Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım geçmiş olsun öncelikle. Allahtan hiç bir zaman ümidini kesme inşallah hepimizin yazısında evlatları miza kavustugumuz günlerde olcak. Ben istanbulda bahceci umut a gidiyorum. 3 senedir evladimizn olması için uğraşıyoruz.bir kere aşı bir kere de tüp denememiz oldu. Şimdi ikinci tüp denememiz olcak. O zaman doktorum ulun beydi.simdi selen hanım. İnşallah Rabbim nasip ederse bu sefer olcak.umutluyum

Amin canım benim de 10 yumurtam olmuştu. 7 si kaliteliydi ama sadece ucu dollendi ve hiç dondurulmus um olmadı. Nasip tabi hersey, bunda da var bir hayır deyip önümüzdeki tedaviyeBakıyoruz

inşallah cnm inşallah bir an önce kavuşursun.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun... bahçeci umutuda çok duyuyorum.. iyide konuşan var hakkında kötü şeyler yazanda.. zaten ya izmit yad bülent tıraş yada bahçeci bu 3 seçenekten biri olacak...
arkadaşım erbil beye gitmişti.oda memnun kaldı ordan. sende dewam ettine göre memnunsun heralde cnm..

Benim Aysun Hanım. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Ben şuan yoldayım opuya gidiyorum. Senin de az kaldı. Birlikte gün sayarız artık

Inşallah canım benimm..güzel şeyler düşün hersey çok güzel olacak çıkıp kendine gelince musait olduğunda haber ver merak ederim..dediğin gibi beraber gün sayacagiz; )

Çok teşekkürler paylaştığın için.

Ne teselli verilir bilmiyorum. Tek diyebileceğim zaman her şeyin ilacı. Allah dualarımızı kabul eder, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah cümlemize.

Çok sağolun kızlar. Ne malesef ki bir şey teselli etmiyormuş. Sadece yeniden umut etmek için uğraşıyoruz. Çok teşekkürler yazdığın için seninde tedavin başarılı geçer.

Canim daha Dr görüşmek ama ne diyebilir ki zaten olur diye bekliyordu nasip değilmiş ikinci denemeye Hemen başlayacağım donmuslar varken zaman kaybetmenin anlamiyok

Bende zaman kaybetmeden başlayım diyorum ama internette hemen başlanmadığı yazıyor. Burada da araştırdım kimi doktor 2 regl geçmesini bekliyormuş. Umarım bu süre uzamaz

elifasktanem, sende olan sıvı ne kadardı benim tek tüpümde var, son gittiğim doktor az bir sıvı var ameliyata gerek görmüyorum dedi. Üstelik kafamızda iki merkez vardı tedavi için iki merkezde farklı şeyler söyleyince insan arada kalıyor.

Çok sağolun kızlar. Ne malesef ki bir şey teselli etmiyormuş. Sadece yeniden umut etmek için uğraşıyoruz. Çok teşekkürler yazdığın için seninde tedavin başarılı geçer.

Çok teşekkür ederim. Ah biliyorum hiç bir söz teselli etmiyor insanı. Ben negatiflerde o gün yasımı adam akıllı yaşamaya çalışıyorum. İçimde tutarsam daha kötü oluyorum. Yalnız değilsin, yalnız değiliz. Kimimizin sınavı biraz daha zor, kimimiz ki biraz daha kolay.

Selam kızlar düştüm yine ankara yollarına inşallah bugün opu günü almayı hayal ediyorum bu arada işyerimde müdürümle konuştum bazı sorunlarım var ara ara birkaç gün izin almam gerekecek dedim hiç detay sormadan direkmen tamam tamam dedi ALlahım omzumdan nasıl bi yük kalktı anlatamam çok şükür rabbime

İyi haftalar kızlar. Tedavide olan arkadaşlara kolaylık diliyorum, negatif alanlara Allahtan sabır ve yeniden başlamak için maddi manevi güç diliyorum.Hamile arkadaşımıza da Allah tamamına erdirsin diyorum. İnşallah bu hafta hep güzel haberler alırız. Opusu olan arkadaşlar inşallah güzel yumurtalarınız toplanır, en iyi şekilde döllenir.

Benim akıntım acayip arttı günde 4 tane günlük Ped kullanmaya başladım normal degilmi??

O kadar stresin içinde bir de bu stresle ugrasmak çok can sıkıcı oluyor neyseki müdürün anlayisliymis ne güzel. .ben de amirime söyleyince kuş gibi hafiflemistim; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…