim Aminnn insallahh Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasinHayırlı olsun canimm şimdiden aramıza hoşgeldinInşallah senin de güzel haberlerini alırız buradan..Allahim en kısa zamanda bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
HAYIRLISI OLSUN TATLIM SORUN NEYDİ PEKİ NEDEN TRANSFER OLMUYORGunaydin arkadslar benim tedavi buraya kadrmis sasirdimiyice merkezden aradılar transferim olmuyo cook üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini eylesin ben duaları bitirdim teslim ediyorum Rabbim bu yolda yürütenlerin yardımcısı olsun evlat hasreti cektirmesin
HOŞGELDİN :) ÇOK GÜZEL BİR GRUBUN İÇİNDESİN ZAMANLA ANLAYACAKSIN VE COK SEVECEKSİN :)Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende önümüzdeki adet döneminde ilk tup bebek denemesine başlayacağm benim ilk deneyimim olacak (umarım ilk ve basarili olur) tup bebekle alakali cok bilgiye sahip degilim burada okudukca biseyler ogreniyorum. Umarim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatir. Dualarimda olacaksnz arkadaslar
Evettt burda olmaktan simdiden cok mutluyum araniza aldginiz icinde tesekkur ederim:) ne guzel burda herkes birbiri icin guzel seyler istyr dua ediyor yaninda oluyor.. Guzel haberlerin alindgi guzel gelecekler bizim olsun arkadaslarr...GRUBUN
cnm bende genart gidiyorum sertaç beye doktorun kimmOPU dan sonra 2. gün bize de bölünme olmadığını bildirdiler ve transfer olmadı haliyle. Sonraki denemede OPU dan sonra sperm mikroenjeksiyonundan sonra elektrik verilerek bölünme sağlandı. 3. gün embriyosu transfer edildi. Bu uygulama Türkiye sadece benim tedavi gördüğüm kliniğinikte (Genart-Ankara) uygulanıyor.
İNŞALLAH CANIM HATTA BİZİM DUA KARDEŞLİĞİMİZ VAR KATILMAK İSTERSEN. TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLAR İÇİN SIRAYLA 70.000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED" AYETİNİ OKUYORUZ. CUMADAN CUMAYA LİSTE YAPIP BAĞIŞLIYORUZ.Evettt burda olmaktan simdiden cok mutluyum araniza aldginiz icinde tesekkur ederim:) ne guzel burda herkes birbiri icin guzel seyler istyr dua ediyor yaninda oluyor.. Guzel haberlerin alindgi guzel gelecekler bizim olsun arkadaslarr...
Aaa ne guzell bende katilmak isterimm birbirmze katkimz olsun hem baska bir kardesin icin yapilan duayi kabul ediyor insallah Rabbim.. Ama suan adetliyim oluyabilyormuyum bu durumdaİNŞALLAH CANIM HATTA BİZİM DUA KARDEŞLİĞİMİZ VAR KATILMAK İSTERSEN. TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLAR İÇİN SIRAYLA 70.000 ADET "LEM YELİD VE LEM YULED" AYETİNİ OKUYORUZ. CUMADAN CUMAYA LİSTE YAPIP BAĞIŞLIYORUZ.
Aysun Hanım benim doktorum. Ancak birkaç kez de Sertaç Bey'e muayene oldum. Kesinlikle doğru merkez....Can
cnm bende genart gidiyorum sertaç beye doktorun kimm
Bende sertaç beye gidiyorum eşimle beraber benlik bi sıkıntı yok şükür eşiminde ayın 20si gibi belli olucak sperm sayısı bize tüp bebek dedi doktorumuz bakalım sonucumuz ne çıkacak sen ne aşamdasınAysun Hanım benim doktorum. Ancak birkaç kez de Sertaç Bey'e muayene oldum. Kesinlikle doğru merkez....
Allah yar yardımcınn olsun canımm dualarımız seninleeArkadaslarim önlük giydim bekliyorum odada alacakar birazdan
canımmmmmmm sakın üzülmek yok umudu kaybetmek yok sabrın ne kadar çok olursa ecrin o kadar büyük olur unutma. rabbim büyük o herşeyin en iyisini bilir hayırısı böyleymiş. yarın duanı bağışlayacaGunaydin arkadslar benim tedavi buraya kadrmis sasirdimiyice merkezden aradılar transferim olmuyo cook üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini eylesin ben duaları bitirdim teslim ediyorum Rabbim bu yolda yürütenlerin yardımcısı olsun evlat hasreti cektirmesin
hadi al gel bebişlerini dualarımız seninle sen de bize dua etmeyi unutma şekerArkadaslarim önlük giydim bekliyorum odada alacakar birazdan
YOK CANIM AYET-İ KERİME OLDUĞU İÇİN OKUYAMIYORUZ. BİTİNCE HABER VERİRİSİN SENİDE EKLERİZ.Aaa ne guzell bende katilmak isterimm birbirmze katkimz olsun hem baska bir kardesin icin yapilan duayi kabul ediyor insallah Rabbim.. Ama suan adetliyim oluyabilyormuyum bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?