28 Şubat Cumartesi test günüm
Kasiklarimda batma ile başladı transferden sonraki gün ve dine kadar ara ara kasiklarimda belimde ağrılarım oldu sabahları da bulan tim bugün de sanki sağ bobregim hafiften sanki ağrısı oldu ama diğer günlere nazaran daha iyiyim inş bebislerimiz bizimledirinşallah cnmbenim kasıklarımda ağrı var ara ara ve karnım şiş gibi çok belirti yok aslında ..sende belirtiler neler ?
Ayyy ne güzel inş ikimizde müjde veririz senin kasiklarinda ağrı oldumu belirtiler varmiTest günlerimiz aynı :) ikimizin içinde hayırlısıysa güzel haberler alalım inşlh
Ayyy ne güzel inş ikimizde müjde veririz senin kasiklarinda ağrı oldumu belirtiler varmi
10. Gün değerin 155
13. Gün değerin 450 artıyor 2 hafta sonra kese görmeye gidicez inş hayırlı şekilde devam eder inş sizler de iyi sonuçlar alırsınız bebislerimizi 9 ay sonra kucagımıza alırız inşallah
Benim transferin 9. Günü bu gününe kadar kadiklarimda çok ağrı oldu şimdi daha iyiyimKasıklarımda hassasiyet var ama başka bi belirti yok cnm,sen nasılsın
Sağol canım inşallahMaşallah güzel gidiyor yumurtaların. İnşallah Çok kaliteli yumurtaların olur.Hepsi de döllenir.
inşallah bizimlelerKasiklarimda batma ile başladı transferden sonraki gün ve dine kadar ara ara kasiklarimda belimde ağrılarım oldu sabahları da bulan tim bugün de sanki sağ bobregim hafiften sanki ağrısı oldu ama diğer günlere nazaran daha iyiyim inş bebislerimiz bizimledir
10. Gün değerin 155
13. Gün değerin 450 artıyor 2 hafta sonra kese görmeye gidicez inş hayırlı şekilde devam eder inş sizler de iyi sonuçlar alırsınız bebislerimizi 9 ay sonra kucagımıza alırız inşallah
Liste yaparmsn admin :)))
6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla kalktım kasıklarım ve belim ağrıyordu sonuç pozitif inş sizin de pozitiftirinşallah bizimlelerbenim ögle saatrlerinden sonra kasıklarımda ağrı başladı ve belimde biraz agrı var pantalonumun düğmesini açtım o derece yani :)
Hem de nasıl 6. Gün adet ağrısı gibi ağrı vardı resmen iki büklümdüm ağrıdan bel ağrisı vardı ayrıcaAllahım kucağına almayı nasip etsin senin kasiklarinda ağrı oldumu
Hayirli olsun canim Allah im biz bekleyen anne adaylarinada en kisa zamanda nasib etsin insallah keseni kalp atislsrini duyar ve görürsün onun kalp atislarini duymak cok güzel bisey rabbim herkse tattirsin kucagina almakta nasib olur insallah10. Gün değerin 155
Hayirli olsun insallah siki siki tutunurlarKızlarrr benimde transfer oldu bugün 2 tane 1.kalite koydular,3 tane gene 1.kalite donduruldu (kalitesi nası oluyo anlamadm ama neyse
cuma günü opu oluyorum insallah belli olacak o zaman bakalım kaç yumurta zincirlerini kiricakarkadasim bildigim kadariyla hic birsey yumurta sayini arttirmiyor ben de erken rezerv azligi var oradan biliyorum. Normaldeher ay belli sayida yumurta uretiyoru ama bir tanesi digerlerini baskilayarak daha cok gelisiyor. Benim anladigim kadariyla igneler iste bu baskilamayi kaldirarak o ay ne kadar yumurta urettiysek hepsinden veya ilaca cevap verenlerinden faydalanmayi sagliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?