canım hoş geldin hayırlı bi tedavi geçirirsin umarım inan bizde başladığımızda hiç bir şey bilmiyorduk öğrendik. inşallah sen öğrenmek zorunda kalmazsın. ama aklına takılan her ne olursa rahatlıkla sorabilrsin. sizin sorun neydi yaş kaç nerede tedavi görüyorsun tanıyalım seniMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende önümüzdeki adet döneminde ilk tup bebek denemesine başlayacağm benim ilk deneyimim olacak (umarım ilk ve basarili olur) tup bebekle alakali cok bilgiye sahip degilim burada okudukca biseyler ogreniyorum. Umarim Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatir. Dualarimda olacaksnz arkadaslar
Tamm cnm haber veririm cok tesekkur ederim..YOK CANIM AYET-İ KERİME OLDUĞU İÇİN OKUYAMIYORUZ. BİTİNCE HABER VERİRİSİN SENİDE EKLERİZ.
Ben 27 yasindayim cok sukur benimle alakali bi skntı yok bizim sperm sayimiz düsuk birde morfoloji%2. 2 kez aşılama denendi ama malesef olmadı. Bizde doktrmuzn onerisyle tup bebege gecme karari aldik. Birdahaki adet doneminde seruvenimz baslayacak Allahin iznyle..canım hoş geldin hayırlı bi tedavi geçirirsin umarım inan bizde başladığımızda hiç bir şey bilmiyorduk öğrendik. inşallah sen öğrenmek zorunda kalmazsın. ama aklına takılan her ne olursa rahatlıkla sorabilrsin. sizin sorun neydi yaş kaç nerede tedavi görüyorsun tanıyalım seni
TAMAM TATLIM HAZIRLAYAYIM ŞİMDİ :) SAĞOLneşelim buralardasın sanırım:) yarın başlayacağımız duanın dağıtımına başlar mısın akşam giren arkadaşlar da görür. ben yine 5. 000 adet alayım. eksik kalırsa alırım yine. siftah benden bereket Allahtan
Hoş geldin canım. Seni de listeye ekleyelim. Canım sana tavsiye her sabah incir ye, gün içinde havuç suyu iç, nar suyu iç, taze fındık, ceviz, badem ye. hazır gıdalardan uzak dur. Beslenmene şimdiden dikkat et, yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.Ben 27 yasindayim cok sukur benimle alakali bi skntı yok bizim sperm sayimiz düsuk birde morfoloji%2. 2 kez aşılama denendi ama malesef olmadı. Bizde doktrmuzn onerisyle tup bebege gecme karari aldik. Birdahaki adet doneminde seruvenimz baslayacak Allahin iznyle..
cerennn yap artık şu testini kendini de ekle listeye hamiş hamişHoş geldin canım. Seni de listeye ekleyelim. Canım sana tavsiye her sabah incir ye, gün içinde havuç suyu iç, nar suyu iç, taze fındık, ceviz, badem ye. hazır gıdalardan uzak dur. Beslenmene şimdiden dikkat et, yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
Ayy inşallah canım benim inşallah. Sorma ben de çok heyecanlıyım ama işte söz verdiğim için yapamıyorum. mecbur pazartesiyi beklicem. bi de erken test yapınca olumsuz çıkıyor diyorlar.ağrılarımda da var adet olacakmışım gibi.cerennn yap artık şu testini kendini de ekle listeye hamiş hamişheyecanlanıyorum yaaa bak ezan okunuyo rabbim görsün bebeğini sana bağışlasın aminnnnn
Bende sertaç beye gidiyorum eşimle beraber benlik bi sıkıntı yok şükür eşiminde ayın 20si gibi belli olucak sperm sayısı bize tüp bebek dedi doktorumuz bakalım sonucumuz ne çıkacak sen ne aşamdasın
bişey diyim mi belirti olması veya olmaması tamamen psikolojik ben mesela transfer sürecinde idrara çok çıkıyorum sanıyordum bakıyorum da şimdi çok daha fazlaAyy inşallah canım benim inşallah. Sorma ben de çok heyecanlıyım ama işte söz verdiğim için yapamıyorum. mecbur pazartesiyi beklicem. bi de erken test yapınca olumsuz çıkıyor diyorlar.ağrılarımda da var adet olacakmışım gibi.
Off bilmiyorum güzelim ya. Çok karışığım. İnşallah hepimizi hamiş olarak yazarız o listeye.
5000 bende şekercim..ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR
TOPLAM......................................: 24.000
@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:
@@Edilah.......................................:
@@astaravistama...........................:
Çokk sevindimm senin adına rabbim bizede nasip estsin hayırlısıyla kaçıncı denemede hamile kaldın tedavi işlemlerini aysun hanım mı yaptıÖncelikle sonuçlarınız güzel çıksın inşallah, ben şuan hangi aşamadayım. Bebişimin karnımda büyümesi aşamasındayım :))) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Canimmm cok tesekkur ederim tavsiyelerinizi uygulayacgm.. Seninde test tarihin yaklasmis insallahh guzel haberlerni alirizzz.. Burada duydugum ilk guzel haber seninkisi olsun sonra sirayla hepimizz guzel haberler verelim burdaa insallahh:)Hoş geldin canım. Seni de listeye ekleyelim. Canım sana tavsiye her sabah incir ye, gün içinde havuç suyu iç, nar suyu iç, taze fındık, ceviz, badem ye. hazır gıdalardan uzak dur. Beslenmene şimdiden dikkat et, yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?