Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

inşallah cnm benim kasıklarımda ağrı var ara ara ve karnım şiş gibi çok belirti yok aslında ..sende belirtiler neler ?
Kasiklarimda batma ile başladı transferden sonraki gün ve dine kadar ara ara kasiklarimda belimde ağrılarım oldu sabahları da bulan tim bugün de sanki sağ bobregim hafiften sanki ağrısı oldu ama diğer günlere nazaran daha iyiyim inş bebislerimiz bizimledir

Allahım kucağına almayı nasip etsin senin kasiklarinda ağrı oldumu

inşallah bizimleler benim ögle saatrlerinden sonra kasıklarımda ağrı başladı ve belimde biraz agrı var pantalonumun düğmesini açtım o derece yani :)

Ahalli hayırlı olsun canım. Çok sevindim.embriyoların blastosist olmuşmuydu. Kaliteleri nasıldı canım.

Kızlar merhaba.aranızda yeniyim transferimin 9.günü ve kahve rengi akintim başladı az da olsa.regli ağrısı gibi ağrıma var.bir de yumurtama sanki bıçak batiriyorlar Sanki.çok korkuyorum. Bu tarz şeyler yaşayıp pozitif sonuç alan var mı aranizda

inşallah bizimleler benim ögle saatrlerinden sonra kasıklarımda ağrı başladı ve belimde biraz agrı var pantalonumun düğmesini açtım o derece yani :)
6. Gün adet ağrısı gibi ağrıyla kalktım kasıklarım ve belim ağrıyordu sonuç pozitif inş sizin de pozitiftir

Hayirli olsun canim Allah im biz bekleyen anne adaylarinada en kisa zamanda nasib etsin insallah keseni kalp atislsrini duyar ve görürsün onun kalp atislarini duymak cok güzel bisey rabbim herkse tattirsin kucagina almakta nasib olur insallah

bende proteine
cuma günü opu oluyorum insallah belli olacak o zaman bakalım kaç yumurta zincirlerini kiricak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…