Canimm kardesim merak etme icime dogar benim ve hissediyorum Allahin izniyle cocugun olacak senin. Hic kahrolma. Bu bir sinav bizleri deniyor Rabbim... sukredip zamanini bekleyecegiz. rabbim ol dedigi anda da olacak insAllah.
Bizde sorun sperm sayisi. Baya dusuk 300 bin spermimiz. bende yok ama yumurtam yasitlarima gore biraz az. 8 yumurtam oldu. Yarin opu var canim.
Canim desteğin için teşekkür ederim senin yaşadıklarını bende yaşadım 24 yaşındayım 19 yaşında evlendim 1 aylık evliyim yumurtasimi mijn tembel olduğunu öğrendim o gün bugündür mücadele sürüyor bende rahim den ameliyat oldum 2 aşılama yaptım triod hastalığı var pcos var tüp bebek önerdi Dr çoook umutlu Dr ama ama olmadı 24 tane yumurta toplandı 17 döllendi 3.gun 1. Kalite 5 tane kaldı ilk deneme tutmadı ne yapcam bilmiyorum bende salavatit tefrici ye 4444 defa okudum birde Hz zekeriyanin duasını ama nasip yokmusSeni çok iyi anlıyorum acı çekenler için ayrı bir sayfa kurup birbirimizi ayakta tutmamız şart. Umarım en kısa zamanda hep beraber hamile kalırız. Ben hergün 707 defa Ya Varis Esma'sını çekiyorum. Özellikle perşembe ve cuma çekmek lazımmış. Hamile kalamayanlar için okunduğunu söylediler. Ayrıca 100 amile kalmak isteyenler için yine çekilmesi yararlı olan Allah'ın isimlerindenmiş. Ben senin her çektiğimde senin adınıda söyleyecem.
rabbim o gücüde veriyor sabrınıda...
ben 2.denemeye başlarken tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam die korkuyorum diyordum... ama noldu yine kanama yine sonuç kötü ve bu sefer hiç tutunamadı bile... ama dayanabiliyormuşum. he psikolojim çok mu iyi değil ama olsun..
sende herşeyin üstesinden gelirsin cnm hiç merak etme...
hiç birşeyden korma ve erteleme cnm..
Çok sağol. Rabbim sevdiğini çok sınarmış. Beni pek sever bilirim. Hiç bir kulunun duasına ihtiyacı yok ama bazılarımızı fazlaca dua ettiriyor. Ben hep aynı şeye dua ediyorum beni bu dünyada evlatsızlıkla sınama. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et ve zamanım daralmadan bunu nasip et.
Yarın senin için dua edicem. İnşallah hepsi döllenecek. Nihayetinde 8 yumurta güzel bir sayı ve 300 bin sperm baya iyi. Bizde 62 milyon vardı. Ona rağmen 8 tanesi kullanıldı. Sizinde ihtiyacınız aynı. Hepsi umarım 5 güne kadar sapa sağlam gelecek. Bu 5 gün boyunca inşallah annesi hepsi senin için sırayla bölünüp çoğalacak.
öncelikle çok geçmiş olsun zeynepcim.. benimde yrn test günümdü ancak dün kanamam başladı 2. denemem kan verdik. sonuç 1.2 negatif...
olmayınca olmuyor maleseff.. canım acıooo çokkkk... bizim elimizden gelen dau etmek allaha sığınmak ve sabretmek...
bende yunus peygamberimizin dua sını çok okuyorum 'la ilahe illa ente subhaneke inti kunti minez zalimin'
bunun yanında meryem suresi ve hurma yaptım bu sefer...
birasda gıda takviyesi arısütü polen propolist bal takviyesi...
ama işte olmayınca olmuyor...
demekki vakti değilmiş daha var deyip rabbime sığınıyorum....
İnanmak başarmanın yarısı. İnanırsan yaparsın. Ben buna inanıyorum canım sende inanÇok sağol inan şu yazdığına o kadar ihitiyacım varki Allah bana tekrar başlama gücü ve cesareti versin. İnşallah en kısa sürede buradaki herkesle beraber bende ulaşırım.
Sagolasin canimmm. Allah razi olsunn. bende senin icin ccook dua edecegim. Insallah olacakk merak etme. Kahretme kendini bosuna. Oldugu zaman bosuna uzulmusum o kadar zaman bosuna kahretmisim kendine diyeceksin bal gor
Canım öncelikle sanada geçmiş olsun. Bugün çok üzücü haberler aldık inanın şuan çok kötüyüm. Ama maşallah seni çok güçlü gördüm canım. Tevekkül et gerisini Rabbime bırak.öncelikle çok geçmiş olsun zeynepcim.. benimde yrn test günümdü ancak dün kanamam başladı 2. denemem kan verdik. sonuç 1.2 negatif...
olmayınca olmuyor maleseff.. canım acıooo çokkkk... bizim elimizden gelen dau etmek allaha sığınmak ve sabretmek...
bende yunus peygamberimizin dua sını çok okuyorum 'la ilahe illa ente subhaneke inti kunti minez zalimin'
bunun yanında meryem suresi ve hurma yaptım bu sefer...
birasda gıda takviyesi arısütü polen propolist bal takviyesi...
ama işte olmayınca olmuyor...
demekki vakti değilmiş daha var deyip rabbime sığınıyorum....
