Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

CANIM SENİN VE BEBİŞİNİN SAĞLIĞI YERİNDE OLSUN DA BEN TAMAMLAMAYA CALIŞIRIM ALLAHIN İZNİYLE . ÖNEMLİ BİŞEY YOKTUR İNŞ.
Canim Allah razi olsun valla o iimi bilmiom damla damla koyu eski kan gelio hakkini helal et canim ya cok mahcubum halen 5000 esim okudu valla digeri kaldi tamamladiniz mi peki

Canim ya çok üzüldüm çokmu kanaman oldu ki Dr başka ne dedi Rabbim sabır versin seni çok iyi anlıyorum kelimelerin sözün tükendiği yerdeyim ne yazacagimi bilemiyorum....
Saolun cnm hic kanamam olmadi ama progesteron kullandigim icin gelmemis bugunden sonra gelecek herhalde rabbimden hep hayirlisini istedim.buymus ins imtihanimi kazananlardan olurum

canım herkeste oluyor gördüğümüz kadarıyla rabbime emanetleri korusun inşallah mercimeğini kalkma dikkat et yat biraz daha koşturacağın günler ilerdeonunla geçmiş olsun
Canimm evet bircok kiside oluor duydumki erkek bebek daha cok yaparmis yerini temizlemek icin sancim var ama adet tarihim yaklasio ondan sanirim Allah ima emanet emanetim benim gözúyle bakmadim hep emanetim die sevdim Allah im insallah en kisa zamanda saglikla emanetlerinizi nasib etsin o günleride görúrúz hayirlisi ile

Aminn insallah canim gercekten diyecek söz bulamiorum ne desem icinin boslugunu doldurmayacak yasayan bilir o duyguyu ben 3 defa yasadim Allah im insallah yaralarini sarip dualarini kabul etsin
Ne olur uzulmeyin ben elimden gelen herseyi yaptim takdiri ilahi boyleymis moralinizi de bozmay8n ben daha iyisi olacagina inaniyorum allah razi olsun danismak istediklerim olursa yazarim sana cnm sen iyi ol guzel haberlerini alalim ins

Ne olur uzulmeyin ben elimden gelen herseyi yaptim takdiri ilahi boyleymis moralinizi de bozmay8n ben daha iyisi olacagina inaniyorum allah razi olsun danismak istediklerim olursa yazarim sana cnm sen iyi ol guzel haberlerini alalim ins
Canim metanetli arkadasim benim sen ii ol yeterki herzaman basimin ûstüne yerin var yaz tabi pazartesi nasibse bende gitcem bakalim bana ne dicekler hep yaz gitme insallah bu sinavi atlatacaksin papyonkilikli arkadasimiz gibi bircok arkadasimiz gibi

Tugbacim inanki okuyunca cok üzüldüm Allahim hakkımızda hayirlisini versin Insallah tez zamanda yüzümüz güler gusel haberler verirsin haberler verisin kuzum senin kaçıncı denemendi Insallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebeisin sevgiler

Saolun cnm hic kanamam olmadi ama progesteron kullandigim icin gelmemis bugunden sonra gelecek herhalde rabbimden hep hayirlisini istedim.buymus ins imtihanimi kazananlardan olurum
kazanacaksın kuzum. çok üzüldüm okuduğum anda yüreğim yandı. Rabbim yar ve yardımcın olsun. çok iyi anlıyorum seni. herşey güzel olacak bitanem...

Canim.ben 1 asilama 1 tup bebek yapmistim ins tekrar hamileyim diye gelirim araniza

Canim bende anlamadim ki daha kanama gelmedi bundan sonra gelicekmis cunku progesteron kullandigim icin gelmemis suan bu kadarini biliyorum cnm
Kuzum bitanem neler okuyorum böyle çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama neyi değiştirir ki rabbim sabrının mükafatını elbet verecek umudumuz sonsuz...

Nasil da sevindim senin adina. Rabbim ibadetini de dualarini da kabul etsin. Bizleri de unutmazsin bilirim ya yine de unutma diye tembihliyorum. Ben de her ser de bir hayir olduguna inaniyorum.
Unuturmuyum sen benim karşı pencedeki kargamsın canımmm ailemdensiniz siz benim her yerde ger daim dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…