Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar iyi akşamlar. Bugün ilk doktor kontrolüm vardı ilk ignemi oldum bismillah... gonal f 225 doz bunun dışında Rulid ve folik asit verdi... bugün benim gibi ilk iğnesini olan var mı?
Ayy hadi hayırlısı tatlım. Haftaya da bana vurulur diye tahmin ediyorum

Ayy inanmıyorum hakaret edildiğine Herkes kendi imtihanı ni yaşar. Senin bir evladin var diye başka çocuğun olma hakkı yok mu yani. Hiç kimseye haksızlık ettiğini düşünme canım. O cimcime Rabbimin sana armağanı. Bize de nasip eder Yaradanim hayirlisiyla inşallah

Merhaba canım. Benim de yumurtalık rezervi yaşıma göre az. Her yaptirdigim da giderek azaldı. Senin ki nasıl yüksek çıktı. Ben yukselmiyor aksine her adetle azalıyor diye biliyorum ?

Bak senin dondurulmus un var benim o bile yoktu. Herşeye sil baştan başlıyorum. İyidüşün ki iyi olsun canım. Allah gönlüne göre versin inşallah

Merhaba canım. Benim de yumurtalık rezervi yaşıma göre az. Her yaptirdigim da giderek azaldı. Senin ki nasıl yüksek çıktı. Ben yukselmiyor aksine her adetle azalıyor diye biliyorum ?
önce yaşını yazar mısın bana benim ki ilk Eskişehir devlet hastanesinde yapıldı daha sonra ağla ağla öldüm tabiki sonra dualarını eksik etme lütfen bunun sonucunda ankarada centrum clinik en sonunda ona gitmeye karar verdim zaten nerde ne yaptırırsan yaptır orda tekrar yapıyorlar çünkü kendi laboratuvarları daha iyi bende öyle düşünüyordum zaten. Bütün tetkiklerimi yinede yaptırdım ki elimde birşeyler olsun diye ondan sonra Recai pabuççuya adetimin 2 günü gittim değerlere baktı fsh normal lh normal amh sıkıntılı biraz şüphelendi sonuçtan muayene etti folüküllere baktı 5 bir yerde 3 biryerde yumurta buldu ertesi günde amh bakıldı sonuç 1,00 çıktı amh belirleyici ama heryerde sonuç doğru değil o yüzden mutlaka hastayken folüküllerine bakılsın hangi şehirdesin bu arada onuda yaz sormak istediklerini de yazabilirsin hemen iğnelere başladım bu ara yarın da histereskopi yapılacak

Canim kardesim. Nasil uzuldum senin adina anlatamam.... dilegim o dur ko rabbim kucagini bos komasin...
Sen nerede yasiyorsun? nerede yaptirdiniz? Sorun nedir cnm?

İyiki sizin gibi insanlar var. Bu acıyı yaşamayan anlamıyor söyledikleri sözler daha çok ağlama sebebi oluyor. Onlarında elinden bir şey gelmiyor. Umarım herkesin kucağı bebek ile dolar. Hepimizin.

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Kadıköy Şifa hastanesinde yapıldı. Sorun açıklanamayan inferitile dendi. Eşimde hiç bir sorun yok normal yollardan ne zaman istese çocuğu olabiliyor. Benim öncesinde 2 ameliyatım var. 1 yumurtam alındı. Diğerininde 4'te biri alındı. Bu ameliyatlardan ötürü normal yolla hamile kalmanız zaman alabilir sizinde bu ameliyatları bir daha yaşamayacağınız belli değil bir an önce hamile kalın dendi. Gittiğimiz merkez değerler iyi deyip bize 4 ay boyunca yumurta takibi yaptı. Rahimde sorunum yok kendi kendine kalınlaşıyor. Normal dönemde yumurtam gelişiyor ancak normal çatlama gününe göre geç gelişiyor. Kendi kendine çatlıyor. Bu 4 ay içinde her ay yumurtam gelişti ve çatladı. Ancak doktorumuz daha fazlada beklemeyip tüp bebeğe yönlendirdi. 16 yumurta oluştu. ilaç tedavimiz hatta 8 yumurta gerekli olgunluğa erişincede kesildi. 8 birden döllendi ve hepside 5 güne geldi. Transfer sabahı 4 için gelişimleri yavaşladı artık takip etmeyeceğiz ellimizdekiler bebek için süperler hiç bir sorun yok dendi. Bunun dışında yapılan tüm tahliller içinde iyi dendi ancak hepsi tedaviye başladığımız 2014 martta yapıldı. Doktorda regl olun ondan sonra gelin yüz yüze konuşuruz dedi. triod hastasıyım tedavi görüyorum değerlerim hamile kalmak için uygun ama neden olmadığı hakkında hiç bir şey bilmiyorum. Bu da beni şu anda kahrediyor.