Canim desteğin için teşekkür ederim senin yaşadıklarını bende yaşadım 24 yaşındayım 19 yaşında evlendim 1 aylık evliyim yumurtasimi mijn tembel olduğunu öğrendim o gün bugündür mücadele sürüyor bende rahim den ameliyat oldum 2 aşılama yaptım triod hastalığı var pcos var tüp bebek önerdi Dr çoook umutlu Dr ama ama olmadı 24 tane yumurta toplandı 17 döllendi 3.gun 1. Kalite 5 tane kaldı ilk deneme tutmadı ne yapcam bilmiyorum bende salavatit tefrici ye 4444 defa okudum birde Hz zekeriyanin duasını ama nasip yokmus
saol cnm..Canım sanada çok geçmiş olsun meryem suresini nasıl okudun? bunuda çok duydum. Artık ne yapıcağımı ne okuyacağımı şaşırdım.
Canım öncelikle sanada geçmiş olsun. Bugün çok üzücü haberler aldık inanın şuan çok kötüyüm. Ama maşallah seni çok güçlü gördüm canım. Tevekkül et gerisini Rabbime bırak.
Aysun hanımmı doktorunuz. Sertaç beymi? Bu ilaçlardan sonra bir tek çatlatma iğnesi kullanacaksın.Kızlar yine bir sorum olacak Ben tedavinin 7.gunundeyim puregon menopur ve dünden beri orgalutran kullanıyorum. Salı günü kontrolum var büyük ihtimalle opu için de gün verecek. Ilaclar şimdiden 1500 lira ya geldi..başka hangi ilaçlar hangi aşamada kullanılacak ??
Çok sağol. Rabbim sevdiğini çok sınarmış. Beni pek sever bilirim. Hiç bir kulunun duasına ihtiyacı yok ama bazılarımızı fazlaca dua ettiriyor. Ben hep aynı şeye dua ediyorum beni bu dünyada evlatsızlıkla sınama. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et ve zamanım daralmadan bunu nasip et.
Yarın senin için dua edicem. İnşallah hepsi döllenecek. Nihayetinde 8 yumurta güzel bir sayı ve 300 bin sperm baya iyi. Bizde 62 milyon vardı. Ona rağmen 8 tanesi kullanıldı. Sizinde ihtiyacınız aynı. Hepsi umarım 5 güne kadar sapa sağlam gelecek. Bu 5 gün boyunca inşallah annesi hepsi senin için sırayla bölünüp çoğalacak.
Bende de rezerv azlığı var. Daha doğru vardı amh 0,9 ilk tüpte 5 yumurta. Üçüncü yani bu seferkinde en az 15 sayabildi doktorum ve bu bir mucize dedi. Çok şükür.. Sizinde çok ve kaliteli yumurtalarınız olsun..Merhaba canım. Benim de yumurtalık rezervi yaşıma göre az. Her yaptirdigim da giderek azaldı. Senin ki nasıl yüksek çıktı. Ben yukselmiyor aksine her adetle azalıyor diye biliyorum ?
Aysun hanımmı doktorunuz. Sertaç beymi? Bu ilaçlardan sonra bir tek çatlatma iğnesi kullanacaksın.
Üzülme lafi yasanan aciyi keşke sonlandirsa dondurulmuş embriyolarimi transfer edip deneyecem ancak artik umudum kalmadı. Eğer başara bilirsem embriyolarimi başka merkeze transfer ettirmek ve başka bir yerde denemek istiyorum. Zaman alehime işliyor. Tekrar ameliyat olmadan anne olmam lazim ama olmayınca olmuyor. Gönüle söz geçmiyor. Elden gelende sadece ağlamak.
Canim daha Dr görüşmek ama ne diyebilir ki zaten olur diye bekliyordu nasip değilmiş ikinci denemeye Hemen başlayacağım donmuslar varken zaman kaybetmenin anlamiyokZaten beni yıkanda bu doktorların inanılmaz ümitli olmaları. Sende benim gibi anne olmak için sürekli çabalayanlardansın. Çok şükür senin yaşın çok genç. Rabbim bir an önce sanada evlat nasip etsin. Sana doktorun bir açıklama yaptımı? Bize hiç açıklama yapılmadı 10 güne hasta olursunuz dedi. Hastalık bitince gelin konuşuruz dedi. Ben dün ilacı kestim bugün başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?