Ayy hadi hayırlısı tatlım. Haftaya da bana vurulur diye tahmin ediyorumKızlar iyi akşamlar. Bugün ilk doktor kontrolüm vardı ilk ignemi oldum bismillah... gonal f 225 doz bunun dışında Rulid ve folik asit verdi... bugün benim gibi ilk iğnesini olan var mı?
Ayy inanmıyorum hakaret edildiğineSağıl canın burda herkes bir cocuk için uğraşirken benim ikinciyi istiyor olmam nankörlük ve sizlere haksızlık gibi.daha öncede başka bir topikte epey bi hakaret etmişlerdi.yanı sonucta hepimiz yaşadığımız şeyleri paylaşiyoruz hayatımızdan bişeyler anlatıyoruz dokayısıyla benimde anlatmam normal ama ne biliyim kimsenin üzülmesini istemiyorum.ben hastaneye giderken kızımı götürmem mesela eşim der hep biz nasıl cocuklarq bakıyor üzülüyorduk ordakı insanlarda üzülebilir o yüzden götürme.
Hadi bakalım canım hep birlikte tedavilerimiz güzel bir şekilde ilerlesin canımAyy hadi hayırlısı tatlım. Haftaya da bana vurulur diye tahmin ediyorum
Merhaba canım. Benim de yumurtalık rezervi yaşıma göre az. Her yaptirdigim da giderek azaldı. Senin ki nasıl yüksek çıktı. Ben yukselmiyor aksine her adetle azalıyor diye biliyorum ?kızlar ilk eşimden dolayı olmadığını bilerek parasal konulardan dolayı bekledik ve sonunda karar verdik işlemler başladı sonra bir baktım ki bütün değerlerim normal amh 0,46 çıktı tabi ben yıkıldım eşimin burnundan getirdim sen zaman kaybettirdin diye falan sonra yere karar vermek için bayağ bir araştırma yaptım Recai Papuçcuyu buldum. Değerlerim tekrar alındı ve sıkındı kalmadı amh 1,00 sevindim şimdi histereskopi yapılacak eşimde morfoloji yüzde 4 çıktı siperm hareketinde ve sayısında azlık var daha önce çok gebelik yaşadım hepsini aldırdım bu sonuçlara göre yorum yaparmısınız
Bak senin dondurulmus un var benim o bile yoktu. Herşeye sil baştan başlıyorum. İyidüşün ki iyi olsun canım. Allah gönlüne göre versin inşallahÜzülme lafi yasanan aciyi keşke sonlandirsa dondurulmuş embriyolarimi transfer edip deneyecem ancak artik umudum kalmadı. Eğer başara bilirsem embriyolarimi başka merkeze transfer ettirmek ve başka bir yerde denemek istiyorum. Zaman alehime işliyor. Tekrar ameliyat olmadan anne olmam lazim ama olmayınca olmuyor. Gönüle söz geçmiyor. Elden gelende sadece ağlamak.
önce yaşını yazar mısın bana benim ki ilk Eskişehir devlet hastanesinde yapıldı daha sonra ağla ağla öldüm tabiki sonra dualarını eksik etme lütfen bunun sonucunda ankarada centrum clinik en sonunda ona gitmeye karar verdim zaten nerde ne yaptırırsan yaptır orda tekrar yapıyorlar çünkü kendi laboratuvarları daha iyi bende öyle düşünüyordum zaten. Bütün tetkiklerimi yinede yaptırdım ki elimde birşeyler olsun diye ondan sonra Recai pabuççuya adetimin 2 günü gittim değerlere baktı fsh normal lh normal amh sıkıntılı biraz şüphelendi sonuçtan muayene etti folüküllere baktı 5 bir yerde 3 biryerde yumurta buldu ertesi günde amh bakıldı sonuç 1,00 çıktı amh belirleyici ama heryerde sonuç doğru değil o yüzden mutlaka hastayken folüküllerine bakılsın hangi şehirdesin bu arada onuda yaz sormak istediklerini de yazabilirsin hemen iğnelere başladım bu ara yarın da histereskopi yapılacakMerhaba canım. Benim de yumurtalık rezervi yaşıma göre az. Her yaptirdigim da giderek azaldı. Senin ki nasıl yüksek çıktı. Ben yukselmiyor aksine her adetle azalıyor diye biliyorum ?
