canım herkeste oluyor gördüğümüz kadarıyla rabbime emanetleri korusun inşallah mercimeğini kalkma dikkat et yat biraz daha koşturacağın günler ilerdeAllah razi olsun valla cok sevindim benim yúzúme eksik yada sikinti istemem bilmiorumki bi anda basladi ayskta cok kaldim galoba sabah tûp bebek yapan dok. Aradik azaldiysa eski kansa kalkmasin yatsin demis bi dahada okadar ayakta kalmasin demis gelmesine gerek yok ama kanama durmazsa hemen gelin demis sûkûrler olsun gece azaldi ayaga kalkmiom insallah bisey olmaz
canım ya geçmişe bakarsanız son 8.000 kaldığında 5.000 + 3.000 alınıp duamız tamamlanmıştı sonra 4343 arkadaş ben 5.000 daha okudum dedi ben de sayı tamam diyince o zaman bi sonraki arkadaşa sayarız demişti. eksiğimizi onunla tamamlamış oluyoruz yanlışım yoksaSAĞOL CANIM
4343 OKUDUĞU 5000 İLE TAMAMLANMIŞTI . YANİ FAZLAMIZ YOK CANIM.İŞTE OLMASAM OKUYACAĞIM ANCA 1000 TANE OKUYABİLECEĞİM SEMCAN DA 2000 ALDI .2000 DAHA EKSİĞİMİZ VARcanım ya geçmişe bakarsanız son 8.000 kaldığında 5.000 + 3.000 alınıp duamız tamamlanmıştı sonra 4343 arkadaş ben 5.000 daha okudum dedi ben de sayı tamam diyince o zaman bi sonraki arkadaşa sayarız demişti. eksiğimizi onunla tamamlamış oluyoruz yanlışım yoksa
Ben aldim 2000 de:)4343 OKUDUĞU 5000 İLE TAMAMLANMIŞTI . YANİ FAZLAMIZ YOK CANIM.İŞTE OLMASAM OKUYACAĞIM ANCA 1000 TANE OKUYABİLECEĞİM SEMCAN DA 2000 ALDI .2000 DAHA EKSİĞİMİZ VAR
TAMAM CANIM SAĞOL ŞİMDİ TAMAMLANDI İNŞ.Ben aldim 2000 de:)
Nasil da sevindim senin adina. Rabbim ibadetini de dualarini da kabul etsin. Bizleri de unutmazsin bilirim ya yine de unutma diye tembihliyorum. Ben de her ser de bir hayir olduguna inaniyorum.eee ne demişler her şerde bir hayır vardır... evet tutunmadı bebeğim evet çok yıprandım çok üzüldüm ama rabbim başka şekilde güldürdü yüzümü kızlar sıkı tutun kendinizi!!!!
UMRE ye gidiyorum 2 mayısta inşallah rabbimden bi mani gelmezse
çok mutluyum orda bol bol dua edeceğim hepimiz için rabbime bir kat daha yakından.....
hepinize hayırlı cumalaaarrrrr
Hoşgeldin canım. Nasılsın görüşmeyeli. Bizleri unutma arada gel böyle.Nasil da sevindim senin adina. Rabbim ibadetini de dualarini da kabul etsin. Bizleri de unutmazsin bilirim ya yine de unutma diye tembihliyorum. Ben de her ser de bir hayir olduguna inaniyorum.
Hamdolsun Rabbime hem fiziken hem ruhen giderek iyilesiyorum canim. Sagol sordugun icin. Uzaktan takip ediyorum transferin hayirli olsun. :) guzel sonuclarla gel insallah :) yarin kontrolum var insallah doktor guzel seyler soyler de biraz daha iyi olurum. Opuyorum seniHoşgeldin canım. Nasılsın görüşmeyeli. Bizleri unutma arada gel böyle.
Canım çok sevindim iyi olduğuna. İnşallah burda bigün hepimiz güzel sonuçlar alırız canım. Eminim herşey yolundadır, sen kendini en iyi hissettiğin zaman yeniden başlarsın inşallah. ben de öptüm.Hamdolsun Rabbime hem fiziken hem ruhen giderek iyilesiyorum canim. Sagol sordugun icin. Uzaktan takip ediyorum transferin hayirli olsun. :) guzel sonuclarla gel insallah :) yarin kontrolum var insallah doktor guzel seyler soyler de biraz daha iyi olurum. Opuyorum seni
Canım en son aldigim duayi bitirdim. Allahım kabul etsin inşallah.SAĞOL CANIM
Senin adına çok sevindim hayırlısı ile gitte gel Bizleride Dualarında eksik etme.eee ne demişler her şerde bir hayır vardır... evet tutunmadı bebeğim evet çok yıprandım çok üzüldüm ama rabbim başka şekilde güldürdü yüzümü kızlar sıkı tutun kendinizi!!!!
UMRE ye gidiyorum 2 mayısta inşallah rabbimden bi mani gelmezse
çok mutluyum orda bol bol dua edeceğim hepimiz için rabbime bir kat daha yakından.....
hepinize hayırlı cumalaaarrrrr
Geçmiş olsun canım çook üzüldüm Rabbim sabir versin umudunu kaybetme ne olur dua etmeye devam etKizlar ben dusuk yapmisim ins siz saglikla kucaginiza alirsiniz rabbim boylesini hayirli gormus allaha emanet olun
Canım ben aldığım 10.000 duayı okudum Rabbim kabul etsin. Sıradaki arkadaş için 5000 dua aldım4343 OKUDUĞU 5000 İLE TAMAMLANMIŞTI . YANİ FAZLAMIZ YOK CANIM.İŞTE OLMASAM OKUYACAĞIM ANCA 1000 TANE OKUYABİLECEĞİM SEMCAN DA 2000 ALDI .2000 DAHA EKSİĞİMİZ VAR
Canim ya çok üzüldüm çokmu kanaman oldu ki Dr başka ne dedi Rabbim sabır versin seni çok iyi anlıyorum kelimelerin sözün tükendiği yerdeyim ne yazacagimi bilemiyorum....Kizlar ben dusuk yapmisim ins siz saglikla kucaginiza alirsiniz rabbim boylesini hayirli gormus allaha emanet olun
Gercekten mi nasil oldu canim yaa ,cok uzgunumKizlar ben dusuk yapmisim ins siz saglikla kucaginiza alirsiniz rabbim boylesini hayirli gormus allaha emanet olun
Canim korkuttuysam kusura bakmayin valla ben halen korkuom dok. Bisey yok dio ama icim rahat degil pazartesi gitcem nasibse insallah yoksa duramicam halen koyu az az gelio bebegimin oldugu yerde bugúnder beri hafif sancim var hayirlisi olsun ve hepimizin bebisini korusunCanım korkuttun bizi. Rabbim bebişini ve seni korusun.
Aminn canim insallah diner Allah im insallah nasib eder ama rahat bir hamilelik nasib etsin pazartesi gitcem nasibse insallah hayirlisiyla bugûnleride atlatirizRavzacim Insallah kanaman diner keyifli hamilelikler dilerim Insallah Allahim bizlerode gildurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?