Umarım sen ve diğer herkes hamile kalır. Sen nerede yaşıyorsun? Senin tedavin ne aşamada?

Kızlar hersey bitti kan degerim düşmüş 11. 19 olmuş hayaller sona erdi

Seni çok iyi anlıyorum acı çekenler için ayrı bir sayfa kurup birbirimizi ayakta tutmamız şart. Umarım en kısa zamanda hep beraber hamile kalırız. Ben hergün 707 defa Ya Varis Esma'sını çekiyorum. Özellikle perşembe ve cuma çekmek lazımmış. Hamile kalamayanlar için okunduğunu söylediler. Ayrıca 100 kez Allahümme ya Evvelü hamile kalmak isteyenler için yine çekilmesi yararlı olan Allah'ın isimlerindenmiş. Ben senin her çektiğimde senin adınıda söyleyecem.

Kizlar benim sonucun negatif sonuçlandı. Umarim hepinizin ki pozitif olur.
Canım çok üzüldüm. Hepimizin imtihanI aynı desekte çektiğimiz acı hep farklı. Rabbim tekrar başlama gücü ve cesareti versin canım. Inşallah bir dahaki denemen pozitif sonuçlanır inşallah.

Bak senin dondurulmus un var benim o bile yoktu. Herşeye sil baştan başlıyorum. İyidüşün ki iyi olsun canım. Allah gönlüne göre versin inşallah

Sağol canım benim. İnşallah Allah herkesin gönlüne göre verir. Umarım senin tedavinde en kısa sürede hamilelikle sonuçlanır.

Canimm kardesim merak etme icime dogar benim ve hissediyorum Allahin izniyle cocugun olacak senin. Hic kahrolma. Bu bir sinav bizleri deniyor Rabbim... sukredip zamanini bekleyecegiz. rabbim ol dedigi anda da olacak insAllah.

Bizde sorun sperm sayisi. Baya dusuk 300 bin spermimiz. bende yok ama yumurtam yasitlarima gore biraz az. 8 yumurtam oldu. Yarin opu var canim.

Canım çok üzüldüm. Hepimizin imtihanI aynı desekte çektiğimiz acı hep farklı. Rabbim tekrar başlama gücü ve cesareti versin canım. Inşallah bir dahaki denemen pozitif sonuçlanır inşallah.

Çok sağol inan şu yazdığına o kadar ihitiyacım varki Allah bana tekrar başlama gücü ve cesareti versin. İnşallah en kısa sürede buradaki herkesle beraber bende ulaşırım.

öncelikle çok geçmiş olsun zeynepcim.. benimde yrn test günümdü ancak dün kanamam başladı 2. denemem kan verdik. sonuç 1.2 negatif...
olmayınca olmuyor maleseff.. canım acıooo çokkkk... bizim elimizden gelen dau etmek allaha sığınmak ve sabretmek...
bende yunus peygamberimizin dua sını çok okuyorum 'la ilahe illa ente subhaneke inti kunti minez zalimin'
bunun yanında meryem suresi ve hurma yaptım bu sefer...
birasda gıda takviyesi arısütü polen propolist bal takviyesi...
ama işte olmayınca olmuyor...
demekki vakti değilmiş daha var deyip rabbime sığınıyorum....

Çok sağol inan şu yazdığına o kadar ihitiyacım varki Allah bana tekrar başlama gücü ve cesareti versin. İnşallah en kısa sürede buradaki herkesle beraber bende ulaşırım.

rabbim o gücüde veriyor sabrınıda...
ben 2.denemeye başlarken tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam die korkuyorum diyordum... ama noldu yine kanama yine sonuç kötü ve bu sefer hiç tutunamadı bile... ama dayanabiliyormuşum. he psikolojim çok mu iyi değil ama olsun..
sende herşeyin üstesinden gelirsin cnm hiç merak etme...
hiç birşeyden korma ve erteleme cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…