Canım dualarımız seninle. Ne oldu sonuç bizi merakta bırakma. haberdar etKızlar bugün transferin 12 günü sonuç bugün belli olacak 10 . Değeri 12. 93 idi hastaneye gidicem ama korkuyorum ya olmasa diye lütfen bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var
benim de iğnelerim yeni bugün 4 yada 5 günüm hadi hepimize hayırlısıAyy hadi hayırlısı tatlım. Haftaya da bana vurulur diye tahmin ediyorum
önce yaşını yazar mısın bana benim ki ilk Eskişehir devlet hastanesinde yapıldı daha sonra ağla ağla öldüm tabiki sonra dualarını eksik etme lütfen bunun sonucunda ankarada centrum clinik en sonunda ona gitmeye karar verdim zaten nerde ne yaptırırsan yaptır orda tekrar yapıyorlar çünkü kendi laboratuvarları daha iyi bende öyle düşünüyordum zaten. Bütün tetkiklerimi yinede yaptırdım ki elimde birşeyler olsun diye ondan sonra Recai pabuççuya adetimin 2 günü gittim değerlere baktı fsh normal lh normal amh sıkıntılı biraz şüphelendi sonuçtan muayene etti folüküllere baktı 5 bir yerde 3 biryerde yumurta buldu ertesi günde amh bakıldı sonuç 1,00 çıktı amh belirleyici ama heryerde sonuç doğru değil o yüzden mutlaka hastayken folüküllerine bakılsın hangi şehirdesin bu arada onuda yaz sormak istediklerini de yazabilirsin hemen iğnelere başladım bu ara yarın da histereskopi yapılacak[/QUOTİstanbul dayim canım 26 yaşındayım. geçen sene yaptırdım 1.17
Bir sene sonra 0.84 oldu.Doktorum da tedavi için bir sene beklemek riskli dedi. Bu ay sonu başlıyorum inşallah. Laboratuvar lardan çok farkediyor demek ki. Belki senin ilk değer yanlış olculmus dimi
Canim kardesim. Nasil uzuldum senin adina anlatamam.... dilegim o dur ko rabbim kucagini bos komasin...
Sen nerede yasiyorsun? nerede yaptirdiniz? Sorun nedir cnm?
Kızlar hersey bitti kan degerim düşmüş 11. 19 olmuş hayaller sona erdi
Canım bu durumda ne desem teselli olmayacak kendimden biliyorum. Bundada bir hayır vardır deyip sabredicez canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok üzüldümKızlar hersey bitti kan degerim düşmüş 11. 19 olmuş hayaller sona erdi
Canım çok üzüldüm. Hepimizin imtihanI aynı desekte çektiğimiz acı hep farklı. Rabbim tekrar başlama gücü ve cesareti versin canım. Inşallah bir dahaki denemen pozitif sonuçlanır inşallah.Kizlar benim sonucun negatif sonuçlandı. Umarim hepinizin ki pozitif olur.
Bak senin dondurulmus un var benim o bile yoktu. Herşeye sil baştan başlıyorum. İyidüşün ki iyi olsun canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
İyiki sizin gibi insanlar var. Bu acıyı yaşamayan anlamıyor söyledikleri sözler daha çok ağlama sebebi oluyor. Onlarında elinden bir şey gelmiyor. Umarım herkesin kucağı bebek ile dolar. Hepimizin.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kadıköy Şifa hastanesinde yapıldı. Sorun açıklanamayan inferitile dendi. Eşimde hiç bir sorun yok normal yollardan ne zaman istese çocuğu olabiliyor. Benim öncesinde 2 ameliyatım var. 1 yumurtam alındı. Diğerininde 4'te biri alındı. Bu ameliyatlardan ötürü normal yolla hamile kalmanız zaman alabilir sizinde bu ameliyatları bir daha yaşamayacağınız belli değil bir an önce hamile kalın dendi. Gittiğimiz merkez değerler iyi deyip bize 4 ay boyunca yumurta takibi yaptı. Rahimde sorunum yok kendi kendine kalınlaşıyor. Normal dönemde yumurtam gelişiyor ancak normal çatlama gününe göre geç gelişiyor. Kendi kendine çatlıyor. Bu 4 ay içinde her ay yumurtam gelişti ve çatladı. Ancak doktorumuz daha fazlada beklemeyip tüp bebeğe yönlendirdi. 16 yumurta oluştu. ilaç tedavimiz hatta 8 yumurta gerekli olgunluğa erişincede kesildi. 8 birden döllendi ve hepside 5 güne geldi. Transfer sabahı 4 için gelişimleri yavaşladı artık takip etmeyeceğiz ellimizdekiler bebek için süperler hiç bir sorun yok dendi. Bunun dışında yapılan tüm tahliller içinde iyi dendi ancak hepsi tedaviye başladığımız 2014 martta yapıldı. Doktorda regl olun ondan sonra gelin yüz yüze konuşuruz dedi. triod hastasıyım tedavi görüyorum değerlerim hamile kalmak için uygun ama neden olmadığı hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Bu da beni şu anda kahrediyor.
Umarım sen ve diğer herkes hamile kalır. Sen nerede yaşıyorsun? Senin tedavin ne aşamada?
Canım çok üzüldüm. Hepimizin imtihanI aynı desekte çektiğimiz acı hep farklı. Rabbim tekrar başlama gücü ve cesareti versin canım. Inşallah bir dahaki denemen pozitif sonuçlanır inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum acı çekenler için ayrı bir sayfa kurup birbirimizi ayakta tutmamız şart. Umarım en kısa zamanda hep beraber hamile kalırız. Ben hergün 707 defa Ya Varis Esma'sını çekiyorum. Özellikle perşembe ve cuma çekmek lazımmış. Hamile kalamayanlar için okunduğunu söylediler. Ayrıca 100 kez Allahümme ya Evvelü hamile kalmak isteyenler için yine çekilmesi yararlı olan Allah'ın isimlerindenmiş. Ben senin her çektiğimde senin adınıda söyleyecem.
Çok sağol inan şu yazdığına o kadar ihitiyacım varki Allah bana tekrar başlama gücü ve cesareti versin. İnşallah en kısa sürede buradaki herkesle beraber bende ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?