Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ahh arkadasim nerdee görûyorum tamm rahatim diorum bi kanama baslio tekrar basa sariorum Allah yardimcimiz olsun insallah senin kont. Bugûnmúydû benmi öyle hatirliorum haber ver naptin
Ini hayırlıysa sağlıklıylsa yavruna hiç bişey olmaz tatlım eet bugun gidecegım 17.30 da heyecanla dua ediyorum cnm bende hiç kalkma yat benim o şekilde kesildi çok şükür Rabbim yardımcımız olsun,bu mübarek cuma saatinde hepimizi sevindirsin boynu bükük bırakmasın

Arkadaşım çok sevindim ne kadar güzel Rabbim nasip eder inş sağ sağalım gidip gelmen.teselliyi en güzel yerde bulmaya gidiyorsun ne kadar şükretsen az Rabb'ime.oraya gidince ismen bizler veevlatlarımız için de dua et olur mu?mübarek beldelere tekrar yüz sürebilmemiz için dualarından unutma

Aminnnn insallah canim insallah bende kalkmadim bir hafta gelmedi mecbur kalktim basladi kanama simdi durdu gibi inşallah Allah yardimcimiz olur dualarin kabul olur hayirlisi ile git gel bir sorun olmaz insallah

Canım korkuttun bizi. Rabbim bebişini ve seni korusun.

Canim benim senin adına cok sevindim omubarek yerlere yüz sureceksin Allahim hayırlısıyla gidip gelmemi nasip etsin canim benm bizler icinde orada dua et neolur Insallah senin ve bislerin duaları kabul oLur insallah Rabbim bisede nasip eder

AYY MAŞALLAH ALLHIM ŞİMDİDEN KABUL ETSİN İNŞALLAH LÜTFEN BİZLER İÇİNDE DUA ET VE ORDAYKEN BİZİ CAĞIRMAYI UNUTMA O MÜBAREK TOPRAKLARA... :)

ŞİMDİ SIRADA @@SEMCAN arkadaşlarımız var VAR OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İÇİN DUA DAĞITIYORUM HAFTAYA CUMAYA KADAR (17.04.2015) .DUA ALACAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ SEVİNİRİM İSİMLERİNİ VE OKUYACAKLARI MİKTARI YAZSINLAR

TOPLAM......................................: 44.000

@@neşeli41 ............................. : 7 .000
@@sultan1356..............................:
@@4343.......................................:5.000
@@ceren20.................................:7.000
@@dnzderya ...............................: 5.000
@@cudis.......................................:
@@dianthus................................:5.000
@@ravza54..................................:
@@kriziantem86.............................:5.000
@@jonguil.....................................:
@@duyibo.....................................:
@@ayşesahra..................................:
@@semcan....................................:5.000
@@Edilah.......................................:5.000
@@astaravistama...........................:

Neseli41 canim kizlar cok özûr dilerim hakkinizi helal edin ama aldigim 10000 duanin 5000 okuyamiyacam kamamam basladi cok özür dilerim cok mahcubum kizlar okuyabilen varsa yazsin
CANIM SENİN VE BEBİŞİNİN SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN DA BEN TAMAMLAMAYA CALIŞIRIM ALLAHIN İZNİYLE . ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR İNŞ.

CANIM SENİN VE BEBİŞİNİN SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN DA BEN TAMAMLAMAYA CALIŞIRIM ALLAHIN İZNİYLE . ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR İNŞ.
Ben de kendi duamı tamamlamaya çalışıyorum. Yoksa yardımcı olmak isterdim. Ama sanırım 4 4343 arkadaşımız 4.000 adet okurum demişti. Okumuşsa onu sayabiliriz.

Kizlar son bisiy sorcam,ben hic bisiy hissetmiyorum ne agri ne mide bulantisi ne bas donmesi sadece midem kaziniyo bide usuyorum o kadar,sizde ben gibiyken agriniz mide bulantiniz varmiydi?

Benim ikiz ama senin gibi yüksek değil değerlerim. 9. gün 164 11.gün 352 çıktı. Sanırım sana iki kız geliyor. Kızlarda betahcg daha yüksek olurmuş diyorlar da oradan tahmin benimki :)

Senin kadarken hiçbir belirtim yoktu. Test tarihinden 10 gün sonra kese görmeye gittim. İki keseyi gördüm ondan sonra bir bulantı başladı ki Allahım ne zor günlerdi. 2 hafta çektim öyle. Doktor geçen hafta ilaç verdi de öylelikle biraz hafifledi. Yani bulantın olmadığı hergün şükret arkadaşım :) İkiz olduğu için illa başlayacak bulantıların çünkü bhcg yükseldikçe daha artıyormuş.

İnsaAllah ikizdir bana 3 tane 5.gun embriyosu konuldu doktorum 3.de tutmus olabilir dedi birde dondurulmus embriyoydu dondurulmuslarin degerleri cok yuksek cikiyormus dediler valla cok merakdayim 10 gun sonra keseye cagirdi 2 kere beta yaptim 3.yu tekrarlamaya gerek yok dediler merakim cok acaba gidip yaptirsammi bilemiyorum.

canım rabbim herkese nasip etsin ben 2011 yılında nasip oldu haccımı yaptım orayı görünce daha bi yanıyorsun dah bi istiyorsun aslında akılda bile yoktu ama kısmet işte. bu arada alacağın olsun ağlattın beni:)

Agla diye demedim canim arkadasim senin yazini gordukden sonra vallahi bende agladim bende o kadar cok istiyorumkii gitmeyi oraya gidip rabbimden evlat dilemeyi o kadar istedimki bi Allah billir bi ben(

Agla diye demedim canim arkadasim senin yazini gordukden sonra vallahi bende agladim bende o kadar cok istiyorumkii gitmeyi oraya gidip rabbimden evlat dilemeyi o kadar istedimki bi Allah billir bi ben(
canım benim rabbim sana da bebeğinle nasip etsin inşallah hepiniz dualarımda olacaksınız söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…